Futai cu capul în veceu

Babelor,

Iată, ca administrator al acestui blog am parte de privilegii nebănuite, datorită softului siteului; printre ele se numără şi posibilitatea de a vedea cum a ajuns lumea pe site, adică ce căutări i-au adus pe oameni aici. 106 persoane ne-au găsit căutând, simplu, „surorile marx”. Altii au căutat „nunta muta torrent”. Iarăşi alţii au căutat „socrate dialog incrucisat”.
Nimic ciudat până aici. Noi suntem surorile Marx, şi vorbim despre Nunta Mută şi Socrate, cum ne stă bine.
Dar unul dintre vizitatorii blogului a ajuns la noi căutând „futai cu capul in veceu”.
Repet: „futai cu capul in veceu”.
Într-adevăr, cuvintele „futai” si „veceu” au fost folosite aici, şi probabil şi cuvântul „capul”. Nu asta mă irită.
Ci acţiunea în sine. Adică cum vine asta, să te fuţi cu capul în veceu? M-am dedat la viaţa mea la multe practici perverse, poate prea multe, în orice caz nu le mai ţin minte pe toate. Dar futai cu capul în veceu, asta încă nu am făcut-o. Încerc să-mi închipui cum funcţionează, şi nu văd decât o variantă: femeia îşi bagă capul în veceu şi bărbatul o ia pe la spate. Altfel nu cred că se poate realiza. Sau? Bărbatul să stea cumva cu capul în veceu, adică în cap, şi femeia… Nu, nu merge. Sau bărbatul să facă podul, cu capul în veceu, dar pe spate… Hm, iarăşi, puţin probabil. Rămâne, aşadar, prima mea explicaţie. Bun, să zicem că am înţeles principiul; dar motivul, dragele mele, motivul îmi scapă întru totul.
Deci dacă v-aţi futut vreodată cu capul în veceu, sau cunoaşteţi pe cineva care s-a futut cu capul în veceu, v-aş ruga să îmi explicaţi şi mie ce, cum, şi mai ales de ce.
Cu mulţumiri anticipate,

Rhetta

12 comentarii

 1. bine, recunosc, socrate dialog incrucisat eu am cautat

 2. Bine, te cred. Nu-i nimic ruşinos în asta. Oricine caută mai devreme sau mai târziu socrate dialog încrucişat. Rămâne de văzut dacă şi persoana care a căutat futai cu capul în veceu o să aibă buna cuviinţă să se identifice.

  PS: Observ că eu am căutat odată „Birmingham Airport penis”.
  No comment.

 3. 😀 Haha, asta e cel mai tare post din ultima vreme. Apucaturile tale de securista, Rhetto, nu inceteaza sa ma uluiasca. Dar cu siguranta sunt bune la ceva. Imi e mila de bietii inculpati virtuali carora le scoti din cap judecatile de valoare informatica prin tiruri – ce tiruri, chiar sarje de intrebari suprapuse – bineinteles, o tehnica avansata a dialogului incrucisat care se practica intre noi doua dintotdeauna.

 4. Alte căutări actuale:

  „filmata.la.futut.de.amant”
  „futai an veceu”

  Vă ţin la curent.

 5. Si mai nou:

  „futai intr-un tir”
  „futai cu surori”

  Propun sa scriem un mic dictionar pentru domnii (si doamnele) care ajung pe blogul nostru din greseala. Roman-englez, si numai cu expresii des cautate. De exemplu, astfel persoana care a cautat „futai intr-un tir” ar afla ca in engleza, limba de circulatie mai mare decat romana, asta s-ar traduce prin „sex in truck”. Iar „futai cu surori” ar fi „sex with sisters”.
  Desi, domnii mei, asa ceva nu se cauta pe google, pentru ca unele site-uri sunt indexate si n-o sa le gasiti. Bafta oricum.

 6. Adaug: „futai cu nepoata”.

 7. o, doamne

 8. Ok. Asta e mare. E cea mai buna cautare de pana acum:

  つみきのいえ

  Nu inteleg, doamnele mele. E chineza, banuiesc, sau poate japoneza, recunosc ca nu ma pricep. Dar ce pizda ma-sii inseamna? Si de ce cineva care a cautat semnele astea a fost indrumat catre blogul nostru?

  Cer explicatii, dar nu stiu cui.

 9. „pizda surorii si a nepoatei”.

  Ce sa zic mai mult?

 10. oooooh….

  ce debusolant

 11. Babes, dupa cautari indelungate pe google si conexe am gasit ca つみきのいえ este un film din 2008, nominalizat la Oscar, si cistigator de altfel. Se citeste „Tsumiki no ie” si inseamna „La maison de petit cubes” sau „The house of small cubes” sau, pentru ai nostri „Casa cuburilor mici, mici, mici, mai mici ca la Real”. Da’ n’am gasit nici un link catre voi. Mai investigam.

 12. […] câteva săptămâni scriam dedesubtul unui post numit Futai cu capul în veceu […]


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s