Nişte reguli

1. Pentru a putea lua în considerare plângerile, reclamaţiile, sugestiile, laudele şi enervările Dumneavoastră, acestea trebuiesc trimise la adresele de e-mail rhettamarx at yahoo.com şi vetamarx at yahoo.com . E-mailuri adresate numai uneia dintre babe vor fi prelucrate negativ.

2. De asemenea, vă atragem atenţia să nu lăsaţi bagaje, genţi sau pungi nepăzite în incinta blogului. În caz contrar, acestea vor fi detonate controlat. Nu răspundem financiar sau altcumva pentru eventuale pagube.

3. În acest blog nu are loc cenzura politică, ideologică, culturală sau de alt fel. Singura cenzură exercitată de administratoarele blogului se va face aleatoriu şi din pură răutate.

4. În acest blog este binevenit oricine, indiferent de rasă, sex, culoare, orientare (politică, sexuală, geografică), cetăţenie şi marcă de maşină; persoanele cărora le plac clătitele cu dulceaţă de vişine sunt totuşi mai binevenite decât celelalte.

5. Aceste reguli pot fi schimbate oricând fără motiv sau explicaţie de administratoarele blogului. Ceea ce poate duce, fireşte, la întrebarea ce rost au ele.

7 comentarii

 1. Nu stiu cum ati facut, dar tocmai mi-a venit prin posta o veste ce m-a bucurat. Ma inclin. Si ma declar oficial mandra baba nr. 4.
  Si mai zic ca regulile mi se par suficient de dictatoriale pe cat le-as fi facut si eu. Deci sa bem.

 2. Da Rhetto, asta am vrut sa zic, gargarita sa aiba liber la post. Iti multumesc, daca s-a intamplat deja. Iar tu Ana, nu te supara. Ii dam o perioada de proba si daca nu o trece, ii halim toata marmelada.

  Deci, bine ai venit, lady2bug.

  @ Rhetta – ma gandeam sa propun ca regula suplimentara sa incercam sa scriem cat mai putin urat, adica fara injuraturi si asa. Stii bine ca ma influenteaza, si mai stii ca la noi la cardiologie nu se tolereaza asta. Nu pot sa-l dezamagesc pe domnul cardiolog.

 3. Cum fără înjurături?! Şi eu care mă consolam că măcar la bătrâneţe o să pot vorbi porcos fără să se mai băşice tot anturajul, ca acuma…

 4. Bine 🙂 Pentru tine facem o exceptie, dar Rhetta nu are voie sub nici o forma – dar sub nici o forma – sa vorbeasca urat. Nu vrei sa stii ce-i la gura ei cand face asta.

 5. Da, clar, si eu ma opun acestei reguli. Adica sa nuantam. Avem voie sa injuram, dar mai asa…ca niste doamne babe ce suntem.:)

 6. Veto,

  Stii bine ca nu vorbesc urat. Nu des. In plus, nu inteleg exact ce vrei sa zici cu „urat”. Adica nu cu pula, cu cacat, de-astea? Sa zic in schimb penis si excremente?
  Nu stiu daca-s de-acord. Zau.

 7. Bine, bine, injurati cat vreti. Io ma duc sa ma cac oleaca si dup-aia poate mi-o pun cu vecinu asta nou de la 2. L-ai vazut Rhetto cum arata? Baban mosu’.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s