Poşta redacţiei doi

Primesc azi un e-mail de la o cititoare. Sună aşa:

„Dragă doamnă Marx,

Deci mă numesc Florina, am 19 ani şi sunt din Focşani. Citesc în fiecare zi blogul Dumneavoastră şi trebuie să spun că vă consider o femeie foarte inteligentă şi deschisă şi cu multă experienţă de viaţă. Tocmai de aceea m-am hotărât să vă rog să mă ajutaţi într-o problemă foarte intimă, pentru că consider că sunteţi persoana cea mai potrivită.
Deci eu am un prieten Marius şi nouă ne place foarte mult să facem sex. Problema este că atunci când ne iubim eu gem foarte tare, şi amândoi locuim la părinţi şi îmi este cam ruşine să mă culc cu Marius pentru că mă gândesc tot timpul că ne-ar putea auzi părinţii şi nu pot să mă concentrez cum trebuie şi deci sunt mereu puţin timorată. Aş vrea să mă simt mai liberă şi de aceea obişnuim să punem muzică în timpul sexului, dar nouă ne place muzica house şi nu este o muzică prea potrivită cu sexul, pentru că nu prea pot să mă excit.
Am observat că Dumneavoastră vă pricepeţi foarte bine la muzică şi de aceea vă rog să îmi spuneţi şi mie ce muzică ar trebui să punem când ne iubim. Deci trebuie să fie destul de tare cât să acopere sunetele pe care le facem, dar să fie şi puţin romantică aşa încât să trezească în mine pasiunea.
Abia aştept răspunsul Dumneavoastră şi vă mulţumesc de pe acum.

Cu stimă,

Florina”

Dragă Florina,

Ce să zic; mă bucur că te-ai gândit să mă întrebi tocmai pe mine, nici că se putea o alegere mai potrivită.
În principiu, totul depinde de cât de tare eşti tu, ca sonoritate. Pentru cazuri extreme, recomand muzică Thrash, cum ar fi Megadeth sau Slayer, sau Metallica din perioada timpurie. Din păcate, aceste formaţii nu sunt poate cele mai romantice, deci aţi putea încerca cu nişte rock ceva mai clasic, mai banal; Scorpions, să zicem. Sau, dacă tot vi se pare prea violent, ce-ar fi să puneţi Prince? Fie Purple Rain, fie chiar un Best of.
Desigur, dacă gemetele tale nu sunt chiar atât de tari cât ţi se pare ţie (lucru foarte posibil, de altfel), propun să cumpăraţi nişte jazz: albumul Kind of Blue al lui Miles Davis mi se pare, de exemplu, foarte indicat pentru ce aveţi voi de gând să faceţi, doar că este, poate, cam liniştit.
De fapt, dacă stau să mă gândesc bine, ideal ar fi să recurgeţi la clasici; mă refer bineînţeles la Rolling Stones, în special la perioada dintre Sticky Fingers şi Some Girls.
Sper ca sfaturile mele să fie de folos şi vă urez, ţie şi lui Marius, toate bune şi distracţie plăcută. Dacă celelalte babe care umblă pe blogul ăsta o să aibă vreo sugestie, sunt convinsă că o să te ajute şi ele cu dragă inimă.

Salutări,

Rhetta

8 comentarii

 1. io cre’ ca angela smile sau mirabela de aur au capacitatea vocala de a acoperi f multe placeri de femei. Mai putin pe bunica-mea (mnezeu s-o ierte) care sforaia cu atata placere incat ma trezea pe mine din camera alaturata si trebuia s-o intorc de 5-6 ori pe noapte „pe partea ailalta”.

 2. Leonard Cohen.

 3. Daft Punk.

  Ei? Cum ar fi asta? 🙂

 4. (for shtooping purposes) zilele astea as recomanda niste eagles of death metal : de exemplu cherry cola

  sau niste slum village: http://www.youtube.com/watch?v=duEy80T-wLg

 5. Vai, doamna Marx, va suntem si eu si Marius atat de recunoscatori ca ne-ati ajutat atat Dumneavoastra cat si ceilalti oaspeti de pe blog! Mai intai am incercat cum a zis domnul Adrian cu Mirabela Dauer pentru ca nu aveam nici un cantec de la Angela Similea. Dar de la Mirabela Dauer aveam, doar ca nu a mers prea bine pentru ca la un momentdat cand Marius imi facea placeri acolo jos eu am inceput sa fredonez Fotoliul din odaie si-o carte ce-ai lasat-o pe noptiera, o ultima tigara uitata intr-un colt pe etajera… si nu ne-am mai putut concentra, ca a inceput si Marius sa cante, dar a fost totusi un moment foarte frumos.
  Dupa aceea am pus Leonard Cohen cum a sugerat doamna Petra, dar era asa de trist ca am inceput sa plang si Marius a zis ca de ce plang, ca era un cantec despre un pardesiu, si am plans si mai tare si Marius a fost atat de dragut ca m-a luat in brate si m-a potolit.
  Si mai apoi am pus Daft Punk si a mers destul de bine, asa ca ii multumesc lui domnul Eugen. Am pus cantecul acela cu Around the World, si Marius a zis ca ii place sa auda cum gem cand sunt doar tobele (se zice cumva beat?).
  Pentru ca Marius inca nu obosise, am incercat si cum a spus domnul Corcoran, care are un nume comic ca de pasare dar aceea se cheama Cormoran cred, si Eagles of Death Metal nu prea a mers, ca lui Marius i s-a facut sete de cola, dar al doilea cantec de la formatia Slum Village a fost chiar foarte potrivit… Si cand ne iubeam Marius mi-a zis „bici” si m-am amuzat, ca ce legatura are dragostea cu biciul, dar a fost placut.
  La sfarsit ne-am mai iubit odata si am ascultat un cantec de la Rolling Stones care se numeste Beast of Burden, asa cum ati zis chiar Dumneavoastra, si a fost senzational. Doar ca eram la mine acasa si nu cred ca ne-au auzit parintii mei pentru ca muzica era foarte tare, dar la ultimul cantec i-am auzit noi pe ei, ca mama are o voce… Asa ca am pus cantecul sa se repete ca sa aiba si ei placere, nu numai noi, si a fost o noapte foarte placuta pentru toata lumea, pentru care dorim sa va multumim mult de tot.

  Cu stima,

  Florina

 6. Până la urmă sunteţi babe ţăcănite sau DJ, că eu tot nu m-am lămurit? Şi aveţi sau nu aveţi motocicletă, asta-i întrebarea!

 7. Doina, suntem babe, ce-i drept, dar cât se poate de normale. Şi motocicletă nu mai avem, am vândut-o când Veta n-a mai încăput în ataş.

 8. În cazul ăsta îmi iau ţăcănitele-napoi şi drept reparaţiune, cu prima ocazie vin cu dulceaţa de vişini! Poate puneţi voi clătitele că eu de când scriu, ba pe blog, ba pe te miri unde, nu mai am timp de clătite… Bine că mi-am adus aminte! Să mai pun un post-it, că uit mereu că trebuie să mai fac un băiat. Repejor, până nu-mi trece făina prin traistă!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s