Poşta redacţiei patru

Ion Lupovici din Agigea ne scrie:

„Dragi babe,

urmăresc încă de la început blogul vostru, care a fost pentru mine multă vreme o sursă nelimitată de plăcere şi distracţie. Însă trebuie să vă spun cu părere de rău că în ultimul timp aţi devenit cam plictisitoare. Nu tu umor, nu tu filme bune, nu tu certuri, nu tu nimic. Postările sunt forţate, glumele răsuflate, ideile pe care le emiteţi le-am mai citit şi în alte părţi, doar că ceva mai bine exprimate.
Să nu credeţi acum că vreau doar să critic. Adică am spirit critic, dar mi se pare că dacă tot vă critic, trebuie să fiu constructiv, nu destructiv. Şi după ce m-am gândit o vreme la ce ar fi de făcut, am ajuns la următoarea concluzie: ar trebui să relansaţi blogul, dar puţin reprofilat, dacă pot zice aşa. Iar propunerea mea este următoarea:
După cum ştiţi, mulţi bărbaţi tânjesc după femei pline de umor, atrăgătoare, şi trecute de o anumită vârstă. Eu însumi o fac! De ce nu postaţi nişte poze cu voi în ipostaze, cum să zic, erotice? Sau chiar cu voi dezbrăcate! De ce nu? Sex sells, după cum se ştie, şi cum voi două sunteţi şi surori… Vă daţi seama, s-ar umple blogul imediat de vizitatori. Poate o convingeţi şi pe baba ailaltă, Ana Poker, că în trei este mai distractiv… Uitaţi, dacă vreţi, vă fac chiar eu pozele, sunt destul de bun fotograf şi am un aparat semiprofesionist, japonez. Deci dacă sunteţi de acord, daţi-mi adresa voastră şi pot să trec pe la voi într-un weekend. Chiar în weekendul următor, dacă se poate. Vă zic, ar avea un succes nemaipomenit!

Aştept răspunsul vostru. Sper să fie pozitiv. Baftă şi sănătate,

Ion Lupovici”

Auzi tu, Veto, ce ne propune omul ăsta! Dacă vrei, mergem noi la el, la Agigea, să mai vedem şi marea puţin. În orice caz am băgat răngile, bâtele de baseball şi buzduganele în portbagaj. Să iau şi halebardele, sau crezi că ne descurcăm şi fără?

6 comentarii

 1. draga ioane,
  cu mine exista deja un calendar deocheat, facut acum vreo doi ani de catre fotograful intreprinderii interexrom textile din braila.
  pentru a va delecta privirea cu fotografii nud artisic cu mine, urmariti linkul:

  http://calendar-interex-ana-poker.ro

  mersi
  puppici

 2. Babaciune sinistra, cinstitul domn Ion Lupovici graieste adevarul mai ceva ca un oracol. Bineinteles ca are dreptate. Si eu am vrut sa-ti propun acelasi lucru: dinamitarea definitiva si irevocabila a blogului nostru cu 3, 4 vizitatori. Ma intreb insa daca ar fi fost 1000 in loc de 4: oare as fi avut timp sa le fac fata? Sa nu mananc cacat: probabil ca nu.

  Chiar si asa, parerea mea este ca el trebuie distrus, asa cum spune si domnul Lupovici. Ma stii ca sunt radicala, dar nu vad alta solutie. Bine, vorbesc de o distugere creatoare, a la Schumpeter, asa cum sugereaza si domnul de la Agigea. Adica distrus si regandit in alta cheie si alt context. Imi trecuse si mie prin cap ideea cu sexul, si 3 sa recunosc ca nu e rea deloc.

  Dar iti dai seama, sper, ca nu-mi voi cracana niciodata pizdoiul batran in fata obiectivului fotografic de inspiratie falica al domnului Lupovici. Nici gand. Va trebui sa gasim alta solutie.

 3. Bagati neshte poze sexy cu bebelusi nuzi. Creste sigur traficul. „La schimbat de pampers”, „Cu ochiu’ la piureu’ de mere”, „Mama are lapte si miere (miere? perversa!!!)” vor arunca topurile in aer.

  Tink abut it babes!

 4. Babelor, s-a spart buboiul la Chisinau. Ce bine. Imi pare doar rau ca nu ne putem sui in masini vreo zece mii de babe din Bucuresti sa mergem sa-i ajutam. Da’ probabil ca nici nu trebuie. O sa scoata maseaua stricata singuri, sunt convinsa.

 5. a, da, bine veto… sa scoata maseaua cum am scos-o si noi. fara radacina si nervi. deci tot o sa dora ca dracu

 6. Babelor, am inteles ca sunteti la „shooting nud”, dar chiar asa mult va ia sa va dezbracati incat sa mai postati ceva?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s