Rhetta se oftică degeaba

Babelor,

Stăteam pe balcon şi fumam o ţigară, încercând să fac rotocoale din fum. Am reuşit, aşa că am trecut la cuburi. Am reuşit şi asta, aşa că am căzut pe gânduri.
Mă gândeam la internet, mai exact. Şi la anonimitate.
Pentru că aici, în internet, ce suntem noi? Nişte anonime şi anonimi, reduşi la un nume şi un avatar. Dar de fapt ce ştim unii despre alţii, unii despre altele, unele despre alţii, unele despre altele?
Păi vă zic eu, ştim un căcat.
Adică voi ce ştiţi despre mine? Numai ce v-am zis eu: cum mă cheamă, că am o soră afurisită şi nişte pisici, că îmi place să mă uit la filme, că mă băşesc în somn… În fine, ştiţi voi câte ceva. Dar este de ajuns? Uitaţi, de exemplu nu ştiţi când este ziua mea. Şi deci nu o să îmi daţi nici un cadou, başca că nici măcar o felicitare n-o să primesc, două cuvinte acolo… Şi atunci? În ziua respectivă o să stau pe canapea privind în gol sau la televizor, e cam totuna, şi o să aştept cadouri, şi ca în fiecare an nu o să primesc decât o cană de la Rhetta şi o damigeană cu vin de la administratorul blocului. Dar de la voi? Pula! Nimic! Halal cititori şi cititoare, care de ziua mea nu îmi dau nici măcar o şalupă să mă plimb pe Herăstrău cu ea, sau un set de şase valize Rimowa, în valoare de 2600 Euro, cu care să mă duc în Brazilia de Crăciun!
Aşadar, babelor, notaţi-vă mare în calendar, ca să nu uitaţi: ziua mea este pe 3,4 şi 17 Noiembrie. Şi mai notaţi acolo: set de valize Rimowa, seria Classic Flight, sau şalupă Herăstrău. Eventual vorbiţi-vă, să nu îmi daţi din greşeală acelaşi cadou.

Vă pup,

Rhetta

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s