Românii. Un studiu aprofundat. Partea IV: Codrul.

Codrul este fratele mai mare al românului. Încă din timpuri vechi, Codrul i-a oferit fratelui său, pe rând, un adăpost de invaziile popoarelor civilizate, un loc în care să facă sex în voie, un loc în care să fie mâncat de urs, lup şi vulpe şi, last but not least, un spaţiu în care să se joace de-a partizanii. Codrul este un tip înalt şi verde, în care pot fi găsite diverse comori: lemne, pungi de plastic, cutii de bere, mure, rădăcini din care se pot face leacuri băbeşti. Din păcate, în zilele noastre relaţia dintre Codru şi român s-a răcit, Codrul ajungând pe locul trei în topul rudelor, după Munte şi Mamaia.
Nu se ştie cine este de vină.

12 comentarii

 1. Din câte știu eu, relația s-a răcit pentru că între timp Codrul a devenit cherestea, iar cheresteaua a devenit un munte de bani în buzunarele băieților deștepți.

 2. Mie mi-e frica sa fac sex in codru. Mi-e sa nu vina ursul la un menage a trois 😀

 3. Pai candva romanu se ascundea la frate-su cand facea boacane…Acu se arata mandru la stirile de la ora 17:00.

 4. Da, am observat si eu asta, si tocmai lucrez la un nou studiu in care incerc sa dau de capat problemei, sau rezolvarii problemei.

 5. @ afreuda> poate sa faci sex intr-un codru de piine ? varianta mioritica la „American pie”…

  faci si sex, si ajungi si la stirile Pro TV de la ora 17:00. ( si noi ne uitam ca la urs! )
  va fi mai mult decat un menage a trois !

 6. codrul pe langa tot ce ai scris mai sus era si o sursa de intelepciune, dar acum neamu roman ca niciodata nu prea cauta asa ceva, dar chiar si daca ar cauta, rasfoind cu telecomanda la tv nu prea gasesti. cine-i vinovat?

 7. Cosinzeano, eu cred ca Codrul e de vina. Daca punea creanga pe par la timp si ne altoia, altfel statea treaba acum. Ce fel de frate mai mare e el?

  Babelor, miine revin in Bucuresti la broadband’ul meu si pe capul vostru. Pe moment ma rasfat in Vama cu un wifi slab ca guvernarea Boc. Ma si mir ca pot sa va citesc.

 8. cum zicea un mare clasic „nu mai vine vara, sa ne căcăm pe iarbă verde”.

 9. Babelor, off topic, ati vazut cumva filmul „This angry age” din 1958? Am dat torrentii in 4 si tot nu dau de el. Daca il aveti, impartiti cu altii?

 10. Petra, ma tem ca io una nu l-am vazut. Ce-i cu el?, detaliaza. Merita? Eu momentan ma delectez cu „The Other Boleyn Girl”.

 11. Nu stiu daca merita, sunt curioasa cum a fost pus in scena romanul „Stavilar la Pacific” a lui Marguerite Duras. Dupa „Hiroshima, mon amour” am ramas cu speranta.

 12. Chiar si asa, codrul are farmecul sau, ramane sa fie descoperit, redescoperit mau bine zis.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s