Despre popoare

Babelor,

Să nu mă înţelegeţi greşit. Din ce am scris până acum pe blogul ăsta s-ar putea să reiasă că nu îmi place propriul meu popor, poporul român. Asta este absolut adevărat. Românii sunt leneşi, proşti şi mitocani, cu excepţia celor pe care îi cunosc personal, care sunt inteligenţi, plini de umor şi foarte harnici. Că nu îmi plac, totuşi, românii, ţine mai curând de faptul că eu sunt un monument al mizantropiei. De altfel, nu îmi plac nici americanii (nişte imbecili), nemţii (prea silitori, prea prefăcuţi, prea stupizi), francezii (cretini la culme, leneşi, confundă inteligenţa cu guralivitatea), englezii (decăzuţi), scandinavii (plictisitori), spaniolii (obositori, trebuie tot timpul să te prefaci că îi crezi importanţi, altfel se supără pe tine), belgienii (perverşi), argentinienii (trişori), brazilienii (lipsiţi de adâncime), italienii (plângăcioşi, lipsiţi de bărbăţie, mai ales bărbaţii), arabii (brutali, proşti şi mincinoşi), japonezii (sterili, fără umor), chinezii (identici, dar fără identitate), bulgarii (transpiraţi şi şuncoşi), indienii (puturoşi în toate sensurile cuvântului) şi australienii (inculţi). Cel mai puţin îmi plac ruşii, un popor cu trecut de căcat, prezent de căcat şi viitor de căcat, complexaţi, barbari, duşmănoşi.
Stau să mă gândesc dacă există vreo naţiune cu care să fiu cât de cât de acord, şi descopăr cu mirare că am o oarecare simpatie pentru cehi şi polonezi, dar probabil că de fapt n-am dreptate şi ar trebui să-i detest şi pe ei.

Şi acum vine partea grea, pentru că nu găsesc un sfârşit la postarea asta, o propoziţie cu care să închei în cel mai inteligent mod cu putinţă, nimic, nici măcar două cuvinte…
Normal, pentru că sunt româncă, şi noi nu suntem în stare să ducem nimic până la capăt.
Ei, asta e.

15 comentarii

 1. mie imi plac mexicanii ca au cele mai tari injuraturi din lume. cand un mexican injura, e melodios, e frumos, de puta madre traficante, chinga tu madre, los bandoleros y cabrones.

 2. babelor, wtf, sunteti in plin élan créatif this mornin. and u love to hate. thats neat.

  o singura observatie: inteligenta chiar e sinonima cu spiritu.

  @creatrix: try French for a change: nom de dieu de pute de bordel de merde de saloperie de connard d’enculé de ta mère 😛

 3. @Strelnikov

  Ai dreptate. Si atunci ce vroiam sa spun? Zi-mi si corectez, ca mie mi-e lene sa gandesc. Nu intreba de ce.

 4. cre ca voiai sa zici ca aia au cea mai tare Branza si cele mai tari femei din lume si vrei sa te muti in normandia intr’un casoi la tzara.

 5. Nu ştiu ce vroiam să spun. Brânza e bună, da’ brânză ca aia ştiu şi eu să fac.
  Plus că ăia n-au femei. N-au nici bărbaţi. În 700 de ani, Franţa a dat lumii doar doi oameni frumoşi: Catherine Deneuve şi Alain Delon.
  Partea proastă e că România n-a dat nimic.

 6. Strelnikov: deci ce am invăţat de la Brian Molko: „Les anglais se foutent de la gueule des éccosais. „

 7. Creatrix,

  Si cum ar veni asta intr-o limba de circulatie internationala?

 8. Babelor, v-am zis că eu sunt traducatoare şi interpretă de conferinţe deşi amu nu traduc un cal breaz, ci trudesc pt. bani in corporaţii. * Deci hai să incerc traduceri:

  „Les anglais se foutent de la gueule des éccosais.”

  Traducerea de bun simţ: Englezii îi ironizează pe scoţieni.
  Traducerea mot-a-mot: Englezii se fut pe moaca scoţienilor.
  Traducerea şmecheră: Englezii se pişă pe scoţieni.
  Traducerea a la Nikita: Englezii se fut pă ei scoţieni, adu-mi o ceafă de porc.
  Traducerea a la Sexy Braileanca: Englezii dau muie scoţienilor.

 9. […] 7, 2009 by 1morning Am citit ieri la Surorile Marx un post tare dragut care mi-a adus aminte de unul din cursurile mele preferate din toate timpurile: cursul de imagologie […]

 10. Cehii sunt foarte neplacuti, dupa parerea mea. Intepati si crizati.

 11. Ca rus, îi privesc cu toată înţelegerea pe români. Desigur, acest amănunt nu le va ajuta foarte mult.

  Oricum, la o populaţie bipedă amorfă, este de salutat orice om de onoare! Şi sunt.

 12. @Vania

  Da, sunt 62. Deci de-ajuns cât să nu ne ajungă mânia lui Dumnezeu dacă are chef să repete faza cu Sodom şi Gomorra.

 13. cam aşa…

 14. Rhetto, mie nu mi’a placut de ei da’ mi’a placut cum se traieste pe la unii dintre ei. Amsterdam, pe primul loc. Apoi Lincolnshire, in centru-estul Angliei, in zona Marsiliei in sudul Frantei, Heidelberg pe la sud-vest de Germania.

  La americani m’am plictisit de moarte. La arabi mi’a tremurat curu pentru pletele mele si n’aveau Metallica la radio. In Italia inca nu am ajuns. Iar in Ungaria e mai mult decit rezonabil daca te descurci bine la limbajul semnelor.

 15. cunosc multi rusi, am fost si prin rusia si stiu din vazute ca specificul acestei culturi este unic. imi plac rusii pt ca sunt spirituali si intelegatori, citesc mult si fac bani din capriciu (asta dupa ce s bogati tare), au o literatura si mostenire culturala enorma si intrece cu mult majoritatea culturilor lumii. Unicul lor dezavantaj e dorinta de expansiune si conducatorii lor. nu stiu cum fac ca si gasesc mereu sefid e stat atat de dornici de putere. e un mister pt mine


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s