Poşta redacţiei şapte

Babelor,

Găsesc în cutia poştală o scrisoare cu următorul conţinut:

„Fă proastelor,
Mă cac în blogul vostru de 2 bani. Scrieţi numai tâmpenii amândouă şi altceva decât să înjuraţi lumea din jurul vostru nu ştiţi să faceţi. Totul e rău şi toţi sunt proşti, bine că v-aţi găsit voi două să faceţi ordine în România! Măcar dacă aţi avea un pic de umor, dar n-aveţi absolut deloc şi când văd cum vă pupă în cur toată lumea îmi vine să vomit. Şi mai sunteţi şi pro-ţigani şi pro-gay şi probabil că şi voi sunteţi defapt două ţigănci împuţite şi lesbiene.
Şi ca să vedeţi că nu mi-e frică de voi, ciorile naibii, semnez cu numele meu adevărat: Petrică Badea din Slatina.
Vă fut în gură de javre. Să muriţi!”

I-aş răspunde cu plăcere domnului Badea, dar din păcate nu se mai află printre noi. A fost ucis într-un accident de maşină aseară, în timp ce se plimba nebănuitor prin parc. Şoferul sau şoferiţa autoturismului a fugit de la locul faptei, nu înainte însă de a trece de patru-cinci ori peste trupul victimei.

Ca să vezi.

5 comentarii

  1. :))))))) bata-te sa te bata de tziganca

  2. Am nu numai un alibi pentru accident, dar chiar trei: eram in Muenchen pe stadion, la Bayern-Milan, eram intr-un avion care zbura de la Washington la Miami si eram in vizita de lucru in fabrica mea de manusi din piele de sarpe din Nandong.
    Ha.

    Bine-ai revenit, oricum.

  3. Macar omul si-a dat seama cine si ce sunteti, inainte sa moara. E mai mult decat majoritatea dintre noi o sa aiba sansa sa faca in viata asta, ca deh, nu toti suntem gata sa platim pretul scump al jertfei lui pentru ocazia de a injura ca un imbecil si de a face lumea sa regrete ca internetul nu se distribuie pe criterii de IQ. Si, Rhetta, ma tem ca alibiurile tale iti asigura numai trei din multiplele personalitati. 🙂 Dar ai facut un gest filantropic, asa ca n-o sa recunosc la interogatoriu.

  4. Eu am o ipoteză. Petrică Badea are exact iniţialele lui Bad Pitzi, da’ invers, să nu ne prindem. Şi limbajul seamănă teribil de mult. Ergo.. pe cine ai ucis tu de fapt?

  5. Eu?!? Dar de ce arăţi cu degetul înspre mine?!? Eu am alibiuri! Nu ştiu nimic! Petele de sânge de pe Jeepul meu sunt de la o pisică sau căprioară pe care am lovit-o azi-noapte! Auzi tu, să mă bănuieşti tocmai pe mine, care sunt bunătate de om, de n-aş rupe nici o foaie de hârtie din caiet ca să nu-l doară!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s