La vot

Babelor,

Să vedeţi ce chestie mi s-a întâmplat aseară.
Ies eu cuminte cu câinele la plimbare, când mi se năzare că trebuie să votez. Mă uit dacă am buletinul, îl am. Întreb în stânga-n-dreapta unde-i secţia de votare, aflu. Mă duc acolo, închis.
Hopa, zic, ceva nu e-n regulă. Sparg geamul puţin şi intru. Înăuntru, o şcoală. Bag nasul prin clase, scriu „căcat” pe table, la un momentdat apare un tip. Că ce-i cu mine acolo, vrea să ştie. Am venit să votez, zic. Ăla începe să râdă: alegerile nu sunt astăzi, doamnă! Hahahaha!
Nu văd nimic comic. Îi zic şi lui. Râde şi mai tare. Cum omul pare să fie complet imbecil, îl pocnesc puţin peste gură, pierde doi dinţi, dar măcar nu mai râde.
Vreau să votez, zic. Acum.
Şi ca să nu mai existe discuţii, îl mai pocnesc odată, şi îi arăt şi câinele. Câinele e rău, omul îşi dă seama de asta. Îşi cere scuze, îmi dă o hârtie cu nişte nume şi un pix. Votez, îi dau pixul înapoi.
Vezi că se poate? zic.
Tipul admite că se poate, că la început gândise greşit. Aşa e.
Îi mai explic că dacă rezultatul alegerilor nu se va potrivi cu votul meu, îl voi socoti personal vinovat şi va suferi diverse leziuni, îi arăt şi obiectul care le va provoca, îmi iau câinele şi plec.
Şi cam aşa am votat eu aseară. La voi cum a fost?

4 comentarii

  1. Noi am stat acasă şi am urmărit cu sufletul la gură rezultatul exit-poll – ului…

  2. imediat ce ai povestit tu, mi-am adus aminte ca vreau si eu si m-am dus. am procedat la fel, dar fara caine. drept care omul ala m-a batut cu pisica (pe care o adusesem in loc de caine) peste cap si m-a pus sa sterg toate tablele pe care scrisesei tu cacat. nu se lua cu nimic, am frecat de mi-au iesit uochii!! dup aia m-a pus sa refac din bucati geamul unde-l sparsesei tu. cum n-aveam lipici nemtesc, am folosit scuipat, ce era sa fac?! Atunci omul s-a enervat si mai rau si trosc!, iar, una cu pisica peste ceafa, de-am vazut stele verzi.
    Nu stiu cum am reusit sa ma adun de jos, l-am muscat p-asta de picior, ca pisica lesinase, am cules de pe jos un tirbuson si i l-am infipt in fund si cat urla el nu stiu ce, am insfacat matza si-am fugit.

    babo rhetto, am banuit ca tirbusonu era al tau si ti-o fi cazut cumva si-mi pare rau ca l-am bagat in fund la domnu’ si sa stii ca io nu ma mai duc la vot fara tine, sa iasa cine-o iesi!

    p.s.: stii cumva cum se trateaza spasmele la pisici? am impresia ca se resimte dupa intamplarea de ieri.

  3. hihi, ce insemnare faina. si adevarata!!!

  4. Pofta de scos dinti la politicieni si cocalari… o, da! Ce pacat insa ca de votat tot cu stampila se voteaza… Da’ apreciez initiativa ta!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s