Poşta Redacţiei nouă

Babelor,

DulceDeea ne întreabă:

„Voi sunteţi de-adevăratelea sau de-a ficţiunelea? Chiar dacă sunteţi adevărate sunteţi de scriitura savuroasă a unui roman cu umor şi inteligenţă sclipitoare.

Şi… chiar dacă sunteţi ficţiune (v-aţi luat, ţi-ai luat adică acest chip de duet care reinventează bătrâneţea ca pe o joacă şi face din ea când hazul şi răsfăţul de copil, când, hihihihi, hihihihiiiiiiiiii… un teritoriu al seducţiei senzuale prin ironie, non-conformism, complicitate fină), chiar dacă este un personaj de cuplu, sunteţi adevărate. Autentice.

Am aruncat şi ieri privirea pe la voi prin conac şi pe moşie. Dacă eram bărbat mă îndrăgosteam de voi. Da, da! Ati auzit bine. De voi. Şi chiar nu ar fi contat vârsta voastră. Pentru că aveţi darul acela (ca personaje? ca oameni reali? numai voi şi Dumnezeu ştiţi, hihihihi, hihihihihiiiiiiiiiiii…) aveţi darul să faceţi mintea să freamete. Îi daţi senzaţii voluptuoase. Sunteţi leşinătoare, ce mai!”

Eu răspund:

DulceDeea, mersi pentru complimente. Îţi dai seama că ne bucurăm ca nişte zgripţuroaice bătrâne ce suntem, chiar am încins o horă, Hora Bucuriei, eu şi Veta. Ea stă pe fotoliu, eu pe canapea, şi ne prefacem că ne învârtim. Uiiiiii!!!!! Vâjjjjjjj!!!!!

Te asigur că poţi să te îndrăgosteşti de noi şi fiind femeie, nu avem prejudecăţi din astea. Cu cât mai multă lume e îndrăgostită de noi, indiferent de sex (al lumii, nu al nostru), cu atât mai bine! Mai ales că o să am nevoie de semnături când o să candidez pentru postul de regină a României.

Iar referitor la întrebarea ta introductivă, gândeşte-te şi tu: piticul milionar cu nume de femeie care s-a însurat cu o fată care i-ar putea fi nepoată şi care îi suge, scuzaţi de expresie dar aşa se zice, pula prin gaura cheii e adevărat?
Este!
Dar oierul care are o echipă de fotbal, trăieşte într-o casă aurită pe dinăuntru şi a ajuns în parlamentul European e adevărat?
Este!
Şi stai puţin, că mai am: fata de preşedinte care nu poate să leagă două cuvinte şi e leit Paris Hilton şi a ajuns şi ea în parlamentul European e adevărată?
Îţi răspund tot eu: este!
Şi tot n-am terminat: prim-ministrul cu faţă de porc, şapte case şi-o mătuşă legendară este adevărat?
Este!
Cum tot adevărat este şi poetul cu faţă şi mai de porc decât prim-ministrul de mai sus, şi cu caracter corespunzător, care l-a iubit din inimă pe tovarăşul Nicolae Ceauşescu (fost secretar general al Partidului Comunist Român), şi care actualmente este membru al senatului României şi preşedinte al Comisiei Senatului pentru Cultură, Culte, Artă şi Mijloace de Informare în Masă!

Ei, DulceDeea, şi dacă toţi aceşti oameni sunt adevăraţi, există şi vor exista în continuare, fără ca cineva să se îndoiască asta, fără ca cuiva să i se pară incredibil, atunci poţi să te miri că două babe bine-intenţionate şi-au deschis un blog pe care se miră de lumea care le înconjoară?

Nu poţi!

Te pup!

Rhetta!

14 comentarii

 1. Rhetto! vezi ca am gettuit friendly cu matale pe feisbuc. Da si tu acolo un accept. Sa nu se mai supere lumea pe mine ca de ce rezolv problemele lui Mariusica in loc sa stau de vorba cu voi.

  Ooof si… Dulce Neea asta cine mai e bre de va intreaba toate alea?

  Curiozitatea a omorat… pisica.

  Vai, pisica mea miauna! Ce chestie!

  Te sarut, Rhetto dragostea mea! si sa nu uitati de noptiera! babe certarete ce sunteti bre!

 2. Rhetto…. o sa dai in delir de grandomanie daca mai primesti asa comentarii. Vetoooo…. tu vezi ce face sor’ta pe aici? Si nu zici nimic? Treaba ta, tu o sa trebuiasca sa o suporti.

 3. Mariuseeeee, cica de ce am rezolvat problema de inginerie/shopping de la tine bre!

  Valeeeu. Si turbina aia? Sper ca functioneaza.

  Of!

 4. eeeee… las’ ca vedeti voi! hrmpf! Mouse… Myky Mouse. Or Duck the Duffy or the Donald. Or… Schreck the Snow White…

  Ma mai gandesc. deocamdata… sa vedem ‘cum au ramas’ lucrarile pe-aici.

  mai aveti probleme? ca io incep sa caut pe youtube.

  si daca la .ro gasesc tot kkt-ul ala de ‘not found – 401 what-it’s name’, o sa… vedeti voi!

  ha haaa!

 5. Hai! e 7 jumate, trezirea ca m-am plictisit!
  http://www.peteava.ro/id-462635/drifturi-cu-sssssmart

  si tre sa ma duc sa cumpar paine si lapte de jos. Si deschide abia la 8…

  pan-atunci stau pe ‘peteava’. Si la ‘astia’ am ‘lucrat’. Vorba vine… am invatat un pic de ‘Code Igniter’.

  Va sarut babelor!

  Iar pe tine… dulcedeea… imi vine sa te mangai. Deocamdata. 😉

 6. Pai, mai dulcedeea, zic: Io i-am scris adineauri lu petronia si i-am propus sa reeditam scena cu balconu’. Zic din nou, cu lacrimi in ochi: Pai, vino si tu la scena asta. S-o facem in trei. Mai zic: Si asa mai departe!!

 7. eu ştiu că sunteţi două, dat fiind că mi-aţi comentat de pe ip-uri diferite. 😀

 8. Păi şi eu tot de-acolo ştiu, Lorena.

 9. Nu se poate! A tunat şi v-a adunat. Dar de unde, mă întreb eu filosofic, aşa cum îi place Afreudei să mă tachineze… de unde v-a adunat, oameni buni, că îmi creşte pulsul de la atâta râs şi mă ia pe sus adrenalina… Hihihihihi,hihihihihiiiiiiiii….

  Rettha, draguţa mea, păi dacă tu şi surioara-ţi v-aţi dedat la Hora Bucuriei, că Oda era ocupată într-o sală de concert, şi noi nu suntem aşa fiţoase, mai dansăm şi pe-acasă, zic… dacă stăteaţi care încotro şi vă prefăceaţi că vă uiiiiiiiiiiiii, vâjjjjjjj, imaginează-ţi ce m-a apucat pe mine dimpreună cu pisica mea Xiuşa, când am citit, amândouă răspunsul vostru! Am jucat un fel de Horile Junglei, că Xiuşa, în pofida numelui cu răsunet rusesc, tot de obârşie sălbatică este şi sângele apă nu se face.

  Ca Regină a României te votez de pe acum, unde să introduc buletinul? Eşti infinit mai cool (mai cu seamă la volanul ultimei voastre maşini) decât bursuza nepreasărată de regină britanică. Şi umorul tău e mai englezesc decât al ei. Na!

  Şi, da… la cât de suprarealistă e realitatea românească ficţiunea stă îmbujorată de modestie la colţ şi ia notiţe. Ai dreptate, pupăcioaso ce eşti!

  Cât despre Vasileeeeeeeeeee… Rechinroll… cum le spui tu, bobocule, mai rar cineva. Ador scena balconului. Şi în trei e perfect. Care suntem? Că eu o iubesc şi pe Rettha… uffffff… iar tu zici doar de Petronia. Sau te excludeai cumva pe tine, deşi pluralul de persoana întâi – „s-o facem” – te cam includea… Dumireşte-mă, neînfricatule şi aşa mai departe…

  Sunt în continuare cu gura până la urechi (hihihihi, hihihihihiiiiiiii, Rhetta cea detectivă… tot de la faptul că sunt raspunsurile babelor cu 2 ip-uri diferite ştii şi tu că sunteţi două surori! nu mai am aeeeeeeeeer… râd ca geniala în târg…)

 10. Voi sunteti atat de reale cat si trebuie sa fiti.
  Si in alta ordine de idei, mai adaug si eu un exemplar la lista exemplificatoare a aratarilor care exista desi suna improbabil: proasta care nu e in stare decat sa citeasca frumos de pe prompter, dar scrie carti, are expozitii de pictura, i se iau interviuri si se lauda cu copilul ei ca si cum ar fi primul copil din univers. Si in plus mai e si urata ca porcu.

 11. @DulceDeea: The more the merrier, sa vina si Rhetta! Si Veta. Si oricine iti mai gadila tie adrenalina. Desi ma gandesc ca la cati suntem mai bine facem bungee-jumping decat scene de amor. Cum vreti.

 12. Babelor, eu bag sama că vă cam distraţi pe-aici, în loc să stabiliţi datele problemei. Datele problemei sunt: n-avem balcon, aşa că unde filmăm scena? Adică Petronia n-are balcon, şi trebuie să filmăm în apartamentul ei, că este un film istoric şi vrem să respectăm adevărul istoric, şi atunci ce facem? Cât costă un balcon? Cine îl montează? Sau băgăm efecte speciale? Cine le face? Cât costă?

 13. Eu zic mai usor cu efectele speciale, daca tot sunteti pusi pe treaba construiti-mi balcon (poa’ sa fie si de lemn, ba chiar imi place.) Asa o sa am si eu unde sa beau cafeaua la primavara. Va invit si pe voi, asa ca dati-va silinta sa il construiti cat mai mare si cat mai solid.
  (Asta e felul meu de a anunta ca nu exista mod pe lumea asta si pe celelalte, cate or fi, prin care sa ma faceti pe mine sa calc prima in el. Stau la etajul opt si nu zbor, da? Am incercat.)

 14. Nu prea ma intereseaza ce ‘pareri’ au ‘barbatii’ despre balcoane, dar mie imi place Romeo & Juliette.

  Ia vedeti: aici ce e?
  http://www.peteava.ro/id-86552/holograf-romeo-si-julieta


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s