Am totuşi o vârstă.

Babelor,

Ăăăă, tocmai am citit pe facebook că m-am născut pe 28 Octombrie 1916, şi deci că astăzi împlinesc 93 de ani. Ceea ce este fals, pentru că m-am născut în 1915. Greşeala care se strecurase în profilul meu de pe facebook a fost corectată, şi deşi nu mai găsesc nici un document care să ateste data exactă – buletinul s-a pierdut la un cutremur, iar în paşaport este trecută o dată falsă, din motive pe care nu le voi explica în nici un caz aici – ţin morţiş să sărbătoresc cu voi această zi aparent importantă. Drept care mi-am comandat un tort uriaş cu o stripperă înăuntru, pe care o să îl mănânc de una singură (cu fata încă nu ştiu ce să fac, dar sunt deschisă sugestiilor voastre) şi o ladă de şampanie Pommery 1998 Cuvée Louise Brut, pe care o voi bea tot singură, că e foarte scumpă. După care mă voi duce să mă culc, că iarăşi n-am dormit de trei zile şi trei nopţi (în tot timpul ăsta m-am bătut cu Veta, o bătaie magnifică, ca în poveşti; eu am înfipt-o pe ea în pian până la brâu, ea m-a înfipt pe mine în dulap până la umăr, şi tot aşa până a venit un corb şi noi l-am rugat să ne aducă nişte apă, dar el a profitat de faptul că eu eram în dulap şi Veta în pian, a înhăţat un Tonitza de pe perete şi s-a cărat. Bine măcar că Tonitza-ul era un fals. Dar un fals destul de reuşit).

Ok, accept toate felicitările, mulţumirile că exist şi ce vă mai trece vouă prin cap, şi vă rog să-mi daţi o idee ce-aş putea face cu stripperiţa. Poa’ să fie şi mai deochiată ideea, că dacă beau o ladă de şampanie sunt în stare de chestii cu totul neaşteptate. Cine vine cu ideea cea mai bună primeşte o menţiune de onoare şi un telefon de la o cunoştinţă din Sighişoara.

13 comentarii

 1. La mulţi Ani! Trmite-o la muncă. Alta decât cea prezentă. Howgh!

 2. fura-i buletinu, fura-i mintile si trimite-o sa militeze pentru infiintarea unui departament de femei in legiunea straina. in prezent n-au, am verificat. primesc doar barbati, altfel prima idee ar fi fost s-o trimiti sa se inroleze direct.

 3. O idee simpla, ba chiar superficiala, o sa insir acum: trimite-o la mine, sunt in stare de multe si fara sa beau o lada de sampanie.

 4. Draga-mi Retha nmfeta…

  La multi ani de hlizeală, strălucire a minţii neprihănite (prietenii ştiu de ce) şi chiar nopţi toride de dragoste (păi, ce, facem cumva discriminari? eeeeeeee! dacă omu’ e iubeţ din fire şi prieten bun cu gin seng-ul… eu cred că sunt şanse)

  Cu dansatoarea nărăvaşă mă gândeam să faci un joc simplu de-a cum poţi tu să bei mai neconvenţional şampania cu pricina. Şi mă gândeam aşa – din buricul preafrumoasei, din podul palmelor ei, din podul tălpilor (trebuie să începi cu asta, ca să eviţi riscul contaminării cu microbi pe care doar Domestos îi scoate de oriunde… că fata va fi în picioarele goale, presupun, în tortul uriaş, iar dacă păşeşte pe covorul unde hălăduiesc toate pisicile discordiei tale cu Veta… aferim!

  Dacă simpatica cea golaşă are cumva sânii mari poţi să strecori (cu greu…) între sânii ei o sticlă de şampanie… iar fata ţine captivă sticla între sâni (nu te gândi la alte trăznăi cu … vorba ceea captivus, Retha! fi sobră, că sober nu o să rămâi prea mult după râurile de şampanie din lada comandată….) Eeeeeei… şi cu sticla astfel imobilizată, dansatoarea se unduieşte meşter deasupra ta întinsă comod pe un fotoliu şi îţi toarnă obraznica băutură… Hmmmmmmm…

  Mai departe fă ce crezi tu de cuviinţă. Dar cruţ-o, Retha-nimfeta, nu o întreba nimic despre teoria stringurilor sau despre lucrul în sine sau alte chestiuni de cultură generală. Şi nici n-o pune la curăţenie după. Cheamă altă dansatoare cu care vei putea să joci simapticul joc de-a subreta şi boieroaica… Hihihihihi, hihihihihiiiiiiiiiiii… !

  La mulţi ani nemaipomeniţi!

  Ah… şi mulţumesc cu îmbujorare adevărată pentru premiu. Nu sunt competitivă din fire şi nu mă omor după distincţii. Mă bucură însă că îmi citiţi blogul (chiar dacă doar pentru că e… cu sex, hihihihi, hihihihihiiiiiiiiiiiii…) şi că m-aţi primit aici, în nebunatica voastră lume. Sunteţi o bucurie mereu şi mereu. Mulţumesc, dragelor, vă mulţumesc tare!

 5. Rhetta, „La multi ani” nu are rost sa-ti zic, pentru ca timpul schelalaie si fuge cand te vede. Ma bucur ca e ziua ta, ca asta inseamna petrecere. Chiar daca mananci tortul si bei tu de una singura sampania, nu-i nimic. Si eu as face la fel.
  In ceea ce priveste stripperita… Bad Rhetta. Hai, pocneste din degete si scoate-o pe Veta de sub hipnoza. Ajunga-ti, i-ai facut poze, ai filmat-o, ai material de santaj pentru trei ani de acum. Reda-o mintilor ei obisnuite, pentru ca numai cu ea poti sa fugi prin cartier si sa scrii „La multi ani!” cu cheia pe toate masinile despre care stiti ca sunt conduse de dobitoci. Mie stii ca mi s-au tocit cheile pana la stadiul de monede data trecuta. Mi-am cumparat cafea de la automat cu ele si acum trebuie sa escaladez blocul ca sa ajung acasa. La etajul opt. Sa revenim.
  Sanatoasa esti, frumoasa la fel si din fericire inca mai ai multe lucruri sa-ti doresti, asa ca nu am ce sa-ti urez decat sa reusesti sa le faci realitate.
  PS: Nu a gresit Facebook de capul lui. El stie numai ce-i zici tu. Ntz, Rhetta… De ce sa pari cu un an mai tanara daca tu arati tot de 24?

 6. Dragă Rhetta, La Mulţi Ani, să fii nemuritoare, să-ţi menţii mereu simţul umorului cu care ne faci mereu să râdem cu gura până la urechi, să ajungi preşedintă, prim-ministru, sau ce-ţi doreşti.

  Cu stripperiţa aia am eu o idee ce să faci, dar văd că sunt multe fete p-aici care se oferă să o folosească în mod constructiv. Prin urmare, nu o să fiu nesimţit să cer să particip şi eu la chermeza lor, dar mă aştept măcar la un material video 😉

 7. Draga Rhetta, eu zic sa mi-o trimiti mie, ca la varsta mea, de 4 luni si aproape jumatate as face niste experimente strasnice cu si pe ea!

 8. La multi ani! ca am ramas cu gandul la stripperita si m-am nesimtit, am omis motivul pentru care exista stripperita!

 9. La multi ani!
  Se pare ca mi-au luat-o multi inainte, ca as fi atentat si eu la striperitza 😀 Aveam eu niste filme-n cap, dar lasa 😀

  La multi ani! Sa fii iubita! 🙂

 10. deci azi era ziua ta! la mulţi ani!

 11. la multi b_ani!
  and strip, strip, stripping all the way!

 12. Babelor, vă mulţumesc pentru urări. Sunteţi nişte scorpii scumpe şi dragi. Pe stripperiţă am pus-o să îmi facă clătite, să taie lemnele şi să îmi aducă din maşină două lăzi de vin şi opt de apă minerală.
  După care…
  Ba nu. O doamnă savurează şi tace.
  Da’ a fost mişto.

 13. La multi ani!
  So cand te gandesti ca voiam sa-ti propun sa pui stripperiţa să îti facă clătite, să taie lemnele şi să-ti aducă din maşină două lăzi de vin şi opt de apă minerală…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s