Rhetta în Barbados (III)

Babelor,

Mă trezesc eu azi dimineaţă, mă uit la cer şi îmi dau seama că am chef să mă dau cu catamaranul.
Dau deci un telefon la catamarane, răspunde un tip, îi zic ce vreau, zice „bine, venim să vă luăm pe la trei fără un sfert”. Deci am timp să beau trei beri de ale locului, foarte bune:

Pe la două mă sună omul şi întreabă dacă e ok dacă vine la două jumate. „Sigur”, zic, că tot n-aveam nimic de făcut. La două douăşopt apare un microbuz, mă urc în el, mai mergem pe la câteva hoteluri de unde sunt adunaţi şi alţi amatori de catamarane, ajungem în port. Acolo, falnic, ditamai obiectul. Ne urcăm vreo 30 de oameni, pornim, eu la ţigări cu căpitanul, îmi explică ce şi cum, îmi arată priveliştea

, mă uit la mare

, şi la un momentdat pune frână şi opreşte, la vreo 50 de metri de ţărm.
Pentru că, babele mele, nu venisem aici de florile mărului, ci ca să înotăm cu broaştele ţestoase. Zis şi făcut: îmi pun pe faţă ochelarii de scafandru, îmi înfig în gură un tub, mă bag în apă, mă uit la fund, şi ce văd? Păi ce să văd: puzderie de ţestoase, adică vreo 4-5. Marinarii de pe catamaran le dau nişte bucăţi de peştan, broaştele le halesc, şi aşa mai departe. N-am poze, că aparatul nu e subacvatic, da’ a fost mişto tare. Am stat vreo jumătate de oră, broaştele ne tot dădeau târcoale, mai trecea şi câte un cârd de peşti, pe fund se vedeau stele de mare, nebunie, ce mai. Când am ieşit, soarele tocmai apunea după nişte nori, cam aşa ceva:

Am pornit deci încet înspre casă, pe drum ni s-a servit o gustare, ceva peşte prăjit cu nişte salată şi alte chestii, pe tot parcursul plimbării băutura a fost gratis şi multă, am băut vreo patru pahare de punci şi unul de cola, am văzut casa lui Abramovici, ăla de la Chelsea

, cândva am ajuns înapoi pe pământ şi acelaşi microbuz care ne-a luat ne-a dus înapoi pe rând. Adaug şi că toată distracţia a costat 55 de dolari şi am dat 10 bacşiş, deşi ar fi meritat probabil mai mult. Dar aşa sunt eu, zgârcită.
În fine, e de recomandat. Firma se numeşte Tiami Catamaran Cruises. Dacă treceţi pe-aici, musai să vă daţi cu catamaranul. Much fun.
Termin aici că vreau să mai beau nişte punci la bar înainte să închidă.

Vă pup,

Rhetta

4 comentarii

  1. Rhetto-babeto, am încercat să te zăresc pe punte în pozna de mai sus, dar acolo’s doar nişte gagici relativ ok, niciuna ridată ca tine.
    De ce te deranjez din coma alcoolică: vezi când mai bagi nasu pe la mine, te rog sună insistent, butonul e-n dreapta sus, scrie mare „Donate” pe el, da’ tu să ştii că doar eu locuiesc aici.

  2. hai sanatate babo si sa nu te chercheleshti prea rau

  3. Cu alte cuvinte, Rhetta, te-ai dus acolo ca sa fii dusa cu pluta. (Si catamaranul poate intra, cu ingaduinta, in categoria asta – sa recunoastem.) Pai nu-ti iesea atat de bine chestia asta si acasa?
    Ce-i drept bautura nu era gratis, trebuia sa vii cu ea din frigider.

  4. No, si-asa e too fain!…
    Toate cele bune!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s