Looking for Veta – Primul popas

Babelor,

La sfatul lui Anaid şi împinsă de oboseală, am decis la un momentdat să trag pe dreapta în primul oraş. Cum pornisem înspre nord, primul oraş a fost Alexandria, despre care ştiu foarte bine unde se află, aşa că nu mai e nevoie să comentaţi şi voi răutăcios.
Alexandria este o aşezare de a cărei urâţenie ar trebui să fie mândră întreaga omenire. Un loc gri, plin de praf şi de uitare. Bine că am ajuns noaptea şi nu am văzut mai nimic din el. M-am îndreptat către o casă de oameni pe care scria „hotel”, mi s-a oferit o cameră cu trei paturi, am acceptat-o, le-am explicat proprietarilor că orice încercare de a mă ucide în somn va eşua, pentru că Şerban Măgureanu, câinele meu, nu doarme niciodată, le-am mai explicat că să dea drumul la wireless, altfel se vor întâmpla lucruri, şi acum scriu postarea asta. Am încercat să mănânc ceva în restaurantul din oraş, dar în meniu nu erau decât pietre prăjite, salată de mătrăgună şi ciorbă de gunoi. Mâine pornesc din nou înspre nord.

Vă pup,

Rhetta

PS: Oraşul este atât de urât încât pe net nu există nici o poză cu el, iar eu mi-am uitat aparatul acasă, cum era de aşteptat.

6 comentarii

 1. Rhetta draga, sper ca ai luat cu tine hidrocentrala pe care ti’am facut’o cadou, cu tot cu cada. Nu de alta da’ e inutil cardul wireless daca nu ai curent. Si, contrar asteptarilor, astia inca nu au facut laptop pentru care sa fie suficient sa deschizi usa si geamul pentru a se alimenta.

 2. Da, Marius, hidrocentrala a încăput lejer în Suburban, ba chiar a mai rămas ceva loc şi pentru cele patru geamantane cu care călătoresc de obicei. Şi cele două gemantane cu care nu călătoresc de obicei, dar pe care le-am luat cu mine de data asta, pentru orice eventualitate.

 3. babo baga muzici, da’l in cacat de oras. [& salutari lui serban m]

 4. 1. anaid asta e „anaidei” nicidecum „lui anaid” -asta ca sa scapam de confuzie! 🙂
  2. treaba asta cu trei paturi si atatea geamantane nu miroase a cetina ci mai degraba cred ca mai ai un insotitor. Cine e de acord cu mine sa ridice mana sus!
  3. Bun am inteles ca stii unde e Alexandria ,si comentariul nu se vrea a fi rautacios, da-mi dau seama ca nu stii unde-i nordul!

 5. 1. Scuze, rectific cu ambele mâini.
  2. Păi am câinele. Om nu.
  3. Ba ştiu şi unde e Alexandria, şi unde e nordul. Dar, neprevăzutul…

 6. Corect este „lu’ anaid care este”, pe surse, o sa apara in noul DOOM, chiar cu exemplul asta. Limba romana este limba vie, evolueaza de la luna la luna.

  Rhetta, nici nu as fi sugerat asa enormitate daca nu as fi stiut cit de incapator este Suburbanul. Si, apropos de Suburban, imi sta pe limba o intrebare inca de cind am aflat ce conduci, limbajul tau, cu greu urban uneori, este anterior sau ulterior (era sa scriu posterior, m’am oprit in ultimul moment) achizitionarii autobuzului de’i zici masina?

  Cit despre Alexandria… mie mi se pare firesc traseul tau spre nord, binecunoscuta fiind preferinta lu’ Serban M care este pentru tufisul ala din centrul lu’ Alexandria care aproape nu mai este. Acu’ ce sa faci daca animalul prieten al omului voia la buda?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s