Tărăboi degeaba

Babelor,

Stăteam pe o bancă în internet şi citeam ziarul, când am auzit un zumzet. Apoi, codrul a început să vuiască. Apoi s-a auzit tropot de cai şi cineva chiar a nechezat. În cele din urmă, o hoardă de oameni a trecut val-vârtej pe lângă mine. Pe feţele lor se citeau extaz, zâmbete, bucurie şi alte sentimente pozitive. I-am pus piedică unui adolescent, l-am tras apoi de păr până s-a aşezat lângă mine pe bancă şi l-am întrebat unde naiba fugeau toţi aşa. Băiatul m-a privit incredul.
– Cum, doamnă, n-aţi auzit? Păi s-a lansat Nexus One!
– Asta ce e, o navă spaţială, ce?, am întrebat.
– Nu, doamnă!, a exclamat el stupefiat, pe ce lume trăiţi? Nexus One este noul telefon mobil produs de google, adică mă rog, de fapt de HTC, dar sub egida google, şi… Uitaţi aici un pliant, şi acum scuzaţi-mă, trebuie să fug să cumpăr unul…
S-a ridicat şi a luat-o la goană. M-am uitat la poza telefonului. Arată aşa:

Şi zic: da, şi? Asta-i tot? Cu obiectul ăsta lipsit de suflet, care arată de parcă ar fi fost desenat de Volkswagen, vrea google să oprească dominaţia iPhone-ului? Of, Doamne, ce greşeală! iPhone-ul a avut – şi are – succes pentru că arată fantastic. Atâta tot, ăsta-i secretul. Nu contează ce procesor are înăuntru sau de câţi megapixeli e camera. Pentru valorile interioare îţi iei, poate, o maşină, dar nu un telefon! Şi să nu uităm că eu una mi-am luat Suburbanul exclusiv pentru valorile exterioare, da?

Gata, termin aici, că încep să mă enervez şi îmi creşte tensiunea. Auzi tu, „iPhone Killer”. Tztztz…

13 comentarii

 1. chiar arata ca un HTC de kk dar aici s-a pus problema altfel. cineva (normal ca google) trebuia sa dovedeasca ca androidul e bun. si se pare ca a reusit. iar aspectul se va imbunatati la nexus two. acu zau, chiar si iphone e uzat moral neschimbat in aspect la a treia generatie.

  ai vazut canalul lu nexus pe youtube? lesini.

 2. Ştiu cum s-a pus problema, şi mi-e clar că o să se vândă ok, dar chiar dacă Nexus
  Two va fi mai mişto, nu va conta. Dacă vrei să rupi gura târgului, trebuie s-o faci din prima încercare, nu din a doua. În fine, pur şi simplu nu pot să înţeleg ce-i aşa de greu să faci un lucru frumos. Adică să dai bani cuiva ca să îţi deseneze un telefon plictisitor n-are nici un sens.

 3. mai e si pretul. in US costa jumate cat iphone 3gs. la liber. deci e o lovitura.

 4. si daca tot te intrebi de ce nu exista si pe roz iti amintesc ca la google sunt oameni urati, cu ochelari si destepti care pun accentul pe utilitate si nu pe fashion. altfel nu ajungeau unde au ajuns.

 5. O fi la liber, dar în America toată lumea are telefon cu contract, cine dracu’ îşi ia la liber? Şi ăsta se pare că o să se vândă cu contract la T-Mobile, care e cam la fel de iubit ca Partidul Comunist acolo.

  În fine, nu mă deranjează atât obiectul în sine cât mai curând toată gălăgia care se face în jurul lui, şi care este mai curând neîntemeiată, zic eu.

 6. o sa razi dar in america multi ajung sa isi ia sciphone-uri (replici chinezesti dupa iphone) pentru ca acel contract de iphone ii duce la 3000 usd. cam ca orange-ul nostru.
  nexus se vinde la liber. vezi pe net. in europa inca nu dar la ei da.
  sunt cam prosti americanii…

  sa mai zic cat de urat e blackberry? telefonul de fitze!?

 7. Ştiu că BlackBerry e urât. E urât ca un Oltcit.

  Eu am un Nokia ceva, 3500 Classic. E foarte bun, doar că trebuie să cumpăr în fiecare zi căşti noi.

 8. eu am LG pop. e frumos ca un heruvim. si destept cam cat mine. e triumful mandrei industrii coreene!

 9. Ca sa fie urat ar trebui sa aiba personalitate. Nu are. E amorf.

 10. Tare remarcă, Petronia! A fi urât deja înseamnă ceva. A fi şters e jalea supremă.

  Hihihihi, hihihihihiiiiiiiiiiii… PitiDurdu, auzi la el! LG pop frumos ca un heruvim şi deştept cam cât el însuşi, omul. Comparaţie de zile mari.

 11. @piticugras: nu-i adevarat, stiu eu un romanas de-al nostru care lucreaza la google chiar in NYC si e unu’ din cei mai misto gagii de i-am vazut io vreodata! jur! 😀

 12. nah, eu ma refeream la aia care stiu sa porneasca un computer.

 13. Of of, babo bre! nu stii ce-i frumos si profi bre! ce-ai? esti de moda veche sau cum? Eeeee… io am prieteni la Google bre. Google e companie serioasa nu asaaa… chiar daca s-au apucat de terorizat iPhone-ul. Si-asa ma plictisisem de-atata iPhone. Bleach!

  Hrmpf!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s