Fata lu’ aşa are o poză aşa. Sau: mare brânză.

Babelor,

Citesc pe diferite site-uri, inclusiv Caţavencu şi rămăşiţele Cotidianului (sau Voxpublica, whatever…), o ştire de ultimă oră: „Ana Geoană rupe facebookul” (este vorba despre fata lui Mircea Geoană, logic). Cum şi eu am cont pe facebook şi sunt uneori destul de plictisită cât să fiu interesată de acest site, am dat o citire ca să văd despre ce este vorba. Şi am aflat (din Caţavencu) că fata a postat acolo o poză cu ea în costum de baie, şi… În fine. Ca de obicei în presa noastră, comentariul este cretin, misogin şi stupid. Ok, fata are 14 ani, cont pe facebook şi ceva poze. Da, şi ce? Pe cine ar trebui să fută grija de chestia asta? Pe mine nu. Se întâmplă lucruri mai importante în România, din câte ştiu.

Concluzie: ce ne spune întregul articol despre Ana Geoană este că este o fată normală. Ce ne spune articolul despre Caţavencu este ceea ce ştiam de fapt de mult: că este o bucată de hârtie pe care sunt scrise litere şi tipărite poze. Nimic mai mult.

5 comentarii

  1. am o marturisire groaznica, baba rhetta. si eu, odata cand eram tanara, m-am pupat cu un tip dupa un copac!! si la mare inca mai stau in costum de baie. stiu ca e rusinos. nu mai pot trai cu povara acestei taine pe suflet.

    imi cer scuze.

  2. O! O! O! De multe şi multiple ori o! Dacă aşa stau lucrurile, Livia, e momentul să scriem un articol despre tine şi să-l dăm la gazetă…

  3. Până n-ai scris mata, soră Rhetta, n-aveam nicio treabă cu subiectul. Acum, recunosc, a început să mă frământe… Ce spun eu frământe, mă obsedează de-a dreptul!

  4. P.S. Ai o leapşă mititică la mine pe blog, care te aşteaptă, neconsolată… 😉 😀

  5. Problema e mai grava.Are camasa si sutien!!! Si apoi mai are o poza in 4 labe.Nu stiu daca nu cumva repeta vreo pozitie din Kama Sutra.Nu radeti!Ati vazut ca in India o fata poate fi vanduta de propriul tata(fata din filmul slumdog).Asa ca ne putem astepta la orice gest din partea cuiva care citeste carti indiene.Norocul ei este ca Mircea G nu e asa de sarac ca indianul.Sa ma anuntati daca apare pe un site serios,de ex. xvideos.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s