Poşta Redacţiei treişpe

Babelor,

Astă-seară patinam frumos în faţa blocului, făceam opturi şi treiuri, săream Salchovuri şi Axeluri, în fine, un întreg show, când de undeva s-a iţit un tinerel.
– Sărumâna, zice.
Civilizată, mă opresc din patinat şi-l întreb ce vrea.
– Ştiţi, eu sunt jurnalist, Vlad Rădulescu mă numesc, şi aş vrea să devin colaborator la blogul Dumneavoastră.
– De ce?, zic.
– Pentru că vă citesc cu plăcere şi consider că aş putea aduce un aport important…
Aici am început să tuşesc, pentru că de fiecare dată când cineva zice „aport important” încep să tuşesc. Nu ştiu de ce. O fi o boală.
– Nu vreau să vă reţin prea mult, zice el. Poftiţi aici primul material, un interviu cu David Bowie. Dacă vă place, vă mai dau şi altele. Despre plată vorbim altă dată.
Şi a plecat, înainte să-i pot spune că despre plată nu vom vorbi niciodată, şi nici despre nimic altceva, pentru că este un cretin. Ce e fascinant este că m-am prins că este un cretin înainte să citesc interviul. Ce bine mă pricep la oameni!
Dar vedeţi şi voi:

Interviu cu David Bowie: „Muzica românească m-a influenţat enorm!”

Fiind unul dintre cei mai cunoscuţi artişti de pe planetă, David Bowie nu mai are nevoie de prezentare, aşa că trecem peste ea. Vlad Rădulescu l-a întâlnit în superbul său apartament din centrul New Yorkului, a băut o cafea cu el şi i-a pus câteva întrebări.

Vlad Rădulescu: Domnule Bowie, aţi concertat în toate colţurile lumii, dar în România, unde o grămadă de oameni vă aşteaptă cu nerăbdare, încă n-aţi ajuns. De ce?

David Bowie: Din păcate, până acum planurile turneelor nu mi-au permis…

VR: Aveţi ceva cu ţara noastră?

DB: Nu!

VR: Nu vă place din vreo anumită cauză?

DB: Nu! Pur şi simplu…

VR: „Nu”, adică nu vă place?

DB: N-am nimic contra României, doar că din păcate n-am apucat încă să ajung. Sper însă ca în următorul turneu să fie inclus şi Bucureştiul…

VR: Nu Budapesta?

DB: Budapesta?!?

VR: Da, mulţi cântăreţi confundă Bucureştiul cu Budapesta. În fine, deci doriţi să veniţi în România…

DB: Da.

VR: De ce?

DB: Păi, pentru că încă n-am fost acolo, şi am auzit că este o ţară foarte frumoasă şi că Bucureştiul este un oraş cu un farmec aparte…

VR: Da, aşa este. De la cine aţi auzit?

DB: Nu ştiu exact, lume, cunoscuţi…

VR: Cineva celebru? Mick Jagger?

DB: Nu mai ţin minte…

VR: În fine. Domnule Bowie, ce părere aveţi despre muzica românească?

DB: Muzica românească?

VR: Da, muzica românească. Nu aţi ascultat muzică românească?

DB: Din câte ştiu, nu…

VR: Iris? Holograf? Cargo?

DB: Nu, nu cred…

VR: Nici măcar manele?

DB: …

VR: Nici măcar întâmplător?

DB: Posibil, dar…

VR: Deci nu vă place?

DB: Regret, nu cred că am ascultat până acum în mod conştient muzică românească, şi deci nu ştiu dacă pot să mă pronunţ…

VR: Nici Enescu? George Enescu? Marele compozitor?

DB: Nu cred…

VR: Ciprian Porumbescu? Rapsodia Română?

DB: Hm, nu, nu îmi amintesc să fi…

VR: A! Dar Dragostea din tei? O-Zone? „Alo, salut, sunt eu, un haiduc”, „ma-ia-hi, ma-ia-hu”, „Vrei sa pleci, dar nu mă nu mă iei, ma-ia-hi, ma-ia-hu”?

DB: Da, da, cunosc piesa!

VR: Genială, nu?

DB: Pentru o piesă pop, da, are tot ce-i trebuie…

VR: Da, genială. Ăsta-i geniul românesc, domne, asta e… „ma-ia-hi, ma-ia-hu”… Bine, vă mulţumesc mult pentru interviul acordat, dar acum trebuie să plec, mă întâlnesc cu mătuşa unui prieten care are să-mi dea nişte medicamente pentru soră-sa, adică pentru mama prietenului meu, Doru îl cheamă, e student la litere, dar îl ştiu de mult, am fost colegi în generală. Oricum, mersi mult şi la revedere. Dacă veniţi în România, să mă căutaţi, ştiu un bar extraordinar pe Ferdinand… Vă pup, pa, la revedere!

64 comentarii

 1. Ete, Rhetta. Nu mai bine continuai tu sa te antrenezi pentru olimpiada? Stii ca esti in ultimele zile de antrenament si aterizarea la triplu Axel iti iese cu curul tau frumos pe gheata. Pai cum altfel daca atunci cand eu iti urlu sa faci bataie tu iesi de pe gheata si incepi sa fugaresti si sa pocnesti trecatori nevinovati?

 2. Mam’mare Rhetto,
  Mare fler de fizionomista ai, parol. L-ai amusinat de la o posta pe cas-la-gura, pe pica-mucu’ ala de hezbin cu tupeu. Pacat ca sunteti o specie pe cale de disparitie si nu ne scoliti si pe noi astia mai fragezi la minte cu trucurile voastre de babe coquine. Nii, la el sa vina sa-ti întreupa matale opturile sportului de alunecare. Treaba cu tusea nu e boala nici farafastâc, asa avea si strabunica din partea lui tata un dar din asta, o simtire asa, se bagase secretara pe lânga strabunicu, primar peste sectorul albastru din Bucuresti, si cum venea câte un insalubru ca asta în audienta cu prioritizare, cu aport valoric si nu stiu ce, îl simtea, frate, îi zvâcnea o vâna la ochi, îi cadea coltul gurii si-l dadea pe nesimtit pe usa-afara. Strabunicu’ s-a prapadit prin cinzes’doi de ciroza, dupa ce a baut ca la un vagon de vin (ca primise ca zestre o crama e la socru-su). N-a suportat când au venit comunistii. Pe batrâna am cunoscut-o la agape familiale, se retrasese într-un viloi al ei de pe lânga Vama Antrepozite, dizainat de Le Corbusier, pe care-l cunoscuse în voiaj de nunta la Paris si care dupa aia cumpara de la ei din crama Feteasca Neagra de Tohani si Cabernet Sauvignon de Dealu Mare – da dom’le, frantuzu’ ! – pâna a venit razboiul. Pâna atunci, strada cu viloiul înca avea numele nostru, ca toata era a lui strabunicu, a primarului de la albastru, care mai facuse înca vreo zece case si le-nchiria la functionari, pe urma a fost nationalizata si i-a spus strada Sapunari, o imbecilitate d-asta, doar vila i-au lasat-o strabunicii. Imi aduc inca aminte de batrâna, dar eram prea mic, baba batuse suta, da’ tot dreapta ca bradu’ si vioaie ca marmota era. S-a parapadit de inima rea când s-a demolat Uranusul prin obzesdoi ca sa se ridice Casa Poporului. Vroiau sa-i dea garsoniera prin Vitan Bârzesti si batrâna n-a suportat: îi injura toata ziua pe frantuzeste (traise la pension la Paris, era frantuzita rau, ce era la gura ei, din enculés si enfoirés nu-i scotea). Ceruse s-o-ngroape la Bellu cu o cutie de calissons d’Aix si cu un pompon de marinar (amintire de la o iubire de-a ei din tinerete, secund pe crucisatorul Lamotte-Picquet). Pacat ca n-a apucat sa ma-nvete si pe mine ceva din secretele ei. Poate mai dai tu niste hinturi. Si auzi, de ce nu-i organizezi tu un turneu lu D.B. prin tara plus o exclusivitate pe blogul vostru, sa-i dai o lectie aluia cu interviul lui cu tot. Zau, ia gândeste-te: e un clasic în viata, ce naiba, doar pe la sase ani adormeam deja cu Zighi Stardast în urechi. E si ceacâr, astia sunt ei îsisi flacari violet pe de-a-ntregul, nu i-a luat el lui Mick Jagger posteriorul cu amanet ? Hai adu-l, mémé, te rog !

 3. Dragă Alexandru,
  Minunată şi cutremurătoare povestea străbunicei tale – o femeie vajnică şi extraordinară, după cum reiese din amănunţita ta descriere. Promit să-i ridic un monument cu prima ocazie.
  Despre aducerea lui David Bowie în România ce pot spune? Lucrez la ea, desigur, lucrez din greu, şi deşi lucrurile sunt complicate, prevăd că se vor încheia, ca toate proiectele mele, cu un succes nemaipomenit şi distrugător.

  Iar secretul recunoaşterii imbecililor este de fapt foarte simplu: dacă cineva are o faţă de bou, atunci probabil că şi este unul.

  Ah, cum revin îndeosebi veselele amintiri când cineva pomeneşte regretatul cartier Uranus! Ah, ce petreceri se dădeau acolo! Ah, ce bărbaţi serioşi şi încruntaţi cădeau pradă orgiilor şi dezmăţului! Ehei, ce vremuri!

 4. Rhetto si Alexandre, va rog special, nu imi chinuiti amintirile (dupa modelu: „amintirile ma chinuiesc/amintirile ma rascolesc”). Mihai Voda, era strada copilariei mele si parcu Arhivelor locu meu de joaca. Ma rascoleste prea tare ca nu mai sint. Ca am cumplita cladire de privit/hulit acolo!
  PS: BOWIE! BOWIE! BOWIE!

 5. Bai, ce dracu ati patit? V-ati tampit? Asta e blog cultural?!… Ah, e un pamflet totul, inteleg! Ca un fel de caricatura, nu? Oricum, incercarea de a fi ‘out of the box’ nu e cine stie ce… Cand faci un blog si nu esti consecvent in desteptaciunile pe care le spui inseamna ca una e mai proasta ca cealalta…sau invers:))… Oricum, nu va crede nici dracu, si cei care va cred sunt la fel de imbecili ca si tine… Doua babe my ass… Hai sictir! Probabil esti si tu o fiinta histrionica ca multi alti neajutorati din lumea asta, eu le spun oameni care se mint si care-s lenesi in a se vedea cu sinceritate… In fine… ce vreau sa spun asa in esenta e ca esti varza! atat! parerea mea, ‘pre legea mea’…

 6. Iote, la acesta! Un mucos cu cas la gura, o avea oarece pricini la sufletel si nu le poate rosti decit in sudalme. Ia sa-l scarman nitelus pe la spinare cu bastonu! Ia vezi, maica cum pasesti pe aici, mai cu evlavie, mai te-nchina, mai scuipa-n sin, pupa niste poale si apoi purcede a grai!

 7. Veta mama, ce’ai facut cu sticla aia de diluant? Ai lasat’o la scara si vad ca au baut altii din ea.

 8. I-auzi frate, fiinta histrionica. Milostiveste-l pe grobian cu un baston „punct ochit, punct lovit” la fiinta lui sturionica sa nu mai înoate împotriva curentului si sa nu-si mai goleasca besica udului împotriva vântului.

 9. Asta cu „fiinta histrionica” am mai vazut’o pe undeva de curind, pe undeva prin presa, da’ nu mai stiu unde. Se voia tot un fel de injurie maximala. Probabil acelasi individ. O fi chiar Vlad Rădulescu, daca nu l’a inventat Rhetta. Ca Rhetta asta inventeaza multe, si noi tot niste inventii sintem, de fapt ea isi comenteaza singura postarile ca sa aiba comentarii si sa creasca in zelist. Probabil ca si specimentul de mai sus este una din personalitatile schizoidei babe.

 10. Acesta nu-i sturion
  Nici macar urma de domn
  E plin de saprolegnioza
  E novac si cam batoza
  Capul mare, minte lipsa
  Carnea este compromisa
  Eu zic sa o dam la caini
  Si sa ne spalam pe maini

 11. Acesta: Multumim pentru (asa cum au observat toti) mostra de inteligenta si de civilizatie. Ne place cand idiotii se fac de ras singuri. E… Asa, ca un balsam pentru sufletele noastre histrionice.

 12. Aferim, ca mult adevar grait-ai Petronio draga!

 13. Unii hitrioni, altii histerioni, fiecare dupa cum il duce capul 🙂

  Intrebare stupida: ce legatura o fi intre histionic, isterie si histerezis?

 14. Errata: histrionic in loc de histionic. Mi’a mincat claviatura un r

 15. sa-ti reimprospatez memoria , sau mai bine zis vin in ajutor draga Marius, vazui si eu de curand acest „dragut” apelativ ” histrionic”, pe unul din posturile Dulcicai Deea. 🙂 am revazut postarea si am senzatia ca distinsul „acesta” nu prea stie semnificatia cuvantului.

 16. Daca te referi la aia cu Vasile No. 5, nu de ea vorbeam 😀 Si nici nu cred ca e vreo legatura intre cei doi.

  Si apropos de aia, n’am inteles nici un moment de ce v’ati incontrat pe acelasi apelativ. Pina si intr’o interpretare foarte eufemistic-scortoasa este cel mult vag agresiv. Este si motivul pentru care nu inteleg de ce oamenii il folosesc uneori cu impresia ca aruncindu’l il vor desfiinta pe adversar (cazul lui Acesta, nu si al lui Vasile, parerea mea).

  Hai ca ne’am apucat sa facem comentarii literare la comentarii de blog. In curind ne apucam sa numaram ingeri. 😀

 17. Una peste alta mi se pare ca nu poti respecta decat daca te respecti pe tine, si poate ca-i acordam mult prea multa atentie. Finalment, scrisorile astea de le primesc babele ,imi par geniale. 🙂

 18. Raspuns stupid: legatura între hysteria, hysteresis, sturioni, ceruloplasmina, histoplasma si histamina este histerectomia. Recte (în cazul anonimului de mai sus care vitupereaza, suduie spumegând, afuriseste, ocara, spurca si blameaza aceasta respectabila institutie de cultura sui-generis care este blogul babelor) lobotomia.

  Voilà, nu stiu daca împricinatul de anonim de mai sus este produsul une minti schizoide (în fapt, de la King Crimson încoace toti suntem oleaca 21st century schyzoid men), un tertip babesc de monolog si introspectie sau o stratagema a Rhettei de a vedea cine-i sare în ajutor la vremi de restriste. Consider însa, cu grabire si dreptate, ca este un act civic de a napadi ca furnicile orisice anonim refulat care profereaza insulte si da ignobil cu sictirul si alte insalubritati.

  D’apai cum ?

 19. Aoleuuuu… Alexandruleeee…. mai baiatule, mai usor cu cuvintele astea complicate ca mi s’a inrosit dictionarul incercind sa inteleg ce spui 😀

  Eu cred ca legatura intre respectivele cuvinte este pur etimologica, provin din limba greaca 😀

  Iar babele au resurse inepuizabile de aparare. Mai ales ca functioneaza pe principiul cea mai buna aparare, atacul si, mai ales, dupa principiul talionului revizuit: dinte pentru firimituri pe jos, ochi pentru privire necorespunzatoare.

 20. MBadragane da, ai dreptate. Hai, ca nu fac covor de bombe cu intelectologizme, dar m-a înfierbântat anonimul ala cu histrionul lui sictirit-consecvent scos direct din ass-ul lui, înfige-i-ar Rhetta prompt bastonul acolo. Eu sunt conciliant si blajin asa de felul meu, contemplativ-pisendlav, dar uneori îmi amintesc ca am sânge latin si când vad asa violenta gratuita îmi sar nervii peste threshold, zic :hait ! si-mi suflec mânecile. M-am invitat si eu ca musca-n lapte de vreo doua zile pe blogul asta, am vazut o oaza de cultura dublu rafinata si spirit elevat si nu e cuviincios sa-mi tulbure linistea un muscator gratis de fund. Cât o fi el de himera, nascocire sau avatar. Vine el cu aut of za box si cu histrion, sa zica semi-doct „mai citim si noi carti, tovarase !”. Rrrr, tineti-ma, sa nu fac vreo boacana.

  P.S. Chestiunea ta cu etimologia ta eu o luasem asa ca o bâza, sigur ca legatura la cuvintele alea de campionat mondial de flacararebus e greaca, dar la mine fac parte si dintr-o deformatie profesionala. Promit ca nu mai dau cu ele.

 21. Alexandru, nu te abtine fiule ca iti face rau. Da in tembel, ca de’asta au facutara tinerelele astea blogu’, sa dea in tembeli. 😀

  Cit despre restul… cu cit mai multe cuvinte complicate, cu atit mai siderati bezmeticii. Or sa creada ca’i injuri. Vorba lui Radar: Major Winchester, sir, you know all those fancy words, like „adequate”, or something.:D

 22. Corect, Marius. Vroiam să-i răspund lui Acesta într-o postare plină de umor spumos şi ucigător, dar m-am răzgândit, pentru că mai tot ce aş fi avut de zis aţi zis voi deja. Adaug doar că personajul pare să facă parte din acea categorie de oameni care se uită la desenele animate cu Roadrunner şi zice „Aiurea, sunt o prostie. În primul rând, un coiot nu poate să construiască o rachetă, pentru că nu are degete la mâini. Cum ţine o şurubelniţă? Cum foloseşte o menghină? Nu se poate! Şi chiar dacă, să zicem, coiotul ar fi un om îmbrăcat într-un costum de coiot, tot ar fi imposibil să facă anumite lucruri, şi mai ales să supravieţuiască atâtea căzături în prăpastie. În concluzie, desenele astea sunt o prostie şi o pierdere de timp”.

 23. Singura problema ramine faptul ca noi ne consumam neuronii gratuit aici in timp ce nenea ala a intrat o data, si’a dat in petec si a plecat. Probabil ca nu va mai trece niciodata pe aici sa vada cit de eficient il desfiintam noi. 😀 Mult zgomot pentru nimic, cum ar veni.

  In alta ordine de idei, ca vaz ca babele nu s’au remarcat prin ospitalitate, bine ai venit in zona, sper sa persisti. Si leaga si tu un blog, ceva, de numele ala al tau, sa facem si noi o vizita, sa vedem cu cine stam de vorba. 😀

 24. @Rhetta Hahahahaha… parol babo, ca bine zici. Propun pedepsirea specimenului cu o slujba full-time la ACME Company, poate in departamentul de livrare la coiot 😀

 25. Marius, corect pentru a doua şi treia oară. Ca de obicei, primeşti un premiu, care astăzi va consista dintr-o gură de aer. Poftă bună!

  Alexandru: scuză-mi nesimţirea şi permite-mi să-ţi spun „bine ai venit”. Dacă ai un blog, fă cum zice Marius. Dacă n-ai, nu face nimic, eşti în continuare bine-venit.

  Anaid: şi mie îmi plac scrisorile pe care le primesc. Nici nu îţi poţi imagina ce tare îmi tremură mâinile când încerc să deschid cutia de scrisori!

 26. @anaid +mbadragan-personalitate histrionica este un tip de personalitate dificila.Pina acum vreo xx ani(nu stiu exact nefiind profesionist) se folosea termenul de isterie.Deoarece termenul a luat un caracter peiorativ , a fost abandonat si introdus termenul de histrionism.Va citez 4 caracteristici;1-cauta sa atraga atentia celorlalti,sa fie in centrul atentiei -2-dramatizeaza propriile emotii-3-are un discurs emotional,lipsit de precizie si detaliu-4-are tendinta de a idealiza sau dimpotriva de a deprecia excesiv persoanele din anturajul sau.Definitiile din DEX sunt simpliste,dar e corect ca e o personalitate „teatrala”.Deci,anaid, daca zici ca suntem cunostinte vechi(in 25 ian pe site ddeea la post „Si ma rog de tine naste-ma”) spune acum cum te cheama sau de unde ma cunosti.Eu nu consider ca a zice cuiva ca are personalitate histrionica este o jignire.Voi ,cititorii siteului,ce parere aveti?

 27. 🙂

 28. Babo, oricit de absurd ar suna asta in urechile matale care au senzatia ca le’au auzit pe toate, pot sa vreau ca gura aia de aer sa fie de aer de Bucuresti? Ca mi’e dor rau de tot de el si e imposibil de descris mai putin poluat decit asta de Cairo.

  Si poa’ sa vina cu un Merlot de Murfatlar alaturi? Vreo 2-3 sticle, de siguranta.

 29. Vasile, mersi pentru definiţie. Mă recunosc în ea, în afara punctului trei. Şi ai dreptate, nu este o jignire. Amuzant, oricum, că toţi s-au luat de cuvântul ăsta, trecând cu vederea că Acesta ne-a numit printre altele „imbecili”, ceea ce mi se pare ceva mai grav.

 30. Vasile tata, ca sa raspund apelului tau la vox populi, daca te uiti mai atent mai sus o sa vezi ca ma nedumerea inclestarea de pe blogul DD dintre tine si Anaid.

  Apoi, ca sa revin la Acesta, un om care scrie in halul ala de incoerenta (poate sint singurul caruia i se pare incoerent si, daca da, imi cer scuze, poate sint obosit si ma doare maseaua) a vrut sa spuna ceva despre personalitatea histrionica din vechea psihologie. Ma indoiesc ca are acces la asemenea notiuni. Singura varianta in care ar avea ar fi din postura de pacient, cunoscut fiind faptul ca uneori bolnavii devin experti in boala lor, uneori ajung sa stie mai mult decit terapeutii lor. Cred ca, mai degraba, a auzit pe undeva cuvintul si i s’a parut ca suna urit, motiv pentru care il foloseste pe post de injuratura cu aer doct.

  Si acum la textul tau, daca folosirea cuvintului de catre tine a avut incarcatura teoretica la care te referi, ma intreb in ce fel ar putea comentariul tau de la DD sa nu fie o jignire. Mie mi se pare ca, in absenta unui consult temeinic si avizat, a’i comunica unei persoane ca sufera de isterie este un afront. Da’ poate ca gresesc eu.

 31. 1.HISTRIÓNIC, histrionici, ♦ Fig. Ipocrit, fals, şmecher, cu gesturi ridicole. [ Din francezul histrionique]- sursa dex/ editia 2010 ,daca insisti iti scriu si editura.
  2.Teatralismul histrionicului are rolul de a masca sentimentele sale de inferioritate (nici asta nu-mi pare jignitor)
  3.Draga vasile din moment ce-mi atribui sintagma de „femeie histrionica”, am banuit ca-ti permiti si suntem cunostinte vechi. Din pacate ai citit superficial si n-ai sesizat c-am refuzat sa ma cert si sa intru in polemici nejustificate.
  4. „spune acum cum te cheama sau de unde ma cunosti”,nu vrei sa iau si pozitia de drepti?

 32. p.s. Ma opresc aici din respect pentru ceilalti cititori si pentru administratorele acestui blog. 🙂

 33. Da, iarăşi se bate lumea cu cazmale şi bulgări de oţel. Asta e.

  Propun ca pe viitor să folosim, cel puţin între noi, cuvinte neaoşe, simple şi clare pentru a ne exprima sentimentele faţă de ceilalţi. Dacă o să am timp mai încolo, o să alcătuiesc o listă exhaustivă. Până atunci, sugerez bou, vacă, cretin, imbecil, vită, mitocan, scursură, idiot, zevzec, tâmpit, cap pătrat.

 34. @Anaid La capitoulu definitiei din DEX Vasile are dreptate. Nefiind un dictionar enciclopedic, simplifica. Exista conceptul de personalitate histrionica si are cnsistenta sugerata de el. Din pacate definitia data de DSM-IV la acest concept nu’i prea serveste discursul.

  Si nu trebuie sa te opresti, sintem majori si vaccinati, ne putem proteja si singuri 😀 Mie unul mi se pare nostim ca un cuvint mai putin iutilizat poate crea, prin folosire improprie, asa confuzii. Zicea pe undeva Umberto Eco ca romanul cavaleresc are intotdeauna la baza o astfel de confuzie (sa nu uitam de calul portocaliu al lui D’Artagnan 😀 ). Daca ei au facut literatura din asta, de ce sa nu facem si noi bloguri?

 35. @Rhetta… hahahahaha… aprob din nou pozitiv initiativa. Si orice cuvint necuprins in lLista lu’ Rhetta va fi considerat ca fiind neutru din punct de vedere emotional sau, si mai bine, o tentativa nerusinata de dat cu periuta pe linga preopinent 😀

 36. Uite tot Rhetta e cea mai inteleapta-tot ce am scris eu la ora 20.25 este dintr-o carte de psihologie practica (daca insistati va dau detalii).Nu vreau sa fac polemica, dar revin si zic ,pt m Badaragan si anaid- -„Daca esti acea fiinta super-histrionica..”cititi cuvantul DACA(am zis eu in 25 ian)-Anaida noastra ,cam cu sange zburdalnic nu citeste tot.Iar termenul folosit era de histrionic si nu este vina mea ca nu cunoaste problema.DEXul de mai sus e cam simplist.DEci Daca esti….Prin reactia de atunci si cea de azi mi se pare ca esti LORENA LUPU.

 37. Aoleuuuu…. cite litere in plus, cite greseli de ortografie!!! Imi cer scuze stimabililor. Se vede treaba ca maseaua aia chiar ma doare. Sau o fi de la bere? Sau de la lene?

 38. Vasile, relax!

  Aaaa…. sau mai bine nu. Ca acu’ apare si piticu si se ia si el in gura cu noi. Chiar asa! Unde’i piticu? S’a suparat? L’a dat careva afara?

 39. Vasile tac, desi ti-as da una in cap.

 40. De la lene, Marius, de la lene.

  Vasile: Nu e. Am verificat IPurile.

  Şi dacă tot se lasă cu mulţi de dacă, adaug şi eu câteva sute:

 41. Piticu e in pauza,am aflat si eu ieri,cica-l doare ficatul,sau maseau, sau………………….am uitat,da cred ca inca-l doare ceva.

 42. Anaid, exagerezi! Acu’ te’ai suparat ca te’a facut Lorena Lupu? 😀

  Lorena, tu ce parere ai despre asta?

 43. Nici vorba Marius, nu-s suparata deloc, doar ca ………….imi vine sa-i sparg capul. 🙂

 44. Rhetto, esti o nemernica, dupa cum banuiam de mult. Stii bine ca nu pot sa ma uit la clipuri ca’mi maninca toti banii de ingineras sarac si tu pui muzici d’astea irezistibile. Ei uite ca rezist. Traiasca zgircenia si saracia. Eu le numesc „personalitate precauta” 😀

  @Anaid…. aoleooooo s’a imbolnavid piticu’. De la beutura i se trage. Si de la Oaie

 45. Dar cum nu-l cunosc, iau un buzdugan,ies pe strada si dau in stanga si-n dreapta,si Doamne ajuta poate-l nimeresc.

 46. Marius, tocmai ţi-am răspuns altundeva la întrebare. Îmi pare rău că nu poţi să te uiţi la clipuri, dar la ăsta ar fi contat oricum doar versurile, pe care le postez aici numai pentru tine, ca să vezi ce suflet mare am:

  Artist: Ombladon featuring Bita
  Song: Confidential
  Album: Condoleante

  Lyrics:

  bitza:
  Poate ai povestit de prima ta noapte de sex
  E de neinteles, oare cum sa-nteles
  Ca in loc de dragoste in exces
  Ai gafait la bagaboante cinci minute pervers.
  Poate ai furat, poate in vena ai bagat
  Te-ai alcoolizat prea putin ti-a pasat
  Poate ai fumat neincetat
  Te-ai rupt in doua repetat
  Poate e acelasi cerc vicios
  Esti inteles si intelegi pe dos
  Nu-ti place cand esthi etichetat
  Atunci nu mai cataloga eronat
  Poate te intrebi chiar tu
  Esti judecat gresit sau nu ?
  La-ntrebarea asta nu-ti raspund eu
  O sa iti raspunzi doar tu mereu

  Refren : 2x
  Nu mai da vorba mai departe
  O sa auzi acum ce nu vezi in fapte
  Nu mai spune, intr-un final
  Tot ce-auzi e CONFIDENTIAL.

  ombladon:
  Ora doua sase a patra `79 ma nasteam
  Ca orice om normal int-un spital bucurestean
  Nu-mi dadeam seama de nimik
  Nu-mi cunosteam teama, eram prea mic
  Nu credeam ca viata-i complicata
  Si mie o sa-mi placa sa ma complic.
  Am intalnit multi oameni in viata
  Multe zdrente, mi-am luat multi pumni in fata
  Asa se invata, si-acum s-o dam pe fata
  Sa trecem la treaba, ca multa lume se intreaba:
  daca-„Daca am f***t femeia altuia,
  Daca mi-a f***t altu femeia
  Daca am ramas repetent in clasa XIa si IIIa
  Daca-s matol acum
  Daca trece macar o zi fara sa atrag un fum
  Daca chiar trece cand
  Daca rad cand altii plang
  Daca mi-e teama de cineva
  Daca tin la cineva
  Daca e cineva care sa-mi placa
  Daca ma cheama Ion
  Dac vrei un raspuns sincer
  Stii ceva ti se pare de c***t sau nu
  Raspunsul meu e DA.

  Refren : 2x
  Nu mai da vorba mai departe
  O sa auzi acum ce nu vezi in fapte
  Nu mai spune, intr-un final
  Tot ce-auzi e CONFIDENTIAL

  ombladon:
  Mai am multe raspunsuri de dat constat
  Dar am sa le raspund doar
  Celor care deja m-au intrebat
  daca-„daca cu heroina m-am injectat
  vreodata ca se aud vorbe
  Daca am multi bani
  Daca am 28 de ani
  Inca o data daca am bani
  Daca ai mei sunt mandri de ce fac eu
  Daca zambesc mereu
  Daca bmw-ul in care am fost vazut e al meu
  Sau daca am fost sa votez vreodata
  Daca la vreun partid politic
  Are ce sa-mi placa
  Daca, daca ,daca,daca,daca
  Daca trupa PARAZITII sa destrmat
  Ma doare-n p**a de ce crezi tu
  Raspunsul meu la toate e unul NU.
  Date-n c***t

  Refren : 2x
  Nu mai da vorba mai departe
  O sa auzi acum ce nu vezi in fapte
  Nu mai spune, intr-un final
  Tot ce-auzi e CONFIDENTIAL

 47. CARE OAIE? PITICU NU MANCA CARNATI SI PATRUNJEL??

 48. 🙂 Rhetta am si eu un daca pentru tine:” daca n-ai fi baba te-as pupa „

 49. 🙂 Rhetta am si eu un daca pentru tine:”Daca n-ai fi baba, crede-ma pe cuvant ca te-as pupa”

 50. offffffffffff, na1 ca acu chiar sunt nervoasa!

 51. Ha? Mi’ai raspuns undeva la o intrebare? Scuze, da’ nu’mi dau seama unde.

  Si mercic pentru versuri, macar atit. Mare om, mare poet acest baet.

  @Anaid Oaie e prietenul lu’ piticu. Ala de e in vizita la el. Se vede ca’i citesti superficial textele 😀

 52. le-am pierdut pe alea cu „Oaie” si nu pot sa citesc chiar tot ce zice piticu,mi-e frica sa nu ma intoxic . 🙂

 53. Anaid, adică pentru că sunt babă sunt discriminată? Ha! Păi nici nu te-aş lăsa să mă pupi, că mi-ai strica ridurile!

 54. Aoleuuuuu… retardat mai sint uneori (pune retardat in lista Rhetto, sa se stie ca m’am auto-abuzat verbal). Eu ma uitam numai dupa comentarii, n’am vazut ca e si postare noua.

  Ah, si misto pauza de pe blogul dementului. Asta cind ia pauza, apai ia pauza 😀

 55. MBadragane, draga, ci te rog cu frumosu, NIMIC urit despre piticul albastru ponei revolutionar. E un gras drag inimii mele si simt ca mi se urca la creier tuica pe care n-o beau niciodata. Grrr

 56. Meea, cred că Marius este, aidoma nouă, îndrăgostit (platonic, desigur, pentru că are nevastă drăguţă şi bine face) de piticugras. N-am văzut să fi zis ceva urât despre el.

 57. Rhetto sterge bilbiala Nokia number 56 ca nah e superflua. Si nu mi-ai zis cind il vaz pe Bowie? (lasati pitic, B e mai urgent!) in carne si oase, natürlich.
  Si pt ca exista si alti absenti, tovarasu Strelnikov tot inzapezit e?
  Danke

 58. Draga Meea (ah, ce’mi mai place sa ma joc cu cuvintele), dupa cum spune si tante Rhetta, mie imi place piticu’. Nu vezi ca sufar din cauza de disparitie de piticanie? Nu vazi ca intreb disperat de el?

  In plus, pina la el nu mi’a mai spus de mult cineva „grasule”, asa cum imi spunea un prieten bun care s’a refugiat intre timp in Canada, culege covrigi din cozi de ciini

 59. Meea, pe DB sa’l vedem in coarne si oase, ca saracu’ nu prea are carne. Cred ca’l platesc astia prost, are contract naspa, n’a stiut sa negocieze, si moare bietul de el de foame.

 60. Rhetto, Veto, Marius, dragi tovarasi, nasi si Floreo, coana moasa si voi, fa ! Punctul unu: deci l-am hacuit din poanieu pe Acest Ascaris Lumbricoides Nevrednicus care a îndraznit blasfemia suprema sa dea cu huo pe aici si sa mânjeasca monumentul soon-to-be al babelor. L-am dezosat, l-am tavalit prin dispretul nostru suveran, i-am conectat sinapsele la trifazat, i-am facut clisme cu matraguna, am scârtâit cu creta pe tabla pâna i-au pleznit timpanele, i-am pus lipitori în nari, l-am trecut prin râsnita armeneasca de cafea a strabunicii, l-am lapidat pâna la a-l preface într-o peltea amorfa si fetida, vorba lui Topârceanu, sa-i puta buricul de iepure al lui Fibonacci. Nu cred ca mi-am pus la încercare neuronii degeaba; atentie, dusmanul asculta ! Sarcoptes Acesta nu e arhetipul ponegritorului hit-and-run, el revine insidios ca un faptas la locul crimei, da târcoale, vrea sa juiseze îndelung la efectul nemerniciilor lui, dar bucuria-i va fi fost preschimbata într-o Tantra a umilitoarei suferinti. Asa suntem noi, tabarâm dimpreuna pe impostori ca imperiala falanga hoplitica, hit and kill. Pentru mine a fost ca un botez al focului, ca un ritual initiatic de acceptare.
  Doi: pe uzurpatori îi invaluim ca la Scrabble, are Marius dreptate, de ce sa ne retinem, ca e frustrant sa-ti musti limba. Discuti cu trogloditu’ despre logica auto-epistemica, se face rosu ca o gotca si crede ca-l înjuri de mama. Buna strategie.
  Trei: mersi de întâmpinare, sunt onorat, adânci plecaciuni.
  Patru: n-am blog, dar ma cam zgândariti la fibra launtrica. Deocamdata de-abia am poposit pe-aici si ma simt bine. Stai sa ma obisnuiesc oleaca cu voi, si când oi gasi ceva vreme (ca muncesc ca un salahor), oi încropi si eu ceva, spre lauda voastra.
  Haide pa, va pupez.

 61. Bine te iert! 🙂

 62. Topic închis cu iertaciuni ?

 63. Nu. E deschis la plecaciuni


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s