HOROSCOP 29 martie – 4 aprilie

VĂRSĂTOR. Venus în conjucţie cu nu ştim cine, da’ nu asta e important. Important e ca veţi scrie o carte joi sau vineri. De fapt o poveste de dragoste, care vi s-a întâmplat dvs luni şi marţi. Duminică e linişte. Soacra aduce un făcăleţ. Folosiţi-l şi predaţi-vă de bună voie la poliţie.
PEŞTI. Luni şi marţi poveste de dragoste. Vi se întâmplă în troleul 85 cu care mergeţi la Spitalul Militar să vă internaţi. O gagică blondă vă priveşte. Ea nu coboară, dar asta nu vă împiedică să-i scrieţi un sms din sala de operaţie, unde vi se taie un picior sau două. Joi, vă spălaţi cu apă rece.
BERBEC. Tipa vă răspunde la sms, asta înseamnă luni sau marţi noroc în dragoste. Nu-i puteţi răspunde, pentru că în locul piciorului drept vi s-a tăiat mâna. Dar, din sms-ul ei înţelegeţi că se numeşte Eleonora. Învitaţie în parc, credem că în Herăstrău.
SĂGETĂTOR. Aşa fără mâini şi picioare mergeţi la biblioteca unde lucrează Eleonora. O aşteptaţi patru zile, timp în care, ca să nu muriţi de foame citiţi câteva cărţi de bucate. Duminică dragostea e pe culmi. Eleonora mai dă un sms în care vă anunţă că e la Milano, singură, ca să-şi cumpere Evenimentul Zilei.
SCORPION. Mama dvs vă întreabă de ce aţi slăbit. Îi arătaţi poza Eleonorei şi marţi şi miercuri, când Pluto face conjucţie cu Jupiter. E cald în casă, vine Paştele, aşa că luaţi ouăle şi aruncaţi-le în televizor. Pe ale dvs nu.
BALANŢĂ. Luni sau marţi pe Eleonora o dă la ştiri precum c-ar fi gagica lui Botezatu. Luaţi un cuţit bine ascuţit vineri sau sâmbătă şi ieşiţi la autostradă ca s-o ucideţi. Duminică ea vine pe Otopeni. Mai dă un sms în care-şi manifestă dragostea.
LEU. Minciunile guvernului Boc vă lasă rece. N-aveţi cum să protestaţi, pt că n-aveţi mâini şi picioare. Aşa că, pe vineri îi scrieţi Eleonorei: Bă, fată, Boc minte că ieşim din criză sau că şomajul se menţine la cote admisibile. Aşa că, iubita mea, nu mai veni acasă.
DUNĂRE. Nativii zodiei vă observă în căruţ. Ştiu că o iubiţi pe Eleonora. Un vânt slab spre finalul săptămânii, care vă retează şi piciorul rămas. Duminică un nou sms de la Eleonora. Zice că vine luni.
CAPRICORN.O săptămână plină de succese. Cartea despre dragostea dvs şi a Eleonorei vi se cere la tipar. Costă 5.000 de euro. De unde? Păi, din pensie că alţi bani n-aveţi. Păi, cu o pensie de 100 de lei pe lună, câţi ani vă ia să plătiţi cartea? Mulţi. Un răspuns poate veni pe miercuri, când Venus aflat la a patra căsuţă vă poate împrumuta cu 6 lei.
CLEARWATER REVIVALS. Deja ghioceii sunt istorie. V-au putrezit în mână. Acuşi, acuşi apare liliacul. Eleonora, pentru că n-a apărut cartea, face trotuarul în faţă la ICR-ul din aleea Alexandru. Cu dvs peşte. O săptămână plină de bani şi futaiuri cu intelectuali.
RAC. Eleonora fuge cu Patapievici în Grecia, ca să refacă turismul de acolo. Lacrimile dvs ajung în Siret. Pe Siret e o luptă între Ştefan cel Mare şi cineva. Sergiu Nicolaescu a uitat să le spună că s-au terminat filmările de acu’ 30 de ani. Pe finalul săptămânii, sămbătă, veţi mai primi un sms de la Eleonora. Ultimul.

3 comentarii

  1. nu mai suport! de cel putin trei episoade a disparut Fecioara! ce, nu mai exista Fecioare? vreau sa stiu ce mi se va intampla! e urat fara preaviz…

  2. Gia, n’ai citit? Fecioara e specie declarata extincta. Gata, s’a dus.

    Noi am incercat, timid, s’o salvam. Da’ se stie ca timizii nu au succes prea mare. Cum apare unul mai cu tupeu, cum s’au dus dracu’ rezultatele muncii noastre asidue.

    So…. nu mai sint Fecioare. Tagore a murit la timp.

  3. Antipatia ta faţă de mine a depăşit chiar şi limita eliminării din zodiac a semnului meu (Taur)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s