Ştiri pe scurt 29 aprilie

* Andrea Marin la Geneva. A inventat nişte chiloţi cu elastic şi, pac!!, în toate ziarele doar aşa ca să mai vorbească lumea de ea. Noi o să-i spunem babei Deranj Manole de chiloţii ăştia şi aşa mai departe.

* Monedele locale, o măsură de combaterea crizei. În Anglia şi Argentina se aplică cu succes. La noi, cu un leu făgărăşan nu poţi cumpăra salam moldovean, cu doi lei transilvani nu vei putea cumpăra nimic, ci doar plăti taxa pe prostie locală.

* Libertatea fiecăruia dintre noi este dată de ceea ce ştim, nu de ceea ce nu ştim. (Vezi, Dulcedeea, cât de deştept sunt?)

* Cel care nu ştie îşi găseşte libertatea fugind de ceva. (!!!)

* Emisiunea Pâine şi Circ a lui Lucian Mândruţă. O ruşine.

* Rolling Stones îi va copia pe Holograf şi va  face reclamă la turism în Copşa Mică.

* Puţină lume ştie: Din 2006 a fost inventată Zmeura de Aur pentru filmele franţuzeşti. La noi e greu să organizezi aşa ceva, pentru că devine normală întrebarea: Care filme scapă de zmeură?

* Sandra Bullock vrea să adopte un copil. După care se va înscrie în PDL, ca să lucreze cu Teo la un program idiot.

PUBLICITATE

* Astăzi fără reclame, în semn de protest. Vrem să atragem atenţia că publicitatea de pe micile ecrane nu este făcută pentru telespectatori, care nu cumpără reclamă neam, ci sunt bani, şpăgi, pentru ca televiziunile să ne toarne în cap căcaturi gen Pâine şi Circ, Trăzniţi în NATO, Premiile VIP sau aventurile lui Cristian Borcea.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Shakira va cânta în deschiderea CM de fotbal din Africa de Sud. Versurile cântecului său, compuse de cetăţeanul Ispravă Dumitru din Bucureşti, sunt adresate, normal, Dulcedeei. Le reproducem: „Dulcedeea, să scăpărăm un chibrit/Răsăritu-i aproape/Cinşpe copii dac-avem/În euro să se îngroape./ Dacă nu scăpărăm noi chibritul/Cine altcineva să o facă?/După ce incendiem tot oraşul/Guguştiucii încep să ne placă./ Poate în final răsare soarele/Nu ştim exact/Portăreasa care fură chibrite/ A făcut alaltăieri un infarct.”

* Courtney Love vinde drepturile asupra muzicii lui Cobain. Le va cumpăra PSD.

SPORT

* Norul islandez a întunecat toate stadioanele şi sălile din Europa. România s-a clasat pe locul 4 din 3 ţări participante.

WEATHER REPORT

* Apropiatul faliment al României va răci zonele de şes, de munte şi de litoral. Cam cu 30 de grade.

A SUIVRE

3 comentarii

 1. Bazil, sugubatule,

  Mi-ai luat vorba din gura, era sa zic chilotii din gura, caci vazusem nu demult cum a depus madama patent la chiloti bombati cu elastic si vroiam sa dezvolt. Ma bucur c-ai facut-o.
  Ah, dar ai vazut ca lenjeria cu pricina e VIOLET ? E groasa, zic io. Ne paste o eruptie de la vulcanii noroiosi, o sa rezulte atâta paianta ca se rezolva problemele cu prima casa. Gratis.

  Si înca ceva. Propun, ca premiu de consolare la festivalul Zmeurii de Aur, Pastârnacul de BCA.
  Astept provincia.

 2. Pastarnacul de BCA e un film f misto. L-am vazut. Am sa-l bag la recomandarile SM si asa mai departe. Ma bucur ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

 3. Splendid, astept sa-i semnezi critica.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s