Extras din cuvantarea din 250510

Doresc să declar, în această zi, în faţa întregii noastre naţiuni că, în ce mă priveşte, ca fiu devotat al poporului, în munca şi răspunderile incredinţate de guvern şi popor, voi acţiona în orice împrejurări în interesul poporului, pentru bunăstarea şi fericirea sa, în interesul construcţiei a cat mai multe Ipod-uri, I-pad-uri, Blackberry-uri şi multe alte asemenea produse de care poporul nostru are atata nevoie. Nu am şi nu voi avea niciodată nimic mai presus decît poporul, patria, integritatea României şi materialismul stiintific nanocrat!

Cel mai bun răspuns pe care il putem da cercurilor reacţionare, acelora care doresc să oprească construcţia minimalistă în România, este unitatea noastră, a tuturor, îndeplinirea în cele mai bune condiţii a programelor de software si spyware adecvate, de înaintare fermă a patriei noastre, liberă şi independentă, pe calea virtualitatii, acţionind cu toată hotărirea pentru deplina colaborare pe feisbuk, twitter si alte asemenea medii de socializare vesela, pe principiile deplinei egalităţi în drepturi cu toate profilele lumii!

Este necesar, dragi tovarăşi şi prieteni, cetăţeni ai Republicii Virtuale România, să dăm dovadă de marea răspundere şi inţelepciune a poporului nostru, care în cele mai grele timpuri şi-a sacrificat identitatile false pentru independenţa, bunăstarea, traficul şi construcţia minimalismului post-stiintific în România.

Vă adresez, asadar, dragi tovarăşi şi prieteni, dragi compatrioţi, chemarea de a ne intări colaborarea şi unitatea, de a face totul pentru avansarea pe cela mai inalte culmi ale minimalismului si a multor alte asemenea isme pe care le vom gandi pentru viitorul luminos al patriei noastre, Romania!

Nicolae Ceausescu

11 comentarii

 1. Oau, si voi faceti spiritism? Va invidiem, babelor.

 2. (pentru personajul interpelat, desigur).

 3. Toata lumea serioasa face. Io invart masa, sor-mea tine lumanarea 🙂

 4. Merci beaucoup pentru cum ai opiniat tante Veta. Tocmai ma anuntza Houdini ca am bampiru’ iar in sufragerie. A iesit din dulap. Deci mistic-isme e bine pentru natiune. Ma bucur nespus. Ce mai face tante Odioasa Elena ? Pe vrremea cand eram doar o gitana rrapita de nomazi, imi perrmiteam sa scot ghiocu’ din san si sa-l ascult cu urrechea. Acum nu-mi mai parrvine nici un rraspuns decat daca sint secondata de specialisti in felul in carre se tine lumanarrea. A, si in plus peste zerro, necesit si-un motan onctuos. de preferinta negrru chiarr si in cerul gurrrii.

 5. Tante Elena e bine, si-a anuntat participarea la blogfestu de la anu’. Ca sa-l prezinte. In rest, aud ca se implica stiintific in elaborarea noului Photoshop ultimate edition. Ca sa vezi.

 6. E bine ca stiu. Daca vei intrra in contact dirrect cu ea inaintea sedintei de spiritism pe care o planuiesc asta-seara pentrru ca e faza a lunii potrrivita, rroag-o sa intrroduca o optiune prrin care sa pot accesez dirrect progrramul Photoshop la comanda „miiieau” ? va rraman prrofund indatorrata, tante Veta.

 7. Se face. Daca-mi dai voie o sa introduc si optiunea „bau”, undeva in sub-meniu. Ca sa se sperie posesorii de versiuni crackuite, nu de altceva.

 8. C’est une bonne idée tante Veta ! Arr fii de dorrit sa demarram aceste actiuni cat mai rrapid.

 9. Pai cica diseara o sa am o prima versiune a programului de la cumatra. Ti-l prezint.

 10. de acord sa intarim colaborarea.Scoateti-va organele la vedere sa vedeem cum le cuplam.Numai pe fatzaaaa!(adica gay este aut).Uite asa ajungem de la minim la maxim.Mai bagam si o viagra,un vin rosu,muzica de harpa.

 11. … daca-i gaytza e bine Vasile ?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s