Vorbeam de lup.

Babelor,

În postarea anterioară ziceam ceva de rău de Rollingi, cum că n-au mai făcut nimic important de vreo 40 de ani.
Absolut adevărat, dar au făcut, văd, chestii bune:

Şi acum întreb: ştie careva dintre voi să danseze ca gagica aia din clip? Sexy, cu mâinile între picioare, etc.? Că vreau să dau o petrecere pentru cineva, şi mi-ar trebui aşa ceva. Şi eu nu fac, că o să trebuiască să stau la intrare, să bat invitaţii.

21 comentarii

 1. io nu ştiu să dansez aşa, da’ am o întrebare şi-o dilemă, ca de obicei: cînd mă puneţi şi pe mine la blogroll-ul vostru, că m-am săturat să tot aştept?

 2. La prima pereche de coaie de bagabont oferite pe o tava din aur masiv.

 3. Adică never. Bineeee, o să vă aprind lumînări, răutăţilor!

 4. Sau când n-o s-o mai ceri, Angela. Depinde ce se întâmplă mai întâi. Nu ne aprinde lumânări încă, aşteaptă şi tu să ne prindă o gripă, ceva.

 5. Angela, e simplu. Cobori în fata blocului (îti împrumutam noi Lüger-ul) si-n cinci minute e gata. E un ritual initiatic. Sa vezi ce colectie avem ! Ba Dragonul ne-a oferit chiar doua tavi (asa e el, mai navalnic, trigger happy). Te pupam.

 6. @petronia, ai fost rea de data asta, ai lăsat impresia că n-aş face altceva decît să mă rog de voi. Puteai s-o spui pe-un ton mai glumeţ aşa, fără să vrei să superi, asta dacă chiar n-ai vrut, ceea ce n-aş băga mîna-n foc.

 7. Nu, Angela. De data asta chiar nu am vrut să jignesc, dar se vede că m-a supărat reproşul Rhettei şi mi-am ascuţit colţii cam tare. Aş fi complet idioată să am impresia (şi încă şi mai idioată să afirm, având în vedere dovezile scrise care mă pot contrazice) că tot ce faci e să te rogi de noi, în condiţiile în care îmi amintesc cu plăcere dialoguri cu tine care nu au avut nici măcar o literă în direcţia asta.
  Mă refeream, prea sintetic – aici a fost greşeala, la o realitate: lucrurile dorite se primesc când se renunţă sau nu mai e nevoie de ele. Atât.

 8. Primesc ceva daca va spun ca fata cu pricina e insasi Angelina Jolie, la vremea cind era si ea neica nimeni – cum am fost multi si unii am si ramas asa ? 🙂

 9. Da, doina, ai dreptate. Drept urmare, ceea ce primeşti este o nouă rugăminte din partea Rhettei: pe fata aia din videoclip în persoană.

  Acum pot să răspund la întrebarea Rhettei: da bre, eu ştiu să dansez ca gagica aia din clip, numai că n-o s-o fac pentru că pe urmă tre’ să mă mărit cu Brad Pitt. N-ai cum să mă convingi.

 10. Angela, s-a rezolvat. Eu am zis că nu strică să ne mai atrageţi atenţia din când în când, că noi mai şi uităm, da?

 11. OK, o sa-i dau un SMS, poate are liber de la Brad – problema e ca nu cred sa vina gratis; deconteaza Rhetta? Sa facem o cheta? Un teledon?

 12. Eu zic mai bine să ne deghizăm în copii de înfiat, vine imediat şi gratis.

 13. Sa fim copii africani sau asiatici, sau pur si simplu maidanezi asa cum ne sta noua bine?

 14. A, nu. Români. E suficient de tragic.

 15. Macar ne infiaza pe toti, indiferent de virsta? Adica unii din noi poate ca sintem deja majori, dar dorim sa ne schimbam statutul familial fara sa ne casatorim? 🙂

 16. Nu ştiu. Oricum, nu văd de ce te plângi. Noi avem şi mai puţine şanse, babe nu înfia decât Ana Aslan, acum am rămas şi fără posibilitatea asta.

 17. Mi se pare politically correct – corect politic suna ca curat murdar, de la Caragiale citita – sa selectioneze ca la naufragiu – copiii si batrinii, adica bebele si babele 🙂

 18. Da. Copiii se adoptă, babele se pun într-o barcă şi li se dă drumul pe apă. Ha. Avem noroc, dacă era invers în loc de barcă era vreun coş de nuiele.

 19. Mai bine ne adoptam între noi.

 20. Da, daaaaaa, Alexandros, hai să ne adoptăm între noi. Cu ce începem? 🙂

 21. rhetta: cqand e petrecera aia? sa shtiu sa ma antrenez!
  🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s