Ştiri pe scurt, 27 mai

* Botezatu a fost la Cannes. Idiotul nu ştie franceză şi din nebăgare de seamă nu s-a întâlnit cu Penelope Cruz întrucât în faţă la Martinez, unde probabil a stat actriţa, sunt mii de poliţişti şi milioane de fani care nu te lasă să te apropii la mai puţin de 100 metri de hotel. Suntem în măsură să publicăm stenograma convorbirii dintre cei doi, aşa cum a fost nu cum a declarat el pe toate posturile tv din România: B:”Bună, Penelope, ce faci?” Penelope a trecut mai departe, fiind la 100 de metri de individul numit Botezatu nu l-a auzit. B:”Io fac ţoale în România, le cam fac degeaba, aşa că mai bine îţi fac ţie”. Penelope s-a suit într-o maşină neagră cu nr de Cannes, cu care se ducea la o întâlnire cu Paris Hilton. Nerealizând, Botezatu continuă să vorbească cu ea. B:”Io o să scriu un film şi-o să jucăm amândoi în el”. Penelope a luat o şampanie şi împreună cu Bardem s-au dus să vorbească ceva într-un colţ al vasului pe care se desfăşura petrecerea. De acolo, nu se mai auzea ce zice fanfaronul nostru drag, Cătălin Botezatu.

* Tichetele de masă se impozitează. Pe ele nu se mai dă mămăliga.

* Sonda marţiană Phoenix a ajuns la capăt de drum. Pe Marte, ce să vezi?, erau deja nişte ţigani români care jucau alba neagra. Mai încolo erau nişte români care-i votau pe Ion Iliescu şi Traian Băsescu. Şi mai încolo era Elena Udrea care făcea turism pe planeta Marte, însoţită de Adrian Videanu care punea borduri. Sătui, americanii s-au suit înapoi pe Phoenix şi s-au îndreptat spre Jupiter. Suntem în măsură să vă spunem că n-au făcut o alegere bună. 

* La vară, guvernul bagă nuci.

PUBLICITATE

* O tânără îşi face un castel din cărţi de joc. Din castel apare un balaur cu 9 capete. O înghite cât ai clipi. Din burdihanul bestiei se aude un sms: Hai la greva cea mare, rom cu rom să ne unim şi aşa mai departe.

* Un balaur cu 9 capete trăieşte cu o tânără de 21 de ani. Se iubesc, aşa că bestia-i spune: Dacă te prind la greva cea mare rom cu rom să ne unim îţi tai minutele.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Ne asumăm răspunderea. Aşa şi?

* Prunele au foarte multe fructe anul ăsta. Semn că ieşim din criză.

* Liderii sindicali? Ce-i cu ei? Păi, ceva cu gradele de pe umeri.

SPORT

* Meciul Africa de Sud Angola s-a terminat în minutul 4, când pe teren a apărut Britney Spears goală şi a zis: Criogenia salvează omenirea sau cam aşa ceva.

* Meciul Uruguay Angola de la CM din Africa de Sud nu s-a terminat şi nici nu se va termina vreodată.

WEATHER REPORT

* Britney Spears umblă de colo colo.

* Ştrandul din pasajul Mărăşeşti va fi deschis toată vara.

A SUIVRE

Anunțuri

11 comentarii

 1. vreau si stiri pe lung!
  d-astea pa scurt are toata lumea!

 2. Buletin de front:

  Trupele noastre s-au repliat. Stop. Motive necunoscute. Stop Grecoaicele au nume prea lungi sa le retin. Stop. Grecii m-au inconjurat. Stop. Recomand manevre de asediu al asediatorilor. Stop. Mancati-le portocalele. Stop. Luati-le nevestele. Stop. Nu uitati de UZO. Stop. O cisterna de tzatziki capturata le-o torn in cap. Stop. Un fleac. Stop. M-au ciuruit. Stop.

 3. Ie-te, te-au îconjurat. Fac si ei o hora, o perinita cu tine.

 4. Jazz (nu ştiu dacă mai sunt la curent cu gradele şi decât să mă electrocutez prefer să tutuiesc toată ofiţerimea), rămâi pe poziţii. Trupele s-au repliat să mănânce. Nu numai portocale, ci tot ce prind: măsline, feta, fripturi la proţap, dulceaţă de smochine, scânduri, pomi şi lilieci. Totul stropit cu ouzo fără gheaţă, fără apă. Repet, rămâi pe poziţii. Atacul se va relua când se trezesc trupele din mahmureală. Nu-ţi face, griji, le trece repede, sunt bine antrenate.

 5. Petronia, eu nici macar nu m-am abtiguit înca. Sa amânam deci atacul sine die. De-abia e e ceasul jumate de sticla de Merlot (ha ! n-ai sa crezi, e de la Vinarte…), asa ca pâna la mahmureala… Ma rog, am o ora de fus orar avans, doar daca nu suna Rhetta desteptarea si salt înainte la ore nepotrivite (stii cât de imprevizibila e, o ambuscada à part entière).

  Poti sa iei la per tu toata armata, daca erai la curent macar cu gradul tau, aflai ca Rhetta te-a avansat la exceptional de la colonel la general cu patru stele (opt cu toatele, ca ai doi epoleti).

 6. Alexandre, constelaţiile astea nu mai valorează prea mult dacă le port moartă, aşa că să fim vigilenţi, zic. Nu se ştie niciodată când ne pot ataca grecii prin surprindere (ei nu ştiu că în armata noastră tocmai garda de noapte e punctul forte), aruncând cu ce au ei mai greu: datoriile.

 7. Petronia, datoriile de genul asta sunt o catastrofa balistica. Asa ca pot sa ne atace când vrea muschiul surprizelor lor.

  N-ai încotro, esti humero-stelara vie. De murit în lupta cu grecii n-ai cum nici daca îti pui mitraliera la tâmpla. Dar sa zicem, prin absurd, ca ai pieri în vâltoare bataliei. Ai fi avansata post-mortem la general cu 5 x 2 stele egal zece. Asa ca stay alive, patru pe ficeare umar sunt mai usor de dus. Gândeste-te la ceva campaniard si tandru. C-ai avea doua cobilite, sa zicem. Nu-i asa ca valoreaza, totusi ?

 8. Alexandre, nu te da idei că deocamdată au tirul îndreptat în alt punct cardinal. La noi ajunge, ce-i drept, reculul.

  Păi eu n-am zis că mă visez eroină. Ba chiar prefer să rămân veterană.

 9. Clar, o zi mai buna ca celelalte 🙂

 10. NU puneti apa in ouzo ! Repet: NU puneti apa sau gheata in ouzo ! ouzo este o strategie a trupelor de partizani greci. Am investigat reteta in laborator. Amestecul cu apa in orice stare de agregare al substantei active da dureri de cap crancene si dereglarea centrilor locomotor si al vorbirii. La supradoza cobaiul de laborator e cu rotile in sus si nu-si mai poate schimba coordonatele de ieri. Sper ca avertismentul lui Zorba nu vine prea tarziu ! priviti cum se comporta subiectul uman al testului ouzo + apa :

 11. Buletin de front:

  Azi de la 12 fix vom avea apa calda.
  Pic, pic, pic.
  A trecut.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s