HOROSCOP 30 mai – 6 iunie

* VĂRSĂTOR. O groază de alimente fac dietă bună pentru nativii zodiei. Vineri spanac. Sâmbătă urzici, duminică ştevie. Scoarţa se inverzeşte, cade. Vă vede femeia mult iubită şi renunţă. Ea nu vrea barbaţi cu păr, mâini, nasturi, scaune verzi.

* LEU. Cineva vă pregăteşte o surpriză. Vă trece în lotul lui Dinamo ca să aruncaţi greutatea. O aruncaţi. Greutatea nimereşte în spitalul Floreasca. Chiar în salonul de neurochirugie. Bolnavii de acolo o iau şi pornesc un  măcel în spital. Vineri culegeţi muşeţel. Este ca să atrageţi atenţia femeii iubite.

* BALANŢĂ. O săptămână grea. Nu vă iese nimic. Mai bine mergeţi în Afganistan, că tot nu vi se cere nimic, ci doar nişte şpăgi la nivel de comandant de unitate. Plecaţi joi.

* CAPRICORN. Luni vine Moş Crăciun şi stă. Are desaga plină şi începe să scoată. Mai întâi un pepene. Îl taie şi întreabă: Cine n-a fost cuminte. Dvs ridicaţi mână. Moşul se opreşte cu cuţitul în aer şi rămâne pe gânduri. Până duminică.

*CAPRICORN 1. Moşul nu e băiat rău, lasă cuţitul jos şi zice că lucrurile se pot drege. Face chiar o glumă, marţi, în care e vorba de o felie de pepene: O felie de pepene o ia pe scări. La vale. Câte persoane trebuie s-o urmărească? Trebuie ghicit până duminică.

* CAPRICORN 2. Nu ghiciţi. Nici Moşul nu ştie răspunsul, aşa că treceţi pe antibiotice până vineri când Moşul face conjuncţia cu Jupiter.

*CAPRICORN 3. Moşul s-a îmbătat. În desagă nu mai are multe lucruri. Da’ nici nu vrea sa vi le dea. Aşa că începeţi o bătaie pe cinste. Moşul pleacă, joi, cu coastele rupte, cu dinţii căzuţi, cu coatele dezdoite. Păcat, înseamnă că nu mai vine în iarna asta. La nimeni.

* FECIOARĂ. De 1 iunie nativele suferă mari transformări. Le cresc guşile, sânii. Atenţie mare duminică, când la masă vin trei bărbaţi. Unul albastru, unul negru, unul alb.

* TAUR. Probleme cu greva, luni. Marţi, cu liderii sindicali. O săptămână agitată ca o sticlă de absint. Aveţi grijă şi aşa mai departe.

* SĂGETĂTOR. O reclamaţie stupidă la administrator. Aveţi ceva cu sănătatea, aşa că mergeţi urgent la amantă şi se rezolvă.

* SCORPION. Mai gras, mai mare, mai lung, mai scurt în săptămâna asta. Fiţi vigilenţi. Ochii cât cepele la cuponul de salariu.

Anunțuri

1 comentariu

  1. Basile, iar îmi cresc sânii? Dumnezeule mare, păi vrei să rămân singură în ţară, voi unde o să mai încăpeţi? 🙂

    Şi guşile, hai, Basile, fii uman…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s