Dedicatie pentru sora mea Rhetta

Ca s-o enervez si mai tare decat probabil ca e deja. Sa vezi si sa nu crezi soro, sa vezi si sa nu crezi. Dedicatie pentru tine via Raluca Pascaru, apropos 🙂

5 comentarii

 1. Bravo, Veta. Bravo. Acum mă scuzaţi, mă duc să cumpăr trei lăzi de Distonocalm şi un vagon de Xanax. Şi o cămaşă de forţă, pentru orice eventualitate.

 2. Fiindcă n-am cont de Twitter, vreau să se consemneze aici: ideea Vetei de a ameninţa e un colţ de cărămidă în cap, în loc de toate opt care înseamnă a lovi. Alexandre, ai reuşit să-ţi aminteşti unde stai? Eu încerc de azi-dimineaţă să-mi amintesc ce număr port la pantofi şi de ce deţin buletinul unei babe pe nume Petronia Marcs.

  Veta, pentru asta îţi fur şireturile imediat ce-mi aduc aminte unde stai.

 3. N-am reusit, Petronia. Si am si renuntat la scremutul memoriei, la procedee mnemotehnice, la fituici, farâmituri presarate pe strada, noduri la batista si alte cele.
  Asa ca descopar în fiecare zi unde stau, iar chestia asta face din mine un chirias grabit foarte fericit. Mai fericit ca piticul Cipi.

 4. Alexandre, când n-o să te mai dea nimeni afară cu Poliţia să ştii că ai ajuns ori acasă la tine ori la mine. (Trage şi tu o rachetă de semnalizare în ultimul caz). De altfel, pentru casa ta cred că îţi pot oferi două indicii: 1. urmăreşte aricii. 2. trebuie să aibă în curte un cireş cu o casă cocoţată în el. Pe care mi-ai promis-o mie. (Ete naibii amnezia selectivă… :D)

 5. Stai un pic. „Petronia?”. Petronia Marcs? Eu sunt Petronia Marcs?!
  Eu sunt Petronia Marcs!! Ura! Nu-mi mai rămâne decât misterul celălalt, care ar trebui să fie uşor de rezolvat, cu probe repetate. Aud că a mai încercat una înaintea mea metoda, ceva cu Cenuşă sau aşa.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s