Kuescion

Babelor,

De fapt, mai citeşte cineva blogul ăsta, sau a devenit un fel de chatroom pentru cinci-şase persoane?

Vă pup (dacă existaţi),

Rhetta

Reclame

114 comentarii

 1. eu sunt printre alea 5-6?
  citesc si plang, citesc.

 2. Normal că plângi, că eşti în Mexic. Acolo lumea cântă cântece triste şi plânge şi trăieşte o sută de ani sau este împuşcată în cap. Deci avem cel puţin o cititoare. Foarte, foarte bine. Mai sunt şi altele, alţii?

 3. Mai sunt, dar va citesc rar, ca sufar de ras compulsiv, iar dermatologul (dermatograful? nu mai stiu – da’ era important?) a facut legatura intre rasul meu si blogul vostru si a zis ca vi-l interzice prin lege si i-am zis ca e promotie la plagi impuscate si a zis ca se mai gandeste si i-am zis ca bine face si sa consulte si pe dermato… ala al lui si sa-si ia daca n-are ca e buni, E buni rau, bre! Astia se pricepe la ras compulsiv, v-am zis?

 4. Credeam că râsul compulsiv se trage de la consumul excesiv de marijuana, sau de la citit chestiile alea cu lolcats, dar sunt întotdeauna deschisă unor teorii noi.
  Aiurea, nu-s niciodată deschisă la nimic, ce prostii vorbesc! Oricum, bine ai venit. N-o să încercăm să te vindecăm.

 5. Zilnic. Cu placere. 🙂

 6. Ha! Trei! Ha! Ştiam eu!

 7. Bonjour. Ma pui si pe mine la socoteala ?

 8. Sigur. S-au făcut patru. În curând o să mi se termine degetele de la mâna sănătoasă.

 9. citesc,lesin, fumez, citesc, lesin , beau, citesc, lesin, prizez………. o fi de la citit?

 10. Acest recensământ mă sperie. Cumva stă să fie născută o nouă religie?!

  Nu, io pur şi simplu comentez. Nu citesc niciodată, ce rost ar avea? Doar n-aş vrea să aibă vreo legătură comentariile mele cu ceva.

  Nţ… Rhetta, doar era foarte simplu: din numărul de vizitatori unici pe zi scădeai ăştia 5-6 (comunitatea fixă sau cei din „chatroom” cum frumos ne-ai insultat) şi aflai. Dar nu, la tine tre’ să-şi dea oamenii cu subsemnatul şi cu declaraţia. Babă sentimentală ce eşti.

  PS: Eu vreau să fiu primul deget de la mâna opărită.

 11. Anaid: nu-i bine. Tre să fie de la tensiune, îţi zic eu.

  Petronia: Eşti primul deget, dar de pe ăla s-a luat numai puţină piele, nici măcar n-a făcut băşică. Vai şi amar va fi însă de degetul opt. Cine se bagă?

 12. Deja se conturează şi un profil patologic, aş observa. Lumea pare să aibă reacţii fizice ciudate la lectura blogului ăstuia.

 13. Petronia: Observ şi eu. Să chemăm un doctor, sau un om de ştiinţă, sau un trecător, să ne explice naibii ce se-ntâmplă.

 14. Rhetta…? Ai declanşat o pandemie? Dacă io-ţi zic să nu mai umbli la caserolele din frigider când sunt mai vechi de şase luni… Tu nimic.

 15. Adică tot eu sunt de vină, da? Nu mai are voie omul să facă un mic recensământ de blog, ia te uită!!! Pesemne că tragi concluzii pripite, o să vezi tu…

 16. Ce recensământ, nu vezi c-ai deschis cutia Pandorei (şi doar îi pusesem trei lacăte şi un post-it „NU deschide! Şosete de la alergat!”) de pică toţi ca muştele?

 17. Tocmai am tras o concluzie pripită: oamenilor, Rhetta îşi alcătuieşte lista pentru Crăciun.

  (Aştept mulţumiri, var’mea. Dacă nici asta nu-i mobilizează să dea cu subsemnatul…)

 18. Lasă, babo, că aşa vedem şi noi cine are stamina mai dezvoltată. Am zis „stamina”? Asta e dintr-un joc, nu? FIFA, ceva…

 19. Da, fix de acolo. Dinspre vestiare se aud urale. Sau urlete, nu ne dăm seama.

 20. Oricum, lasă-mă să număr cititorii, nu-i mai speria cu panici din astea nefondate. Zi-le şi tu că e totul în regulă, că ai un avatar mai drăguţ şi te cred.

 21. Îi sperii ca s-o ia la fugă şi să pară mai mulţi, nici de data asta n-ai priceput.
  Păi mai drăguţ decât cu lista pentru cadourile de Crăciun ce să zic? Am şi io o limită, cu avatarul meu cu tot.

 22. ori nu va mai citesc ori iau luatlisinopril cu metoprolol ca sa-mi reglez tensiunea. mai bine va citesc.:) sunteti prea frumoase si savuroase ca sa renunt.

 23. Zilnic babelor, zilnic….si de mai multe ori pe zi, ca postati in nestire.
  Draga Rhetta, ca sa-ti raspund la partea cu chatroomul, de cand cu meciurile/razboaiele nu mai inteleg mare lucru, a inceput sa para un blog pentru glumele voastre la capitolul asta.
  Babele din azile, care nu sunt de-ale casei, se prind mai greu si viseaza la povestile voastre tumultoase, adica mai vor o intamplare Rhetta vs. Veta, o bataie, o betie si asa mai departe.

 24. BFS,veta ieri tocmai spunea ca i-a luat piuitul rhettei cu o caramida in cap sau…….. …in dinti nu-mi aduc aminte. DE UNDE DRACU CEARTA CAND UNA-I MUTA SI ALTA SURDA?

 25. Si eu citesc, de mai multe ori pe zi, vorba lui backfromsilence ( mai ales ca la varsta mea sunt esentiale exercitiile de citit)…

 26. Da, chatroomurile sint locuri unde citim cu placere 🙂 Ce vrei, si voyeurismul are un loc sub soare 🙂

 27. Si io, si io, si io…daca mai zic se numara de fiecare data alta persoana?!?
  Si citesc zilnic, de mai multe ori pe zi si uneori recitesc si de cele mai multe ori dau linkuri la toti prietenii apropiati care astfel se vad nevoiti si ei sa va citeasca. FYI am multi prieteni apropiati.
  Achiesez la comentariul lui backfromsilence – corect, de cand cu razboaiele/ meciurile am fost si eu oarescum confuza (de obicei sunt asa, am si-o virsta si de aia, da’ acu’ s-a cam accentuat!) insa m-am replrofilat pe re-citit postari vechi!
  Oricum, cum spune romanul keep up the good work, si daca am fi numa’ 6-7 de toti am suferi ca niste jupuiti (Rhetta stie mai bine, a vazut ea cum e cu arsura!) daca n-ati mai scrie. Da’ suntem mai multi…ca-n Lapusneanu asa: prosti, da’ multi 🙂
  Si multumim ca existati!

 28. prezent

 29. ANDIS IZ DA ANSUER
  Da, nu am plecat, de ce, v-ati apucat sa faceti prezenta? Eu sunt mereu pe-aici da’ n-am timp sa comentez ceva ca … gata! – deja ati terminat de scris altceva. Cred ca ati tocit tastatura scriind cu cadenta apropiata de cadenta masinii de cusut Ileana.
  Oare ce-ati fi facut voi doua daca nu eram noi astia de pe blog? Va certati amandoua pe tigari/alcool/cafea/pastile de inima? Sau va certati cu vecinii?

 30. SENKS HAUNDDOG,

  Prezstidigitatie. Dansuri frenetice din burice. Ale degetelor. Ie-te, Petronia ti le si arata: uite ce pot face / doua mâini dibace.

 31. Ce dansuri fac eu, Alexandre? Asta-i bună, de la cafenea am ajuns la cabaret.

  Backfromsilence, aia a fost o încercare de a orienta instinctele criminale în afara apartamentului, unde ar putea face mai puţin rău structurii de rezistenţă a blocului. A mers, dar după cum se vede din contul de Twitter mărturisitor al Vetei ostilităţile pe teren marxian nu au încetat. Dimpotrivă, am şi acum o pungă de gheaţă pe cucuiul de ieri.

  Anca G: cred că noi trebuie să vă mulţumim vouă că, aşa confuzi cum vă lasă istoria militară marxiană, nu renunţaţi. Cât despre mulţumirile că existăm, nu nouă ne trebuiesc adresate.

  0gar, ştii că blogul ăsta a apărut tocmai pentru că era singura formă de comunicare posibilă, Rhetta şi Veta nu-şi mai vorbeau, cămara se umpluse de caiete şi dosare cu scrisori, era jale ce mai… A fost un compromis între încăpăţânarea de a nu renunţa la războiul rece şi nevoia de a face schimb de impresii, liste de cumpărărturi şi împărţirea sarcinilor în educarea vecinilor. Aşa că să-ţi răspund: dacă nu eram noi, blogul probabil că tot era. Mai cu ecou, aşa, dar era.

 32. Petronia,

  Cum am spus. Dans din buricele degetelor pe claviatura, în ritmuri frenetice si percutatnte, cadenta 1/64.

  Nu umbre chinezesti.

  Ah, si cafeaua merge cu alte dansuri, din alte burice. Dar nu la asta faceam aluzie.

 33. citeste, citeste

 34. Pozitiv! Ba chiar nu facem fatza cu cititu’

 35. Draga Petronia, sarut minusitele la onor mamicile dvs., scolilor pe care le-ati urmat, invatatoarei si profesoarei voastre de limba si literatura materna si engleza/ franceza/ germana (da dom’le al naibii conteaza educatia dupa cei 7 ani de acasa!) si nu in ultimul rind inventatorului Internetului, blogosferei si platformei wordpress! Daca am uitat pe cineva in discursul de multumire, scuze, sunt o biata baba s-aia emotionata, ca de unde nu postez deloc si n-am indraznit posta de la inceputuri de cand le/ va citesc, azi sunt deja la al doilea comentariu si sunt rosie toata de nervi si de emotie (de nervi ca mi se uita un coleg peste umar, desi eu ma chinui sa stau cu grimasa „ocupata, ftui!” pe fata si de emotie ca na, sigur scap virgule si fac greseli ortografice si ortoepice, ca am facut si la comentariul anterior dar am observat only afterwards!)
  Si altfel, ca la orice discurs de incoronare vreau binenteles, pace pe pamint si sa salvez balenele si delfinii 🙂 (iar aici flutur minuta tamp, cum am vazut eu ca fac fetele alea cu coronitze prin concursuri de „miss” in care miss este literally o lipsa!)

 36. Nu uita sa salvezi si nutriile piticului gras, precum si pe piticul gras himself si nu te-ngrijora de greselile ortopedice. Sau ortostatice.

 37. 🙂 oerofonice,ortodoxice,ortomanice otomanice ca tot suntem in razboi.

 38. Mânioasa esti, fato. Gata razboiul. Armistitiu. Pace. Game over. La loc comanda.

  Conflagrationisto.

 39. ma abtin cu greu sa nu bat pe unu cu tastatura in cap dupa care sa i+o dau s+o inghita.sa-l pun sa joace „flori fete sau baieti” cu capu-n punga, sa joace sotron cu picioarele la spate, sa joace „TOMANAP” cu limba lipita cu super glue.si tot asa……… na! m-am mai calmat.

 40. Asa, Anaid. Eu stiu ca-n tzara Vrancei moldovencele sunt cele mai fulminante si mai îmbogatite-n uraniu. Dar sa ne pastram fortele intacte si tensiunea mica, altfel capatam embargou la vin.

 41. de multe ori m-am intrebat de ce am atatia draci in cur, si m-am gandit ca m-a facut mama sub butucul de vie sau m-a scapat in butoiul cu boasca. neeeeee, de la Stefan cel Mare mi se trage si de la baba Vrancioaia.

 42. si-acu mai stric si post-ul babei cu chat-uiala mea. mai taci din gura musiu ca acusi’ apre veta si ne boteaza c-o caramida in dinti.

 43. Da, si eu, dar mai rar in ultimele saptamani, ca deh, s mai necajit..

 44. aoleu, ce-am facut… va rog frumos sa nu spuneti la nimeni.. Danke!

 45. Hey Joe,

  Where d’ya go with that gun in your hand ? Shhht, nu spunem la nimeni. Omerta.

  Anaid,

  Or fi hemoroizi. Too much pepperoni. Sa vina Veta cu un camion de caramizi. Refractare, cica alea ar fi mai contondente. Goodbye yellow brick road…

 46. nu te lasi musiu pana nu-ti pun papilele gustative la incercare c-o tuica asortata cu ardei iutzi.

 47. Nu ma las, Anaid. Asta e ultimate purpose, acea tuica. Probabail ca daca scufunzi o lingurita-n ea, se topeste, ca la Tom si Jerry 🙂

 48. Am dedus eu de la vreaultimuloc, ca cei din urma vor fi cei dintai. Iaca tante Rhetta biscuiesc si eu brusc pe-aici. In rest la clinica de dezintoxicare de bloage. Ieri am lipsit si am avut un atac de sevraj – adica m-am prezentat Veta. El inca nu si-a revenit din soc. Blogul asta are efecte secundare, bag sama. Nu vreau sa aud tratamente ca nu vreau sa ma vindec. Inspirata fiind de discursul lui Will Smith la Oscar: thank you my father for being horny that night – multumesc taticilor babelor blogaretze pentru acelasi motiv 🙂

 49. ..yep

 50. Noi suntem mai multi. Deci adauga la aia 5-6 comentatori mai multi.

 51. si io, normal.

 52. si io. si nu renunt.

 53. Si eu ma uit din cand in cand,atunci cand va vad pe top blogs 😉

 54. nu stiu cum sa o zic..dar o zic pentru ca ai zis ca ne pupi..si eu revin deseori pe aici..mai mult pentru istoria familiei..dar si pentru scandalurile familei..daca as fi avut alta varsta v-as fi rugat sa ma adoptati, insa sunt prea tanar.. seara buna!

 55. Blogu’ nr 1 din ierarhia mea se intreaba dc mai e citit???? Rusine, baba nebuna!!!! N-am eu timp de lectura zilnic, da’las ca nici tu nu te inghesui sa scrii de 40 de ori pe zi. Te-o durea reumatismul…. Sa va tina muzul in brate pina mor eu, si mai sint vreo 70 de ani pina atunci. Va pup

 56. Of ce de datorii am.

  Alexandre, ce auzi tu când scriu seamănă mai mult cu rafalele de mitralieră decât cu bătăile de castaniete, deci nu despre dans e vorba. Perechea de pantofi de dans pe care o deţin e folosită ca să duc gunoiul la ghenă, cam ce-ţi spune asta despre talentele mele coregrafice? (Şi dacă îndrăzneşti să observi că dansul la care nu făceai aluzie e fără pantofi, ajungi paznic la harem.)

  Anca G., pentru că sunt o babă oribilă nu mă pot abţine să nu observ că o să fie puţin complicat (şi posibil riscant) să săruţi mâinile şcolilor urmate de noi, da’ cum în rest sunt un înger întreb: de ce să nu îndrăzneşti a comenta? Altfel, după cum se poate vedea în postarea „Semnal O”, demersurile de recuperare sunt încurajate. Deşi nu chiar în sensul sinucigaş în care mă trimite pe mine Rhetta.

  Anaid, şi pentru tine am o întrebare: de ce să te abţii? De fapt, încă una: în vremea tinereţii mele, ŢOMANAP se juca în scris, cu ce l-ar împiedica pe ăla limba lipită cu Superglue… A. Lasă. M-am prins. Nu l-ar împiedica, ar fi numai pentru impresia artistică. Bravo.

  Jazz, nefericitul de care spui a intrat în şoc anticipativ, fiindcă citise chestia cu cărămizile Vetei. Fă bine şi resuscitează-l, nu-i frumos să-l laşi aşa. Nu-i decorativ, vreau să zic.

 57. tepusa: Muzul? Îmi place cum gândeşti, ştii să faci urări frumoase. Să nu ne uiţi de Anul Nou că facem scandal. Cum adică 70 de ani? Să nu-mi spui că ţi-ai făcut testul ăla care bântuie internetul… Ăla dă mai puţin cu între 20 şi 40 de ani, nu-l crede.

 58. Petronia, degetele tale danseaza pe tragaci ?

 59. Numai alea de la picioare, Alexandre.

 60. Wow. Si tragi blindfolded, nu, Petronia ?

 61. De fapt, nu. Nu-i nevoie, fiindcă trag cu spatele spre ţintă, în timp ce stau pe burtă şi citesc, întinsă pe canapea. Da’ nu înţeleg de ce eşti curios. Te enervează cineva?

 62. Nu, dar am sa-ti dau de stire. Gasesc numai ca echivalentul asta marcsian de roughest, toughest, fastest, meanest gun north, eat south aaaaaaand west of Pecos, cum ar zice Yosemite Sam e un pur deliciu.

 63. Depinde de ce parte a ţevii te afli, aş zice.

 64. Depends on the mood…

 65. Bah, voi iar nu aveti somn? N’aveti si voi un vin de baut? Ceva de scris, studiat, dormit, vrajit? Chestii?

  Io am reusit sa’mi termin de torturat neuronu’ cu contracte, asa ca acu’ pot sa stau din nou cu ochiul pe voi.

  Unde’i Jazzy? Se face ca lucreaza?

 66. Dragoane, ai noroc c-am văzut-o vie pe Jazz pe-aici mai devreme că altfel bănuiam că cine ştie ce-a păţit din cauza sfaturilor pe care nu i le-ai dat cu chestia aia electrică de transformă căzutul opţional în căzut obligatoriu.

  Ba avem multe de făcut. Recensământ, cum ar fi.
  Ne bucurăm că ai terminat de aliniat diodele. Sau ceva.

 67. Petronio, era minunat daca aveam de aliniat diode. As alinia sute de diode in loc sa’mi bat capul cu dictionarul juridic, comercial sau tehnic.

  Decretez: limba romana este complet retardata cind vine vorba despre chestii tehnice.

 68. Ba, Dragoane, vin de baut estem. A tout moment, vorb-aia. Îl studiez, cred c-am sa-l dau pe teava internetului mai încolo. Sau mâine, depinde.

  Jazz, zici ? Mhm. Un soi de redressement perpétuel, dar, cum batea à propos-ul Petroniei, de data asta cu ceea ce se cheama moyens du bord, daca nu i-ai dat la vreme schema cu circuitul.. Sper doar ca improvizatiile astea pe la instalatii cu volti si alte d-alea n-or sa-i faca jartiera sa fibrileze.

 69. Când e rost de traduceri şi adaptări cam e aşa în toate domeniile. Vreţi să măcelăriţi filosofia, teoria artei, istoria civilizaţiei? Limba română vă stă la dispoziţie!
  Asta e din cauză că noi n-am descoperit mai nimic.

 70. Mai c’as desface si eu un Merlot (cred ca am consumat numai noi juma din productia pe 2006 a Murfatlarului) da’s prea obosit si mi’e ca ma ia de cap prea repede.

 71. Şi eu! Şi eu! În fiecare noapte!

 72. Petronia, nu cred ca e din cauza ca n’am descoperit nimic. Cred ca, pur si simplu, am inghetat’o la un moment dat si n’am mai lasat’o sa traiasca. Si’a pierdut complet plasticitatea, curajul, seva. Ah, si ar mai fi si aspectul ca noi sintem filozofi cind cream cuvinte, nu e de nivelul nostru sa fim pragmatici.

  Ii urasc pe americani pentru tupeul cu care inventeaza cuvinte si expresii.

 73. Sa legumim, copii, sa legumim.

  Eu lucrez la un asamblaj frantuz, dupa doua Merlot-uri recente de la Vinarte. Ua yeah…

 74. Ba Nipedaros ne citeşte chiar cu riscuri. Furată de atmosferă, câteodată mai încurcă versurile şi lăutăreşte cu oeno-poeziile lui Alexandru.

 75. Uah, Dragoane, să vezi ce plastică era limba română prin manuscrise de secol XVIII… Un deliciu. Plină de turcisme (pân-atunci de slavonisme). Apoi, în XIX, plină de franţuzisme. Azi de englezisme. Sesizezi un model? 😀

 76. La symbiose est parfaite, dites…

 77. Stiu Petronia, stiu. Pe de alta parte mai citesc pe la unii, mai antropologi din fire, chestii culese la botul calului si ma minunez de cit de misto si inventivi erau romanii aia cu mai putina scoala in Francia.

  Parca Cioran zicea ca avem o cultura de rahat. Si noi il injuram.

 78. Bă, da’ n-avem o cutură de rahat. Avem una de colaj. Şi rahat turcesc, şi multe altele. Dar să fim corecţi, Dragoane: toate culturile sunt la fel.
  Şi originalităţile româneşti sunt într-adevăr delicioase.

 79. cu riscul de a o da pe clisee, ramine totusi destul de evindent ca exista printre culturile de acum citeva care merita niste stelute de staniol in plus. Unii si’au cam asumat o linie si au mers voios pe ea aducind lumea ceva mai departe decit au gasit’o. Parca n’as arunca in aceeasi oala cu noi pe americani (cultura pragmatica), britanici (academicianism dandy), nemti (rigiditate filozofica protestanta), frantuzi (coulture de joie de vivre). Italia, Spania si Grecia au cam ajuns pe la gunoi, din pacate.

 80. Iar daca te iei de sincretism… pai mi se pare oarecum intrinsec fenomenului. Nu prea ai cum sa te feresti de el, asa ca nici prea de condamnat nu e.

 81. Păi io de asta am zis că noi n-am descoperit nimic.
  Ei ei, eu n-aş uita Italia în literatura de artă. Şi nici Grecia în cea filosofică şi literară clasicistă (vechi merit, dar prin urmaşi se ţine la suprafaţă…)
  Dar iar strivim iarba din postarea recensământoasă a Rhettei.

 82. Eu ma refeream la zilele noastre. Ca in trecuuuutttt….. Hehe, si Burebista era cine era 😀

  Pai Rhetta si’a vazut sacii in caruta, au scos capul ghioceii cititori. Gata, ce mai vrea? Bai, n’am vazut asa ceva! Cite pretentii la o baba!!!

 83. Neaaah, nu calcam iarba. Rhetta a cosit, grijulie, iar ni zburdam ca mieii prin otava.

 84. si ca cheii prin otrava

 85. bah, ce ma enervati. Cind aveam eu de munca de nu’mi vedeam buricele deshtelor de la viteza cu care scriam, voi zburdati pe acilea cu sute de comentarii. Acu’ c’am terminat…

  Incep sa’l inteleg pe piticugras ca vine pe aici si se deprima,

 86. Dragoane, s-avem iertare da’ n-ai dreptate. De exemplu, Alexandru e altruist: el poate nu ar vrea să încerce chiar la două seri alt vin, o face numai pentru noi. 😀 De unde egoism?

  Zburdăm şi în seara asta, Flăcăruie. Nici o grijă.

 87. Iar Piticugras se deprimă aici tocmai pentru că vorbim mai mult despre vin decât despre bere. Şi pentru că nu ne e frică de Nibiru. Şi pentru că eu sunt malefică, cred… Deşi ideea asta nu ştiu de unde i-a venit.

 88. Eu cred ca deprima de când a aflat ca Stella Artois nu descinde din conti si din contese si ca nu-i decât o roturiera… Pfuuu, ce dezamagire !

 89. Băi, din câte văd se pare că unii dintre aliaţii şi amicii noştri, Piraţii de Apă Sălcie, au probeme, Au fost atacaţi. Ar trebui să pregătim o susţinere ceva… Idei?

 90. Matale malefica? De unde pina unde asemenea grozavie?

  Eh… mie intre timp mi s’a facut somn, asa ca ma duc sa’mi linistesc solzii in pat. Sa ne citim cu bine pe miine.

 91. Atacati ? De cine ? Cum ? Dezvolta.

 92. Şi eu vă citesc-iubesc. Sunt leşinată după voi. Ştiţi, este? 🙂

 93. Dragoane, atunci nu ne mai instiga la insomnie, dacă ne laşi s-o trăim singuri şi trişti în absenţa dumitale. Of. Noapte bună, somn bun.

  Alexandre, par să fi fost hackuiţi. Dă click pe link-ul de la comentariul lor prietenesc. 😦

 94. L’évanouissement est un plaisir partagé, DulceDee…

 95. Eeeeee Dulce Deea… Ştim, da’ tot ne place s-o citim. 😀

 96. Uaaahh, Petroniaaaaa,

  Sa tinem consiliu de razboi.

 97. Of. Mai întâi să facem apelul la supravieţuitori. Pe bune, Piraţilor, dacă mai citiţi pe aici, poate se aud ceva încurajări din direcţia asta. Noi sperăm să recuceriţi corabia rapid.

 98. Asta, unu.
  Si doi, niste capete se vor rostogoli.
  Grijesc eu de ghilotina.

 99. Eu mă apuc să caut borcanele cu smoală. No rest for the righteous, se pare.

 100. Petronia, vin şi eu. Unde, când, arme albe sau de foc?

 101. Şi arme rosé dacă ai, Rhetta, deşi nu-i momentul de glume.
  Mai ai buzduganele alea? Şi… Oglinda pe care ţi-a lăsat-o Arhimede? Vremurile grele cer măsuri la fel.

 102. Am vorbit cu Frau Theresa, îmi face rost de Bertha lui Krupp… La grosse Bertha, bien sûr.

 103. Ăhem. Oglinda am aruncat-o. Părea nefolositoare. Dar aduc buzduganele roz, am înţeles.

 104. Bune şi alea, Rhetta: chiar dacă nu nimerim inamicii din prima lovitură sau dacă au ţestele deosebit de tari, îi orbeşte culoarea. În scopul nobil al seriozităţii acestor preparative, nu vreau să mă întreb în ce condiţii ai ajuns să achiziţionezi buzdugane roz.

  Alexandre, excelent. Vezi poate găseşti şi adaptoare pentru montat pe cuirasate.

 105. Rhetta, nu pot să cred că ai aruncat oglinda, când io ţi-am zis că vreau cu aia să se aprindă rugul din barca cu care o să fiu trimisă pe Dâmboviţa la deal când oi muri. Ştiu că vrei să trăiesc veşnic, dar asta nu e o soluţie. Acum va trebui să te antrenezi la tir cu săgeţi aprinse.

  Chiar! Nu pot să cred că am uitat să-ţi zic să dezgropi arcurile din cămară. Dar sper că borcanele mele cu smoală au fost un indiciu suficient.

 106. Bla, bla, bla, Petronia. Era o oglindă veche, rama era crăpată, bineîneles că în momentul în care ai început să-mi povesteşti despre importanţa ei i-am făcut vânt pe geam.

  Şi da, am scos arcurile, ba le-am şi uns. Na, acum eşti ÎN SFÂRŞIT mulţumită?

 107. Nu. Ai verificat provizia de săgeţi sau deja la ora asta sunt toate înfipte cu vârfurile în sus în salteaua mea?

 108. PETRONIA! TOTUL ESTE PREGĂTIT!
  Doar abia am avut război cu grecii, tu ce crezi? Avem tone de armament nefolosit! Lobbyul complexului militar industrial plâne la uşa mea, doar-doar om mai folosi un glonte, o platoşă, un F-16!

 109. Zi-le că ne pişăm delicat pe F-16-le lor, dar am aprecia vreo cinci F-24. Şi… şi… şi nişte mitraliere, că eu nu mai am. S-au blocat toate. Cu gloanţe cu cap vidia, mulţumim.

 110. Observ că ai evitat subtil să-mi răspunzi cu privire la metamorfoza saltelei mele în arici. Hm.

 111. Şi o să evit în continuare.

 112. Să dea naiba să mă mai întrebe cineva vreodată de ce nu dorm, Rhetta. Am găsit capră ispăşitoare.

 113. bai, normal ca va citim, scorpiilor, da’ cine dracu’ poate tine pasu’ cu voi? babe asa iuti de picior n-am mai vazut

 114. Si iuti la mânie. Pentru conformitate, heh.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s