Reguli noi.

Babelor,

Ştiu, ştiu. Blogul nostru se duce de râpă, după cum bine a observat şi imbecila de soră-mea. De pe locul 82 am căzut în nu multă vreme pe 177. Ne-a depăşit până şi toată lumea. Aseară, deci, ne-am aşezat în jurul unei sticle de apă, ca să avem mintea limpede, şi ne-am întrebat ce-i de făcut. Să scriu mai mult? Nu pot, că sunt ocupată cu Kornel Salată, iubitul meu. Să scriu mai bine? Nu pot, că sunt ocupată cu Kornel Salată, după cum ziceam. Să scrie Veta mai mult? Imposibil. Petronia? Nici atât, n-are timp nici măcar să se bărbierească dimineaţa. Musiu Alexandru? Trăieşte în Franţa, ţară în care nu sunt decât arici şi vin. Despre ce să scrie? Iar Rechinroll e în tabără, după cum se observă.
Deci nu există decât o singură soluţie, ne-am zis trăgând nişte paralele istorice.
Drept care începând de astăzi introducem Cenzura. Aceasta se va afla în mâinile firave ale Petroniei, care începând de acum sau de puţin mai târziu va avea drepturi noi, şi anume să taie şi să spânzure.
Vor fi cenzurate următoarele:

1. Muzica proastă..
2. Cuvântul „Dascăl” în toate formele lui, pentru că este arhaic, cretin şi de prost gust. Numai televiziunile îl mai folosesc, iar acesta este un blog, nu o televiziune.
3. Citatele în greacă.
4. Citatele în altă limbă decât greaca, dar pe care nu le înţeleg.
5. Fasoanele.

Nu-i mult, aşa că nu mă aştept la reacţii extreme.După ce vă veţi obişnui cu cenzura, vom scoate toate produsele din alimentare, vom stinge lumina şi vom trimite minerii.
Dar pe rând.

Vă pup,

Rhetta

54 comentarii

 1. zelist sucks big time. you rule!

 2. Si io zic la fel ca evergreen: zelist-ul nu-i bun de nimic. De-aia am cerut recomandari de bloguri faine, care nu-s in top 100 zelist. Si ma jur ca blogurile non-top100-zelist is de cel putin 10 ori mai tari ca alea.

  Io ma bucur ca s-a milostivit careva de mine si mi-a facut cunostinta cu voi. 🙂 Imi place si promit sa nu vin cu citate in greaca.

 3. cenzura? ok
  dar eu as pune si niste ursuleti panda prin stanga
  cateva pisicute dragute prin dreapta
  o gagica buna mai jos
  un gagiu bun pe ici, pe colo

 4. Ati facut dreptate cu interzicerea lui „dascal”! Credeam ca nu mai zice cineva odata ca e o idiotenie!

 5. Sa fiti primi tineti cont de ce parerile „autorizate”? Nu stiam ca s-ar fi prins de voi regula asta. 177, 88 este un numar intr-o lista rece.
  Parca aud din zelist parerile autorizate. Voi le auziti? A, nu, flatulatiile erau…
  Chiar nu-mi amintesc daca Mary Shelley cu al ei FRANKENSTEIN, a cerut parerea cuiva sa fie intr-o lista pentru a exista. Si totusi a avut de spus.

  Sper sa fi fost destul de cuvant.

  o zi placuta

 6. sa ne bagam picicoarele in zelist!
  shi astfel vom ajunge fix in fruntea zelistului, si-l vom detrona pe tudorhcirila care si el a un fel de salata, numa de…varza!
  😉
  si pt ca n-atzi interzis inca versurile, am sa va citez o poezie revolutziopnara din tineretzea mea comunista:
  😉
  un krokodil
  shedea pe nil.
  si tot canta
  si tot canta:
  ce-i pasa lumii dimprejur,
  de fut normal sau fut in kur?
  e pula mea!
  e pula mea!
  si pot sa fac ( fuck) ce vreau cu ea!

 7. asheaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  shi daca tot aducetzi minerii, aducetzi-i acum ! sa faca trafic, sa ingenuncheatzi zelistul shi pe mama lui!
  ( daca asta e pohta voastra de babe: o lista de numere… si inca una scurta!)

 8. ps: daca-mi iecsplicatzi astfel incat sa-ntzeleg, ce trebuie facut ca sa decolatzi catre piscurile cele mai inalte ale zelistului, promit sa va imping constiincios de la spate…
  hai , scuipatzi aici, nu fitzi timide…

 9. Cruella de Ville,

  Parca refrenul era:

  Mi-o pun sub cap
  Mi-o fac saltea
  Ma joc cu ea
  Ce p… mea ,
  E p… mea !

  Nu ?

 10. Ah, pardon. Regula noua era fara fasoane. Deci pula în loc de p…. Asa.

 11. eeeeeeeeeeeeeeeee
  ete ca mai sunt intelectuali pa site-le astaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  deci : minerii poa’sa vina ca au de ce!

 12. alexandre shi musiu
  ma bucur ca rezonezi…
  ca vibrezi…
  ca percutezi….
  🙂
  sa mai zic?

 13. petro-nia ( cat petrol aveau ai tai fatahhhhh de te-au botezat ashea? eshtui ruda cu petrodolaru’?):
  auzi , in galeriile alea de fuseshi nuoaptea, ai gasit ceva mineri sau se daduse deja comanda ” abandon ship”?

 14. Care abandon ship ? Aici vorbim de abordaj, cruzime urbana ce esti.

 15. io crez ca trebuie o strategie, DECI , va propun urmatoarele propuneri:
  1. va ducetzi matale la pisikolog, il lasatzi dacat olog shi plecatzi cu psihicul lui, cu care vetzi face urmatoarele: vetzi afla de unde pornirile fraticide ( ma rog, soroide si salaticide) ale vetei shi vetzi afla cum se pot ele sublima shi aduce beneficii de notorietate blogului, ca macar , daca se duce in pizdele ma-sii , sa se duca cu surle shi trambitze!
  😉
  2. astfel , veta va trebui sa ia cu asalt un numar de bloguri in fiecare zi , sa le parjoleasca holdele, sa le otraveasca fantanile, si sa le ia prizoniere!
  3. rhetta , impreuna cu kornel, va face salata din blogurile care sunt pe lista in fatza acestuia, astfel incat , loc cu loc, pina n-or mai fidelok, ele ( bloagele) vor disparea si babele vor triumfa!hop-shi-asha!
  4. musiu alexandre, va trebui sa le dea de baut tutulor blogarilor concurentzi , pina-shi vor bea mintzile shi blogurile!
  5. vasile rechinroll sa le bage AC/DC la totzi in boxe, la maxim, sa vedem cine rezista!
  petronia: sa-i bage in galerie shi sa cheme minerii, sa-i…dascaleaska! =))
  de urat ash mai ura ,
  dar imi ce s-o-nsera,
  zelistu l-ash spulbera,ca e varza!
  ‘n pula mea!

 16. musiu : sub-urbana!
  ca ashtia umbla pe supt pamant!
  😉

 17. rhetta: daca vrei sa scii mai des si mai mult, da n-ai timp din motive de salata, nu-i bai!
  baga copy-paste!
  asa e modern acuma: in romania se fura!
  chiar shi vorbele!
  😉

 18. si be) cand ai cucerit grecia, cate bloguri ai luat prada de razboi , sa le aruncam akuma in zelist?

 19. saaaaaaaaaaaaaaaaaaau: nu scrie: canta!
  canta fatahhhhhhhhhhhhhh, canta!
  imposibil sa nu te puna ai din zelist pe primu’ loc, doar doar oi tacea!
  😉

 20. Mie cel mai mult si mai mult la blogul dumneavoastra imi plac comentariile. Abia astept sa termin de citit postarea ca sa citesc comentariile, cu cit mai multe, cu atit mai multe.
  Din aceasta cauza eu nici nu citesc posturile calde, le las sa stea la rece asa vreo 2 zile ca sa se adune cit mai multe comentarii. Dupa ce s-au adunat toate comentariile ma apuc de citit postul. Alfel, nici nu discut.
  Acum ca ati bagat cenzurile astea pe care ma cenzurez sa le comentez, as dori sa stiu daca ati putea baga mai multe comentarii in schimb.
  Nu zic ca postarile in sine nu sint bune, ca mi-ati cenzura comentariul, dar dupa parerea mea comentariile sint si mai bune decit goblenurile pe care le crosetati in fiecare postare.
  V-ati gindit sa faceti o rubrica numai cu comentarii si pe care sa le postati drept postare. Sa faceti asa un fel de best of.
  Ar fi nebunie. Asa nu ar mai trebui sa astept 2-3 zile sa citesc toate comentariile. Ati face voi selectia, crosetind o poveste, un dialog.
  Sunteti nebuni cu toate si cu toti. Abia astept sa apara comentariul meu. E primul meu comentariu. Si va citesc de 2 luni si-o marti.
  Nu prea inteleg care e treaba cu zelist. Care e blogul lui? Sint sigur ca nu are comentarii la fel de faine ca ale voastre. Si nici posturi. Asa-i?

 21. Sa urmam sfatul întelept al lui Liviu.
  Si sa-l felicitam pentru aparitia primului sau comentariu – necenzurat – la editura Surorile Marx.
  Sa adaugam drojdie la comentariile noastre si dupa ce vor fi dospit cum trebuie, sa-i facem semn.

  La multe luni, marţuri si marţi !

 22. deci : un blog care are comentatori noi , care apar ca ciupercile dupa ploaie, taman pa arshitza asta , nu se puoate duce de rapa!
  se poate duce de deal!
  😉
  sa vina piticu sa bem!
  😉

 23. adica eu nu o sa mai pun videoclipuri embed aici!? de ce? de ce? de ce?

  treaba asta nu o sa ramana asa! REVOLUTIE!!

  dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal dascal

 24. Să vă povestesc: dimineaţă pe la 10 o bătaie în uşă. Io, culcată la 8, nici gând să fac o mişcare. Zic că dacă se dărâmă blocul o să aflu oricum în câteva minute, deci măcar pe alea să le mai dorm. Dar pentru că bătaia insista, scot satârul de sub pernă şi mă duc la uşă. Deja simţeam gustul sângelui (posibil şi din cauză că-mi muşcasem limba, trezită în mod aşa barbar).
  Nu eram suficient de tăhuie încât să nu observ cu mirare că bătăile din ce în ce mai hotărâte se întâmplau cumva mai jos de jumătatea uşii, chestie care m-a făcut să-mi dau seama că degeaba mă uit pe vizor. Deschid deci. O piticanie gălbuie, cu ochi mari de culori diferite şi tot diferite erau şi direcţiile în care se uitau(cel căprui părea să fi primit un pumn la un moment dat), cu un carton jerpelit agăţat de gât pe care scria “cenzura”. Face: “Rhetta m-a trimis la tine”. Io: “Să ce?” Ea: “Să stau”. Io, cu o voce asasină, întorcând lama satârului în aşa fel încât să cadă lumina pe ea: “Nici nu se pune problema”. Piticania: “Ba mi-a zis Rhetta că o să faci urât, dar e musai. Că la ea mor de foame. Uite ce slabă sunt”. Era, ce-i drept. “Şi unde pretinzi că poţi să te aciuezi? Că dacă mă împiedic de tine prin casă…” Îi mai arăt o dată satârul. “În baie”, zice. Hohotul meu de râs dărâmă un ghiveci de flori (a, ăla în care am pus eu vinul ăla oribil…Eh, oricum nu mai avea mult de trăit buruiana.) “Unde mă?! În baie? Păi pe căldura asta eu locuiesc în baie la fel de mult ca şi în dormitor.” O văd cum îi sclipeşte un ochi (nu cel căprui, celălalt, cred că gri): “Atunci în bucătărie. În cuptor.” Înjur. Rhetta a dresat-o bine.
  Aşa m-am trezit cu Cenzura în casă. E bine, putea totuşi să fi fost un câine sau o pisică.

  Îi voi da drumul din cuptor numai în cazuri de forţă majoră. Că numai atunci îl deschid.

 25. PItice, era atât de previzibil că o să protestezi aşa încât trec cu vederea chestia asta. Deocamdată.

 26. vezi ca in loc sa scrii o postare ai scris un comentariu.

 27. Deloc. Înseamnă că nu te-ai uitat să vezi ce postări am scris în ultima vreme. Proporţia e corectă, acela este un comentariu.

 28. Babelor, în ce ţară mişto trăim! Eu scriu o postare în care anunţ oficial că la noi pe blog s-a introdus cenzura, şi ce îmi răspunde lumea? Că ce îmi pasă mie de zelist. Genial.

 29. chiar asa. ce tot ii dai cu zelist in sus si in jos? mai mult in jos. hehe.. ertare, era prea tare sa nu o zic.

 30. Aici nu am scris de fapt cuvântul „dascal”.
  Şi mai ales n-o să mă supăr pentru atâta lucru, înţeleg că Petronia e maniacă a curăţeniei (aveam dreptate că are ADHD).

 31. Petronia, ti-am dat puteri supranaturale ca sa te folosesti de ele. Nu te sfii si nu te jena.

 32. Probă de microfon.

 33. Da’ pe aia cu Zelist-ul n-o editez, că chiar e tare. :))

 34. Aşa se întâmplă, Rhetta. Toate marile schimbări istorice trec neobservate.

 35. eu nu am scris asa cuvinte ca cum „Aici nu am scris de fapt cuvântul “dascal”.
  Şi mai ales n-o să mă supăr pentru atâta lucru, înţeleg că Petronia e maniacă a curăţeniei (aveam dreptate că are ADHD).”

  stiam eu ca daca ajunge petronia sa editeze comentariile, e de rau. acum scrie in locul meu. nici macar nu a scris asa frumos ca mine. se vede de la o posta cine e cel talentat si cine nu.

 36. Păi asta era şi ideea, Pitice. Nu falsific, ci fac integrare prin tehnica trateggio. Ca la restaurarea de pictură. De departe nu-ţi dai seama, de aproape se vede diferenţa. Aşa.

 37. baboretho, noi cu cenzura suntem obishnuitzi ,ca suntem d-un leat cu mataiika!
  🙂
  de aceea nu ne-a tulburat bestea!
  🙂
  cu zelistu nu suntem obishnuitzi!
  ca s-a inventat abea in secolu asta!
  si cum faceai referire la oarece numereeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  si pozitziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  ( deshi nu pomeneai de dom salata in aceeashi propozitzie), am tras si noi conccluziile care le-am tras!
  asa sa stii!
  😉

 38. piti-cool-e: esti anarhist?
  atunci hai sa cenzuram cenzura!
  mai ales ca stim unde-o tzine!
  ;))
  sa i-o furam!
  sa i-o rapim!
  sa dam drumu la aragaz!
  adica la cuptor!

 39. Ba a pomenit de dom’ Salata, Cruela de Vila. A dispărut elegant pe o altă planetă. Ce poate fi mai normal pentru bărbaţii din viaţa Rhettei?

  Cât despre furat Cenzura, chiar vă invit. Eu n-am reuşit să descleştez uşa sudată cu rugină a cuptorului, mi-ar prinde bine orice ajutor.

 40. deci : am zis ca nu a pomenit in ACEEASHI pro-pozitzie!

  si be) nu exista cuptor sa reziste lka dinamita bine „gatita”!
  paroltzatzo!
  😉
  shi rezolvam eficient mai multe…”chestii”

 41. Dacă te referi la gătitul cu dinamită, să ştii că l-am încercat. Şi pentru spălat vasele, la fel.

 42. dumnezeule, la prima citire intelesei c-ati interzis „fasolea” acusi vazui ca-i vorba de „fasoane”. deci, sa fasoman zic.

 43. Să ştii că nu-i o idee rea deloc, Anaid. Hm. De meditat.

 44. Rhetta, de ce te stresezi ci zelistul? Noi, care mai cunoastem un lucru sau doua despre Ceac Noris si Geac Bauar, stim ca blogul Surorile Marx nu e in Zelist, ci Zelist e in blogul Surorile Marx.

 45. Veutzu, eu stiam, dar asteptam s-o spuneti voi, ca altfel iarasi scrie in Libertatea ca sunt laudaroasa.

 46. Am stat mai mult si bine si m-am gindit. Si apoi m-am mai gindit o data. Si apoi ultima data ca nu mai aveam mult timp. Mi-am dat seama de ce imi plac mie comentariile din subsolul fiecarui post. Imi par desprinse dintr-un canal de chat in care toata lumea vorbeste cu toata lumea, totul pe un fond incarcat de spiritualitate. Atentie am scris corect incarcat si nu incacat.
  Sa tot fi trecut vreo multi ani de cind nu am mai stat pe chat. Am stat acolo vreo 3 ani. La rind.
  Pfuuu, ce frumos mai era!
  Voi mai reveni pe acest chat! Ma rog, blog la suprafata, chat la subsol.

 47. Liviu : pai de ce crezi tu ca s-a facut bloagele? sa sa chatuie uoamenii organizat!nu ashea, da capu ‘ lor!

 48. Si daca tot experimentam, ca dascaliii.
  Nu ar fi complet daca am fi toti de acord…sau e bine doar cand e embeded.

  Piticule, cum merge berea pe „caldurile” acestea? Am o rotatie de stocuri excelenta :).

 49. Ca veni vorba…. o seara excelenta pentru un brainwipe fest la multa bere si discuti despre aberatiiiii.

 50. Liviu Vacariu, bine ai venit pe canalul de mIRC „SM”. Nume ai, comunitatea o cunoşti pentru că ai studiat-o strategic înainte (chestie pe care o aprob), topic-urile se văd sub formă de postări. Am băga şi trivia da’ verişoarele mi-s în stare să pună numai întrebări din filme, deci nu. Deşi Rhetta întreba la un moment dat exasperată dacă acest blog nu a ajuns cumva doar chat pentru câteva persoane, atât timp cât numărul lor e în creştere nu cred să fie vreo problemă.

 51. am trecut in fuga pe aici si vad ca inca vorbiti.
  acest blog chiar e un mirc. spre deosebire de al meu care e serios si mult mai frumos. nu vreti sa veniti toti in blogul meu? eu nu am reguli!

  *comentariu editat. Petronia*

 52. Zău?
  http://piticugras.blogspot.com/2010/06/reguli-noi.html
  Ale tale sunt mai tiranice decât ale noastre. Nero ce eşti. Hait! Din cauza ta arde oraşul??

 53. ce tot imi editezi comentariile? dascalo nu era nimic in neregula. asta e un abuz!

 54. Nu e nici un abuz şi ştii bine asta, dacă te mai plângi mult încercând să-mi subminezi credibilitatea o să fac print screen înainte să-ţi editez comentariile, ca să am dovezi. 😀


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s