Din pom

Oamenilor,

Scurt că bate vântul şi am nevoie de amândouă mâinile în scopuri de supravieţuire. Vă scriu dintr-un copac, unde am fost depusă azi-noapte de o Ială care se rătăcise în drum spre o răscruce unde avea ceva dans de executat. Am băut şapte sticle de vin împreună, să ne fie de bun început mistic de discuţie, da’ de vorbit n-am mai apucat că ea a trebuit să plece, a fost convocată de urgenţă la ceva adunare administrativă. Deci va urma, când mai prind net că cică acest copac împarte conexiunea cu Muma Pădurii, care se oftică îngrozitor şi face găuri în cer dacă nu poate citi tabloide online şi rezultatele la loteria spaniolă. Da, ştiu. Senilă, ce să-i faci?

Reclame

11 comentarii

 1. iala se scrie cu „Y”!
  yala!
  poa sa confirme shi piticu!
  😉

 2. bai sincer yala poate sa o scrie si cu H de la ..Grebla , nu ma intereseaza ! atat timp cat babeta asta binedispune mirobolant oamenii de pe planeta.

 3. Tot pe scurt că abia a adormit vecina dementă, într-o balta de bale în faţa monitorului cu unul la bustul gol (cre’ că e Cristiano Ronaldo, dar nu sunt sigură de la distanţa asta). Sforăie de se clatină pădurea mai abitir ca la uragan.

  Cruela de Vila, a zis Iala (da da, citeşte acest blog cică de mult, revin cu detalii) că cică dacă o mai faci clanţă te aşteaptă un copac pe un ostrov în mijlocul Amazonului. Se pare că numai destinaţii arboricole ştie să ofere agenţia de voiaj „Supranatural.ro”.

  Eduard, mulţumesc. Însă dacă mai sforăie mult dihania de vecină aka Muma Pădurii s-ar putea să binedispun oamenii de pe altă planetă la cum se clatină copacul. Ştii cum funcţionează o catapultă, nu trebuie să-ţi explic.

  Gata, over and out că s-a mişcat pe partea cealaltă concurenţa. Probabil din cauză că i-am aruncat o păpădie presărată cu praf de scărpinat. Va urma distracţie.

 4. petronica: s-a razbunat IALA cu YALA, ca am ramas cu yala de la usa de la usa de la masina in mana!usa de la sofer chiar!de acuma dau spectacole intrand si ieshind pe la locu mortului!
  va rog sa va potolitzi shi sa nu mai ceretzi bis!

 5. Ya mai zi o data !

 6. musiu vrei sa ma vezi ranasa-ncuiata-n casa? prizooniera pa blog?macar dai si tu un vin? ceva de Ya mai toarna-un paharel, sa ne veselim nitzel?

 7. Vin dau, cruzime, cum sa nu.
  Ai deja de unde alege si oricum mai torn si din altele, în proiect.

  Deci esti prizoniera.

 8. sunt o prizooniera shi-o-ncuiata!
  offffffffffffffffffffffffffffff
  viatza meaaaa

  9zi mersi ca nu l-am pus pa copilu min une!)

 9. Splendid, cruelo. Au au au auuuu

  Sa bem si uite cadou cu dedicatie de la mine.

 10. bineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  tu ai vrut-o!

 11. Speshal dedYkeishan


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s