A fuckin’ mistake.

Babelor,

Nu mai pot să vă mint mult, mai ales că am aflat că Veta pregăteşte o postare devastatoare, aşa că mai bine ies cu adevărul la iveală:

Titlul postării nu-i întâmplător. Toată chestia cu Kornel Salata, fostul meu amant, s-a dovedit a fi fost într-un fel o greşeală. După plecarea lui cu Şerpilienii am aflat că omul suferea de o boală venerică numită Anasincronistazie, de care sufăr şi eu acum. Simptomele sunt de fapt unul singur, şi anume imposibilitatea de a privi pe geam fără să izbucnesc în râs. Pe orice fel de geam, deci inclusiv pe ecranul computerului, pentru că în momentul în care acolo scrie „Windows” şi apare logo-ul ăla în patru culori, încep să hohotesc ca un porc, cad de pe scaun, mă dau cu capul de marmura de pe jos şi leşin. Mă trezesc peste vreo patru ore, văd screensaverul cu acelaşi logo, râd, cad, leşin, etcaetera. Acum vă scriu de pe un Mac împrumutat, dar trebuie să-l dau înapoi peste câteva minute. Situaţia e nasoală, remediul necunoscut şi oricum imposibil de procurat. Am dat să intru într-o farmacie, dar m-am uitat pe fereastră înăuntru şi, în mod inevitabil, am început să râd, am căzut, marmură, leşin. Cu maşina nu pot merge, pentru că are geamuri. Am luat metroul alaltăieri şi m-am uitat în podea vreo 20 de minute, dar la un momentdat am auzit un mieunat, m-am uitat să văd de unde vine, am văzut staţia Piaţa Universităţii, am văzut că merge scara rulantă, am început să râd şi aşa mai departe. M-am trezit într-o salvare, un sanitar se uita încruntat la mine, din fericire ferestrele erau opace, deci n-am mai râs. I-am expus problema, el a început să râdă, a căzut de pe targa pe care stătea, s-a dat cu capul de marmură şi a leşinat. Viaţa mea a devenit un calvar, un coşmar, un chin, intensificat de bancurile Vetei, care a pus 34 de noi ferestre în apartamentul nostru. Mâine vine un doctor să le spargă, să vedem ce s-o întâmpla mai departe. Cineva mi-a zis că trebuie să mă culc cu Daminuţă de la Dinamo şi-mi trece orice chef de râs, da’ ştiu şi eu? Oricum, vă ţin la curent, şi până atunci vă pup.

Rhetta

6 comentarii

  1. leaga-ti o perna la ceafa si cand pici nu mai lesini ;).

  2. Hopa. La asta nu mă gândisem. Încerc. Dar dacă cad pe partea ailaltă?

  3. Leagă-ţi o pernă şi pe faţă şi n-o să mai leşini deloc. Şi nici vreo altă boală venerică n-o să mai iei vreodată, poţi să te culci cu toată echipa lui Dinamo. Sau cu toată divizia A.

    Pe de altă parte, te-ai gândit că poate ai alergie la marmură? Văd că numai unde e ea prezentă în mediu te apucă. Problema în situaţia asta nu e atât de gravă, Bucureştiul fiind totuşi un oraş construit din praf, ciment şi asfalt găurit din fabrică.

    Mult mai grav pare să fie că virusul pare să fi suferit o mutaţie şi acum se transmite pe cale aeriană, de s-a molipsit şi sanitarul din ambulanţă. Sau mai ai ceva de mărturisit, Rhetta?

  4. freaca-te la ochi cu frunza proaspata de patrunjel. e foarte bun! mai ales ca sa goneasca tantarii.

  5. intotdeauna m-am intrebat cum se pronunta corect Kornel.

  6. Acum ştii: se scrie Kornel, dar se citeşte Anasincronistazie. Ce sacrificii nu face Rhetta pentru noi…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un comentariu