Ştiri pe scurt, 10 iulie

* Echipa României se va califica la viitoarea ediţie a CM de fotbal, 2014, sub alt nume. Iată câteva propuse: Udrea, Colentina, ANL, Rep Inundaţia, Un Căcat şi aşa mai departe.

* Cetăţeanul Ispravă Dumitru din Bucureşti, îndrăgostit odinioară de Dulcedeea, şi-a băgat un deget în cur.

* Regina Elisabeta a II a Marii Britanii va vorbi la ONU pentru prima oară în 50 de ani. Spicuim din viitorul discurs: Aho, aho, copii şi fraţi, în România nu mai staţi, ci veniţi în Angletera să faceţi pe menajera. Luaţi-i şi pe Udrea şi pe Boc cu voi, mergeţi cu ei la groapa de gunoi din spatele Turnului Londrei şi acolo trageţi o mică pişare în mişcare, în mişcare după celebrul hit The beat goes on. Da, dragii mei, aşa să faceţi, vă pup, Lisaveta a Angliei.

* Naşul, Mircea Sandu, a învins cancerul. Preţul a fost înmormântarea fotbalului românesc.

* Estul Europei: România, Bulgaria, Rusia, Polonia, Cehia, Ukraina, Letonia şi Estonia au participat la CM de fotbal din Africa de Sud prin Slovacia.

* Caracatiţa Paul va face un turneu şi în România. Ea se va instala la Intercontinental şi va face următoarea predicţie: În scurt timp, 10, 20 de ani populaţia României se va împrăştia în toate cele patru zări ale lumii, în ţară rămânând numai Prigoană Jr, Udrea Jr, Băsescu Jr, adică toţi jereii de nomenclaturişti, 100 la număr. 

* Remanierea guvernului la 1 septembrie. Pardon?

PUBLICITATE

* Un bou trece strada. Muuu, muuuu. Vede o gagică în bikini. Îi spune: Muuu, muuuuuuu. Gagica înţelege şi îi dă din alifia cu care se dădea pe ţâţe. Slogan: Boul şi alifia.

* O vacă trece strada. Muuuu, muuuuuu. Vede un tip în bikini. Îi zice: Muuuuu, muuuuu. Tipul nu ştie ce să creadă, nu mai vorbise în viaţa lui cu o vacă. Atunci vaca zice: Hai să vorbim gratis. Tipul crede că vrea să-l fută. Scoate din bikini o mitralieră şi o omoară pe vacă. Slogan: Mitraliera, vaca şi tipul cu bikini.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* La o bere.

* Cântă Paul Rodgers. Slăbuţ. Ne referim că cântă la noi în casă, iară nu pe Calea Victoriei.

* Ce să mai facem noi pe aici, Piticulegras?

* Acu’ e Solomon Burke. De unde dracu’ au apărut la mine în calculator? Petronia?

* O inundaţie nu vine niciodată singură.

SPORT

* La viitoarele CM de fotbal, 2014, grupa României va fi: Mitică Dragomir, cap de serie nr 1, Farul Cţa, România, înţeleptul Gică Popescu şi Insulele Feroe.

* Ce-o mai fi o mai fi, totul e să nu evadeze nimeni din loturile României.

WEATHER REPORT

* Inundaţii, nene, că altceva nu se poate.

* Şi dacă citim în sens invers vremea tot va fi rea.

A SUIVRE

Reclame

6 comentarii

  1. dar de noi de ce nu ziceti nimic domnule rechinrol? o sa avem o discutie pe tema asta…
    si ce tot scrieti de domnul piticugras? nu l-ati suparat destul? cauta notari ca nebunul acum sambata dupa-masa. o sa avem o discutie pe tema asta…

  2. Bă. Eu în locul vostru aş ţine ciocu’ mic, să nu se apuce Rechinroll să povestească pe unde-aţi fost şi ce-aţi făcut cât aţi fost dispăruţi în acţiune, da? Are surse, ca orice redactor de ştiri.

  3. aaaaaa,oooooo, petronia san! sarumanile sarumanile, scrieti ca o floare de cires si ne maguliti cu asa picior mic cum aveti dumneavoastra. serviti un sake parafiltrat?

  4. Cum adică să servesc? Adică voi să staţi la masă ca nişte belferi şi io să umblu cu tava şi paharele? Nu merci. Nici măcar o picătură vă rog.

  5. lasa cristi ca in 2014 o sa participam impreuna!

  6. Sigur, Lobi. Cum zici tu. Luăm şi trofeul. La Oktoberfest, nu?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s