Găselniţă.

Babelor,

Făcând ieri curat prin casă, am descoperit în spatele canapelei un schelet de femeie. Iniţial m-am bucurat, crezând că este al Vetei, dar în timp ce dansam de fericire, ea a ieşit vie şi nevătămată din veceu, urmată de un miros… în fine, urmată de un miros. Am ridicat din umeri şi i-am arătat scheletul. A ridicat şi ea din umeri şi a spus că nu l-a pus ea acolo. Deci ne-am întrebat împreună al cui ar putea să fie. Al Petroniei nu, că ea tocmai ciripea zglobie într-un copac. Am verificat blogrollul să vedem dacă a murit sau dispărut careva, n-am dat de nimeni (în plus, scheletul avea 1,94m). Am pornit la plimbare prin bloc, să vedem dacă vreuna dintre vecine a încetat să fie, dar din păcate toate sunt bine-mersi, mai puţin doamna Tănăsache, care n-a vrut să ne deschidă uşa, drept care i-am spart arcada, nasul şi o parte din plămân (vătămăturile au fost provocate de explozia cu ajutorul căreia am intrat în cele din urmă în apartamentul ei).
Acum am pus scheletul în vitrină (avem o vitrină foarte mare) şi ne întrebăm ce să facem mai departe. Aveţi vreun sfat, vreo idee? Vă lipseşte cineva drag şi mare? Dacă da, daţi-ne un semn. Dacă nu, mai ţinem scheletul vreo opt zile după care ne facem beţe de cort din el.

Vă pup,

Rhetta

Reclame

42 comentarii

 1. v-ati numarat doar voi trei, da musiu si vasile unde umbla?……….sau poate nu umbla, ………….poate-i unu chiar in vitrina.

 2. si de unde-ai dedus tu ca-i de femeie? are o coasta in plus?

 3. e o annimaţie de la gorillas cu picioroange mari.

 4. Anaid, Rhetta a văzut suficiente schelete la viaţa ei ca să nu confunde unul de femeie cu unul de bărbat.

  Rhetta. Tu ai observat că de şase luni se adună mizeria pe scară mai abitir decât înainte? Îţi mai aminteşti cum spuneai odată la beţie că femeia de serviciu trebuie pedepsită, pentru că luase din faţa uşii cojile de banană care o aşteptau pe Veta să se întoarcă acasă?
  Şi mai şi întrebi în public… Of.

 5. Eu cred că sub canapeaua unor persoane fermecătoare ca voi nu putea poposi scheletul un anomim: Hoffa încă lipseşte la inventar!
  Lume-lume! surorile Marx l-au găsit pe Hoffa!

 6. Doina Popescu, îţi mulţumim pentru nobila intenţie de a ne aduce pe cap toată mafia nord-americană, dar nu e cazul. Mama lui Hoffa, poate.

  Bă. E Elodia! Hait.

 7. Clar e Ceausescu. Nu era cel mai mare om din tzara?

 8. daca are unu nooshpatru’, nu e ala care sper io!

 9. He.. he.. unde zacea bietu’ Cornel Salata.. Chia ma miram ca incepura campionatele si nici urma de el..

 10. tb pus la intrare cu mesajul: Asa ajungeti daca intrati aici 🙂

 11. petroniamarcs, am aruncat petarda cu Hoffa fiindcă presa pune botul la toate prostiile şi mă gândeam să vă fac celebre şi peste ocean!
  Hait! Nu e Elodia fiindcă e schelet de bărbat, i-a pipăit Rhetta coccisul şi i-a numărat coastele! Şi Elodia să aibă 1,94 fără pielea de pe tălpi şi zulufi? Nooo!

 12. Elza, s-ar putea să ai mai multă dreptate decât bănuieşti. Rhetta, să facem un exerciţiu de memorie: îmi povesteai demult, tare demult, cum dintre toate surorile voastre pierdute prin lume v-a făcut la un moment dat o vizită Beta. Şi că sfârşită de oboseală (era vară şi venise pe jos din Nigeria) s-a prăbuşit pe canapea şi ţi-a cerut un pahar cu apă. Rhetto, povestea ta nu a mers niciodată mai departe de momentul ăsta. Io atât zic.

  Doina Popescu, n-a fost deloc rea încercarea, da’ pe Hoffa nu-l scoatem încă. OTV-ul e ocupat. Şi pe cuvântul ochelarilor mei că primele trei cuvinte din al doilea rând al postării Rhettei sunt „schelet de femeie”.

 13. Când o femeie zice da, precis e nu! Rhetta a zis schelet de femeie ca să ne pună pe o pistă falsă!

 14. Asta ziceam si eu duamna Doina.. dar deh.. trecu peste mine ca buldozerele lu’ Berceanu….

 15. Doina Popescu, înseamnă că pentru prima dată în 100 de ani nu mai gândim la fel. Io ştiam că atunci când o femeie zice „da”, e „da” cu semnul exclamării. Şi pentru „nu” la fel. Hm. Dacă voia să ne pună pe o pistă falsă, Rhetta dădea o înălţime falsă. Aşa, nu e nimic ciudat la o femeie de 1,94 m.
  Hm.

  Rower, Kornel Salata era bărbat. Zău.

 16. Petronia, deja e clar de ce nu mai exista Cornelus.. :)))

 17. Pentru că a fugit pe Nibiru, nu văd ce ţi se pare incredibil la asta Rower. 🙂

 18. Cinstit? eo zic asa foarte serios.. ca e dezinformare din partea Rhettei!

 19. Interesant. La care din ele te referi?

 20. :))) La prima vedere putea sa fie orice schelet.. dar nu si nu! e de femeie! ehhhh… indicatia e mama persuasiunii ! Dar se stie, cum am zis.. e bietu’ Cornel Salata ce aluneca pe cojile de banana intinse vremelnic de Rhetta pentru Veta.. zic eo din adancimile putzului meu prea-putin de gandire..

 21. Rowere, io din adâncul puţului meu de înţelepciune nu te văd prea bine dacă îţi continui investigaţiile… Dar n-ai dreptate, scheletul ăsta nu e blond.

 22. Ai dreptate sa nu ma vezi bine :)) doar esti baba, nu? Pe de alta parte invesigatia contiunua, chit ca celelatle babe ( stiu eu din surse de incredere) tocmai isi deschid o fabrica de munitii.. (whatever, pentru asta nici macar nu era nevoie de „surse” )

 23. noahh.. am inceput sa le bag aiurea, finish.. va pup, pe maine!

 24. Rower, nu există nici o fabrică de muniţii. Aia eram io deschizând un atelier de artificii pentru Crăciun. (Valorifică şansa asta, Rower, nu aş vrea să fie nevoie să te torn la fundaţia statuii tale).

 25. Petronia, (cu utima rasuflare) fundatia crapa ultima 😛

 26. Ba cu ultima suflare în fundaţie crapă cineva, dar nu fundaţia. Ana lui Manole mi-a zis asta, ultima dată când ne-am întâlnit la ceai.

 27. Ana lui Manole trebuie ca nu o fost zidita, clar! Cica, ca orice romanca normala, ar fi distorsionat estetica prezumtiva a manastirii cu tatzishoarele ei prelung iesite in afara.. 😛

  Oricum.. ce ceai zici ca era?

 28. Tei.
  Şi dacă reciteşti balada o să vezi că se plânge că mănăstirea e cu un număr prea mică la cupă. QED.

 29. De acord, Petroniamarcs! La mine şi la tine da e da şi nu e nu!
  Dar la alte femei… ar fi multe de discutat!

 30. Păi da (:) ) Doina Popescu, dar de bine ce am descoperit că suntem şi aici congruente ajută-mă să fac ceva în privinţa zicalei ăsteia. Adică ori o transformăm în realitate de n-o să se mai înţeleagă om cu om, ori o omorâm. Hm?

 31. Văd că azi predomină tema asta : schelete… sânge… o omorâm…

 32. Aşa şi speram. Excelent. Numai că la asta nu merge cu drujba, ci ca la whack a mole, jocul ăla unde trebuie să pocneşti capete care ies din nişte găuri cu un ciocan: când apare, poc.

 33. cum adica sa pocnesti animale mici cu ciocanul!? avocatii nostri deja va suna la usa.

 34. Ă… Nu la asta ne refeream. De fapt e un ciocan gonflabil, cu care atingem simbolic capetele celor pe care îi numim „cavaleri ai regatului celor care nu cuvântă”. Cam ca regele Arthur, dar de plastic. Reciclabil. Suntem şi ecologişti.

 35. regele arthur din plastic e otravitor nu eco.
  cum adica animale mici reciclabile? avocatii nostri deja va suna la usa.

 36. Ciocanele de plastic şi săbiile sunt reciclabile, ne ducem în fiecare săptămână la containerul special pentru plastice şi avem grijă să le băgăm pe toate acolo, să nu dea fărâmă pe lângă. Ba chiar uleiul sfinţit cu care ungem la numire cavalerii avem grijă să fie hipoalergenic şi netestat pe animale. Ceea ce e în sine o ironie, dar ne place.

 37. petronio, aceasta elena udrea a internetului ce esti, lasa minciunile infrunzite.
  stim toti ca arunci pisici mici in containerul de hartie. te-a vazut un vecin de al meu.

 38. Arunc Pitice, da’-s pisici de plastic şi-i arunc numai la containerul destinat plasticului. La fel cum peştii de sticlă de pe televizor i-am aruncat la sticlă. Sunt o babă civilizată, da?

 39. Da, petroniamarcs dar uite că mama m-a educat frumos şi nu mă lasă inima să vă zic „babe”, ba chiar mi-e la îndemână să vorbesc elegant, cu riscul să irit alte cititoare ale acestui blog. Chestie de practică şi de stil.
  Cine nu poate să înţeleagă acest lucru simplu să tacă!

 40. Daca e „schelet de femeie ” si avem oarescari suspiciuni ca ar avea ceva trasaturi masculine , inseamna ca in viata era o femeie cap de familie . Daca pe femurul drept este aplicata o stampila cu ” made in …indescifrabil ” : nu poate fi alta decat Zana Stupizelor , ca nu am mai auzit-o de multisor pe bunica-mea plangand .

 41. Doina Popescu, deh. Fiecare tre’ să-şi asume consecinţele stilului propriu de exprimare. Chiar fiecare, vreau să zic. 😀

  Mariean Viorel, ipoteza ta este cutremurător de plauzibilă. Rhetto, scheletul din vitrina ta are falsitatea în măduva oaselor? Ia fă tu o analiză microscopică. Rahat, că se vede cu ochiul liber.

 42. 😛


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s