Filmul de vineri:Calusarii isi iubeau patria

Ultimul film indian Calusarii isi iubeau patria face furori in occident, la Anonimul, la TIFF si in Obor. Intai povestea:

O baba  avea sase nepoti, toti calusari la securitate, adica cutreierau lumea imbracati in costume populare, mai bine zis ICR-urile si pavilionul de la Shanghai, de unde veneau cu informatii despre ce vorbesc cetatenii romani pe-acolo, ca altceva nu-i interesa nestiind nicio limba straina.

Si zice baba: Cine mi-l aduce pe Boc sa-l iau de barbat ii dau pe Udrea de sotie si juma de Romanie cadou.

Si plecara toti sase val vartej. Pe drum scosesera pistoalele si se impuscara, asa ca in viata mai ramasese mezinul. Acesta lua mamaliga din desagile celorlalti frati si se duse in Carpathian Garden unde stia ca Udrea sta acoperita de o frunza verde.

Udrea de cum il vazu, isi dadu frunza deoparte si spuse: Ce vezi tu aici, intre picioarele mele, nu e din banii contribuabililor sau din cei europeni, nu, ci asa m-a facut mama. Si cei doi facura dagoste doua saptamani, dupa care isi adusera amine de Boc si de baba. Se dusera la ei si-i impuscara.

Filmul atrage atentia asupra necazurilor din societatea indiana. O societate necoapta, in care femeile stau acoperite cu frunze verzi pe malul Gangelui si atrag barbatii.

Un film despre prietenie si dragoste, despre frunze ca simbol al chilotilor. Un film matur, in care ar fi fost bine sa joace si Anaid, Meea, Musiu Alexandru, Veutzu, Petronia si Rhetta.

8 comentarii

 1. Mie sa mi se dea rolul lui Agent Orange, da ?

 2. Rechine, „Filmul atrage atentia asupra necazurilor din societatea indiana” – o sa rad pana la noapte de faza asta :))

 3. O COMPANIILE BRITANICA
  CARE OFERA SERCICII DE TELEFONIE SI COMUNICATIE DE TIP”VOIP “
  A revolutionat comunicatia planetara poti vorbi gratis de la telefon la telefon nu doar la nivel national ci international cu rudele tale cu parteneri de business ,intre ambasadele ,autoritati etc
  CUM ESTE POSIBIL ACEST LUCRU ?
  Serviciile de telecomunicatie au evoluat de asa natura incit .Specialistii in domeniul spun “ gratis si mai convenabila ca cest serviciui poate fi doar comunicarea prin telepatie alte info pe http://www.partyboom.net pana atunci puteti spune Adio skype adio chinuri cu vorbit de pe calculator adio costuri pt convorbirile nationale si internationale

 4. Bine, dle Orange!!!

 5. Wtf e cu insulele minunate de mai sus?! În fine. Acolo o fi răcoare. Dar nu pot să nu remarc, Rechinroll, că te-a nimerit perfect – asta ofertă cu minute infinite.

  Eu îmi rezerv privilegiul de a juca în sequel-ul acestui film, cel despre frunze ca simbol al toamnei şi al nebuniei. Dacă se poate. În rolurile principale, laurii şi mătrăguna. Io pe-acolo, cu un ceaun în care amestec de zor şi spre final deschid magazin în care vând turiştilor (care se bat pentru a prinde o sticluţă de 3 ml) esenţă de Carpathian Garden. Cu bonus purici de plante. Pentru frunze, în caz că nu le dă gata toamna. Motto şi totodată învăţătură: afaceri de succes în Grădina Carpatină. Şi, vorba ta, aşa mai departe.

 6. toti cei 6 s-au mutat din China la Sfantu Gheroghe… daca vrei un loc fara securisti… m-am gandit indelung, nu mia venit nicio idee… deci daca vrei un loc fara securisti, nu exista…

 7. s-am incalecat pe-o sa si v-am zis povestea asa….
  if life it’s a lemon make lemonade !!orange fiind luat 🙂
  ps. aveti Marii??? sa le sorcovim??
  zi buna ,ce-a mai ramas din ea !!!
  xxx,j

 8. daaaaa…as vrea sa joc si eu in filmu ala. cam cand da aia frunza jos sau asa. sau cand fac sex, nu stiu. dar mai la inceput asa. ca am si treaba azi.

  si de ce nu am gasit azi horoscopul despre mine? domnuuu rechin.. nu va place munca deloc.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s