Ştiri pe scurt, 12 aug (Vom prescurta de data viitoare: SPS)

* Fraţii Van Hellen vor scoate în 2011 un nou album. În el va fi vorba de o călătorie iniţiatică la Focşani, devenit în 2377 oraşul unde mai există strop de viaţă pe pământ. Acolo, Eddie şi Alex Van Halen întâlnesc o bătrână. Cum te chiamă, întreabă Alex. Baba răpunde: Ion Iliescu.

* Impozitarea maneliştilor se va face aşa: Un inspector al Fiscului se va duce la Copilul de Aur. Inspectorul: Copile, chiar dacă de aur, dă şi tu 10 lei la buget. Copilul: Nu vreau.

* Un bloc de ghiaţă s-a desprins din Groenlanda. El va ajunge în Bucureşti pe 12 august 2014 şi se va stabili în pasajul pe care-l face Oprescu la Casa Scânteii.

* Dana Săvuică şi recentul ei succes. O carte numită „Cum să-l păstrez doar pentru mine”. Este vorba de relaţia ei cu MusiuAlexandru sau cam aşa ceva, deşi se poate să nu fii înţeles noi bine şi aşa mai departe.

PUBLICITATE

* O babă cu un covrig în mână. Nu zice nimic. Apare un anunţ: Căutăm tinere talente pentru Festivalul de la Mamaia.

* O babă cu un covrig în mână. Covrigul îi cade pe picior. Piciorul se desprinde şi zice: Fată dragă (Aluzie la Mădălina Manole care mai cântă şi acum), hai la Mamaia.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* A dispărut dosarul lui Ion Iliescu. Normal. El a fost student la ape, şi pe bietul dosar l-au luat apele.

* Fergie vrea să plece din Black Eyed Peas. Planul e aşa. Udrea candidează la Primăria Bucureştiului. De-acolo la preşedinţie. În locul ei  la Primărie va veni Fergie, care o va lua adjunctă pe Petroniamarcs. Sau pe Meea. Da’ Anaid ce are?

* Băsescu interviu pe RRA. Nene, câtă manipulare şi cu câtă dezinvoltură.

* Două fete drăguţe, Lia Olguţa Vasilescu şi Roberta Anastase vor să iniţieze o lege prin care o „structură” să monitorizeze internetul. Că cică-s prea multe obscenităţi pe Internet. Puneţi pariu că lege o să treacă?

* Nu există încă Imnul Surorilor Marx. Să vorbim, să vedem, să facem propuneri.

SPORT

* După Ilie Dumitrescu, la Steaua va veni Mugur Isărescu.

* Fotbalul românesc nu se va mai califica niciodată la nicio competiţie internaţională.

WEATHER REPORT

* Vor urma cinci zile caniculare cu temperaturi cuprinse între 23 şi 24 de grade.

* Poate joi să fie cel mai cald, adică 22 de grade.

A SUIVRE

Anunțuri

9 comentarii

 1. Imnul Surorilor Marx? Pai exista imnul varului Karl:

 2. :)) Trebuia sa fie un embed, da’ poate e mai misto asa :))

 3. Am zis bine, Veutzule, imn si gata. El ar putea incepe asa: Desteapta-te, Rhetto, desteapta-te, Veto si asa mai departe/Puneti mana pe lopata si bagati bani cu ea la buget si asa mai departe…….
  Inelegi, Veutzule? Melodia sa fie cumva ca Fata Draga a lui Madalina Manole, ca prea era saltareata, mobilizatoare si excitanta si asa mai departe.

 4. Da, da, cu cat citesc mai atent, cu atat imi dau seama ca esti foarte aproape de un slagar. Mai trebuie insistat putin…

 5. În ceea ce priveste legatura mea cu doamna Suveică am sa organizez o conferinta de presa.

 6. Okei, musiu!!!

 7. Rechiroll, dacă zici tu că o să mai existe Bucureşti în care să eşueze blocul de gheaţă groenlandeză în 2014… Altfel îmi place ideea, cei care supravieţuiesc următoarelor trei veri o să aibă ce pune în Mojito şi gin & tonic când o să sărbătorească.

  Şi temperaturile cred că mai degrabă vor fi aprinse între 35 şi 100 de grade, nu că am mai trăi să ne dăm seama dacă am avut sau nu dreptate.

 8. anaid n-are.

 9. Ce bine, dacă Anaid n-are atunci poate să ocupe benevol locul trimis de mine în vacanţă. 😀 Adjuncta lu’ Fergie… O să apari în multe poze.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s