AURELEEEE !

Oooo,

Nu, sa nu carecumva sa credeti ca am devenit un anonymous wateroholic. Si nici la sprit nu folosesc asa ceva, pentru ca unu : nu beau sprituri si doi : nu e gazoasa. Dar ce vreti, nu suntem niciodata la adapost de o teava sparta în bloc (vezi cazul piticului gras), de o seceta, de o contaminare a retelei urbane de apa cu mai stiu eu ce, de o cupa de excavator înfipta în conducta principala a cartierului, de o crapatura în nu stiu ce baraj sau, pur si simplu, de o rationalizare.
Asa ca orice om are-n casa si ceva sticle de apa. Mie-mi place asta : e foarte primavarateca (scrie si pe ea), asa, putin evanescenta. Am vazut si varianta MARICICOOOO, dar deocamdata s-a epuizat.

Fiti cuminti.
Va pup.

4 comentarii

  1. Io deţin permanent vreo şase Aurele din astea (deşi se cheamă altfel) în casă, mai ales pentru că nu poţi să ştii niciodată când se opreşte apa şi n-ai ce pune-n budă.

    Dacă se apucă Aurele (considerând că e vocativ de la Aurel şi că apa a fost botezată după numele pe care-l urla paznicul la cel care fugea cu un sac de sticle pline în căruţă) de făcut pui cu Maricica, iese apă carbogazificată parţial?

  2. Daca felliniana si flatulenta Maricica nu se lecuieste de excesul de productie endogena de hidrogen sulfurat (sau daca uita sa-si ia pastilele de carbune medicinal) iese. Însa iese ca un HEBE, asa ceva. Buna si aia (da’ de ce vrei tu, Petronia, sa pui apa gazoasa-n buda ?).

  3. Bulele curăţă depunerile de piatră mai bine ca Harpic. Serios. Uite, fă-i analize unuia care râgâie pe o terasă după ce a dat pe gât un pahar de şpriţ. Dacă-i găseşti ceva în gât, renunţ la provizii.

  4. Hebe :)) :)) :))
    Precious!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s