HOROSCOP, 12 – 18 sept

LILIAC. În grajd sunt patru cai. Trei de câte o sută de mii de euro şi o mârţoagă. Pe 16 sau 17 sept luaţi o tavă de jăratec şi vedeţi care-i calul adevărat. Mârţoaga va hali jăratecu’ şi va zice: Boule, io sunt Zâna Zânelor!!! Sâmbătă, mulţi bani la aşternut şi aşa mai departe.

VĂRSĂTOR. Zâna Zânelor va necheza, se va ridica pe copitele din faţă şi vă va spune câteva adevăruri: Bă, planeta Marte a intrat în casa ta, şi asta îţi aduce un progres săptămâna asta. Aşa că, atenţie la buzunare, că ăsta-i progresul, ceva cu bani, ori ţi-i fură cineva, ori îi pierzi tu de bunăvoie.

GEMENI. Pe mârţoagă, adică pe Zâna Zânelor, o chema Hyundai. Aşa că puneţi şaua pe Hyundai şi mergeţi la tribunal, vedeţi ce-i cu citaţia prin care vi se cere să returnaţi un milion de euro statului. De fapt, să-i donaţi, pentru că aşa cum a donat pentru criză domnul Videanu 2.000 lei(Două mii) şi dvs trebuie să donaţi milionul. Sănătate de fier.

BALANŢĂ. Hyundai zboară peste mări şi ţări şi observaţi cu ocazia asta cum se scufundă România. De fapt, intră în faliment. De la înălţimea lui Hyundai, trebuie să aveţi grijă unde vă stabiliţi. Noi am alege Cehia. Joi sau vineri vă cumpăraţi o basma.

TAUR. Taurii se îmbracă în haina spectaculoasă a performanţelor sociale. Hyundai se balegă în Piaţa Palatului. Mare tărăşenie, pentru că actul este considerat politic de către marele gânditor al neamului, Silviu Prigoană. Invitaţie la masă sâmbătă seară. Mergeţi îmbrăcaţi în negru.

CIREŞARI. La televizor, dl Băsescu zice că în două, trei săptămâni criza trece. Bucurie mare miercuri. Călare pe Zâna Zânelor mergeţi la Cota 1400. Ea a devenit Cota 100, pentru că din cauza crizei s-a micşorat. Probleme sociale şi morale la birou.

CAPRICORN. Vă întemeiaţi o formaţie, un grup rock. Cu Hyundai solist vocal. Apelaţi la MusiuAlexandru să vă scrie versurile. Prima sută de lei câştigată va fi şi ultima, pentru că ea trebuie depusă în contul crizei, cum am mai spus şi aşa mai departe. 

FECIOARĂ. Nimic nu stă în calea nativilor acestei zodii. Nici măcar PiticuGras. Nici nimeni. Hyundai va scrie o poezie, marţi. O reproducem: „Fecioară, fecioară, ce cur ai/Mie-mi vine să mă ceva, n-a găsit rima”. Înfloresc teii. E urmarea naivităţii Fecioarei.

SĂGETĂTOR. Şaua nu stă bine pe Hyundai. Se clatină. Nevasta e geloasă. Numai joi. Vineri, 17 sept, o rază de lumină la orizont. Apare o fantomă, care vă spune de la obraz că România e în faliment. Aţi mai auzit asta şi nu vă sperie. Atât timp cât ne mint ăştia că nu e, e-n regulă şi aşa mai departe. 

RAC. Hyundai o ia de-andaratelea. Nu-i mişto să mergi înapoi. Dar asta-i până vineri, când totul se opreşte-n loc. Soseşte o carte poştală. Pe ea un singur cuvânt: Banii!! Este lozinca sfârşitului de an din România. Bucuraţi-vă, vă vin vineri nepoţii la masă. Sunt 17.

LEU. Nativii au coama bogată. Îl duceţi pe Hyundai la loc în grajd. Atunci Hyundai se transformă în Zâna Zânelor. Ea îşi ridică fustele……. şi aşa mai departe. Bate vântul joi. Ce-o fi, ce-o fi?, şi aşa mai departe.

Anunțuri

18 comentarii

 1. Rechinroll, dar de ce nu vine în minte nimănui să vândă ceilalţi trei cai din grajdul de la Lilieci şi să scoată astfel ţara din criză sau măcar să-şi cumpere o bucată de Cehie numai bună de servit la tavă cu jăratec la cina de vineri seară cu 17 nepoţi? Dacă vând şi raza de lumină de la orizont chiar avem şanse cu toţii să găsim rime.

 2. da nu mai bine intemeiez un kuk klux klan? si vin sa te caut!? cat o sa mai suport asa horoscop? de ce nu poti spune si de mine cevaaaa, acoloo, ca cu o gagica sau chiar cu niste bani de bere? hyundai imi trebuie mie? io vreau sex si o pastila de antireflux gastric! neinspiratule!

 3. Stai linistit, PiticuleGras, ca se rezolva!!!

 4. Petronia, caii aia nu sunt de vanzare!!! Trebuie vorbit cu cineva din zodia Liliac.

 5. tronia doarme dusa. viseaza ponei.

 6. Rechinroll, tocmai am vorbit cu Batman. A zis cum i-ai zis şi tu Piticuluigras: că să stau liniştită, că se rezolvă. Şi nici măcar n-o să mă coste nimic. Simpatică creatură, deşi trebuie să vă spun că acel costum al lui pute a cauciuc de zici că-i dat cu „Eau de Vulcanizare”. Destul de nasol.

  Pitice, ba pardon. Dacă aş fi visat aş fi visat caii de o sută de mii bucata. Ştii câţi pufuleţi se pot cumpăra cu o sută de mii de euro? Nici eu, dar tot o să aflu odată şi-odată.

 7. ai vorbit c uun barman? fata. cu barmanu nu se vorbeste. se conada scurt. un rom.

 8. a fost cutremur in internet si mi-au sarit literele. deci:

  ai vorbit cu un barman? fata. cu barmanu nu se vorbeste. se comanda scurt. un rom.
  si doo beri nah.

 9. cutremur piticule sau a venit oaie acasa?

 10. a venit, a plecat, ca oaia mica. vrea sara. acu e in luna. sa il ia dracii… dupa ce m-a facut muci aseara… sigur ca nu sunt muci. am doar un bufeu cumva…

 11. Piticule, bufeu sau puseu ?

 12. lu rechinu: adicatelea cum se rezolva? in sfarsit o sa fie toate zodiile capricorn si preziceri doar cu gagici multe? ai jurat! ieeeeeeeee!

 13. te-a cam bulversat piticule fa un dus cu apa de izvorul minunilor si-ti trece. acusi vazui ca le faci reclama mascata.ce figura si oaie asta…………

 14. acum nah, a fost cam peste mana. 4 beri, o sticla de vodca, o sticla de JB si un merlot. de vara tarzie asa.. nici macar somn nu mi-a venit inca. desi diseara ies.
  e ceva festival de tzaranu roman? sa ajut si eu…

  practic sunt viu ca un catelu pamantului. dar ce zic, sunt un dinam. va dau voo curent.
  dar ce zic iar, sunt un eolian.

  acu chiar ca zic pentru ultima oara. sunt un hamster harnic.

 15. hamster duracel.

 16. iar nimic despre pesti…:(((

 17. A, ba da Meea dar lucrurile nu erau prea comode aşa că Rechinroll din delicateţe a omis. Pentru că io sunt mai nesimţită, avem aici horoscopul peştilor: „Feriţi-vă cât puteţi de Zâna Zânelor, fosta mârţoagă. Aceasta va veni să facă o baie ritualică în apa în care locuiţi, existând un risc uriaş să muriţi prin fierbere ca peştii din acvariul Petroniei Marx în tinereţea ei şi să fiţi serviţi la masa de duminică seară a Capricornilor. Mutaţi-vă în copac şi creşteţi-vă aripi, dar nu prea mari că o să vă aducă la sapă de lemn impozitul.” Mai departe nu reuşesc să descifrez, Meea, şi pentru fragmentul ăsta am făcut nişte eforturi supraomeneşti.

 18. multzam fain petronio..multzam fain si baga si un scorpion sa vaz cum ii sade in horoscop pentru decada 1-11 octombrie


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s