Salut

Da. Recunosc ca a fost o decizie dificila sa cumparam blogul asta, dar cred ca a meritat. Poate ca intr-adevar, Cabral nu trebuia sa vorbeasca asa cu vechii posesori ai blogului, dar asta este. Il inteleg. Am urmarit reactiile cititorilor si cred ca sunt foarte bune. E normal ca unii sa fie scarbiti, intotdeauna se schimba ceva cand exista o noua conducere, dar ii asiguram ca totul va reveni la anormal. Pana la urma am reusit eliminarea completa a Rhettei Marx, si tot e un mare punct castigat. Am scos un jucator, cum se zice. Ce este un blogger mare? Buna intrebare. Daca ma intrebati pe mine, este cineva care are doi metri inaltime si patru latime si scrie foarte repede, dar asta e alta poveste. Sa ne continuam politica de distrugere a acestui blog si totul va fi in regula.

Reclame

11 comentarii

 1. Veta, daca are 4 latime si 2 inaltime.. mai degraba il sari decat sa-l ocolesti.. nu? 🙂

 2. Un blogger mare este un blogger care nu are loc pe propriul blog de propriul ego. Deci e un blogger cu multe chestii proprii. Printre care şi fani. Deci cam ca politicienii. Adică un blogger mare are vizibilitate mare, fiind prin asta totuşi opusul unui politician prin faptul că aici vizibilitatea duce la mărime, în politică fiind invers. Prin urmare un blogger mare este opusul şi simultan elementul similar unui politician. Aşa ceva fiind un paradox care duce la anularea subiectului, rezultă că un blogger mare nu poate să existe.

  Ce aţi zis dvs. acolo dom’le e pur şi simplu un blogger obez. Halal educaţi naţiunea.

  Care a înnebunit? Bine, faptul că mai trebuie să întreb spune ceva oribil despre mine, dar să trecem peste asta.

 3. Petronia, aceasta a fost o magistrala utilizare a cunoscutei tehnici logice reductio ad absurdum. Da’ recunoaste ca n’a fost chiar asa greu sa’ti vina ideea, in cazul bloggerilor absurdul nu este o specie prea rara.

 4. Păi da, Dragoane. Recunosc. Când sunt mândră de o demonstraţie, închei triumfal cu „qed”. Aici a fost o recapitulare de fapte logice.

 5. CQFD, Petronia, s’il te plaît. Ce qu’il fallait démontrer.

 6. Logic ar fi sa difuzati manele si slogane electorale de tipul : jos maciuca .Atunci blogul nu ar mai fi „obez ” si s-ar reduce la dimensiunile unui cacatoi uscat de actiunea ultravioletelor intr-un mediu neintretinut de enzima q10 sau masina q7 .

 7. Am o intrebare : cine e Cabral ? si cu cine face ban-king ?

 8. Două foarte bune întrebări, Mariean Viorel. Pentru oricare din ele şi pentru eventuale nelămuriri ulterioare, recomandăm apelul la Piticugras.

 9. Aud ca piticul s-a dat la qi-gong.

 10. Pentru că tae-bo îi găurea podeaua, în mod indirect. Când cădea răpus pe parchet adică. Ăsta cel puţin nu doare.
  N-o să ţină mult totuşi.

 11. Un prieten de-al meu , dupa prea mult qi-gong , incepuse sa cada pe tavan . Iar altul dupa Bivolaru incepuse sa stea cu buzele tuguiate a pupat si cu pozitia coloanei asa … tip omu’ cu roaba . Cred ca piticului i-ar prinde bine o vodca .


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s