Ştiri pe scurt, 15 sept

* Cher a apărut aproape goală la premiile MTV. Atunci când i-a dat premiul lui Lady Gaga. Şi la premile MTV România vor apărea goi Meea, MusiuAlexandru, BadDragon, PiticuGras, Anaid, Petronia, Dulcedeea, Clubufemeilor şi Emil Boc când vor da premiul cel mare grupului Aeroport.

* Pe 27 sept grevă generală a funcţionarilor publici. Ea se va desfăşura în felul următor: Un lider de sindicat va apărea pe televizor şi va spune că greva nu se mai ţine, că toate-s aranjate.

* Au început înscrierile la CM de sex, 9 0ct, din USA, Williamsburg, New York.  Din partea blogului nostru participă Vasile Rechinroll, Petronia şi Musiu Alexandru.

* Circul Globus în executare silită. Pentru că bietele animale n-au nicio vină, ele vor participa în Bucureşti la acţiuni voluntariale: Leii vor căra carne la măcelării, elefanţii se vor căca numai pe Ana Ipătescu, maimuţele şi aşa mai departe.

* Doi magicieni din Chile au levitat trei ore. O oră şi-au petrecut-o pe Calea Victoriei numărând câinii vagabonzi. Era atât de mulţi că li s-a stricat levitaţia.

* Holograf şi-a găsit în sfârşit vocaţia: Pentru că nu au cântat nimic niciodată, ei s-au transformat în afişe în care cară bucuroşi nişte cutii, crezând că românii le văd şi-şi cumpără de urgenţă case. Ceea ce nu-i aşa.

* Asistenţa socială trecută la Biserică. Se pregăteşte această nouă lege. E nasoală, vă spunem noi, iar vreodată, poate, se va putea spune şi de ce. Dac-o spunem noi aici, ni se interzice blogul şi aşa mai departe.

* Premierul Boc creşte în înălţime. Ca Petronia.

PUBLICITATE

* O babă iubeşte un urs. Fac împreună cinci copii. Toţi cer margarină Rama sau ulei Argus.

* O babă iubeşte doi urşi. Toţi trei citesc proiectul Legii Prostituţiei. Proiectul e de hohă, nu-i adevărat. E ca să scrie prin ziare. Aşa că urşii şi Baba zic: Mai dă-i în pula noastră pe guvernanţi, că-s necredibili. 

CONTINUĂM ŞTIRILE

* S-a inventat maşina de citit gândurile. Ea se apropie de tine şi, de exemplu, tu te gândeşti să te caci. Ea scoate nişte hârtie igienică, te bagă sub birou, ca să nu te vadă gagicile şi te îndeamnă: Hai, screme-te, hai!!! Şi aşa mai departe, că e o maşină serioasă.

* Vinul nu se mai vinde în România. Vânzările scad anual cu 11, 12 procente. Burebista e încă în noi.

* Ghicitoare: Un plic are două feţe. Câţi bani sunt în el?

SPORT

* Scorul ca scorul, dar bătaia din teren a fost memorabilă.

* Inundaţia a inundat terenul de fotbal, astfel că meciul Steaua Bistriţa Năsăud, care şi-aşa nu trebuia să se dispute, nu s-a disputat.

WEATHER REPORT

* Pe-un picior de plai sunt 14 grade.

* Pe-o gură de rai sunt minus 20.

A SUIVRE

Anunțuri

8 comentarii

  1. adica nimic despre inceperea scolilor, care a inceput deja fatidic intr-o zi de 13, shi fix de luni, cand shtie toata lumea ca lunea nici IARBA nu creshte?

  2. ghicitoarea e cu premii?

  3. Noi ne-mbracam in muschi de copac la decernarea premiilor MTV, deja am fost la Paris la proba…asa ca informatia e inexacta! 🙂

  4. Goala?! Mai bine ca nu ma mai stresez cu rochia. Dar vin desculta, cu posetuta si palarie cu flori.

  5. Da, Rechinroll, dar o să ne inspirăm nu de la Cher ci de la Katy Perry adică o să purtăm haine de culoarea pielii, pe care o să putem desena ce vrem noi. Sau o să colecţionăm autografe.

    Elefanţii de la Globus şi-au găsit altă ocupaţie, se leagănă pe pânzele de păianjen din pragul de sus, de care Boc nu se loveşte niciodată.

  6. Da, Anaid, ghicitoarea e cu premii!! Premiu-ntai, al doilea si asa mai departe!!

  7. Bravos, Petronia!!!

  8. „Bravos” striga şi Edith Piaf în cântecul cu clovnul. Voila, ştiu: lumea e un circ, un circ are manej, manejul e circular, deci ideile circulă. Hehe. Bun principiu, ăsta cu hazul de necaz. Râsul ca să nu plângi şi pe urmă înnebuneşti. Profeţie la nivel naţional mai tare ca la OTV, zic.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s