HOROSCOP, 26 sept – 3 oct

CAPRICORN. Realism dur, fără false fiţe. Banii vor fi puţini, gagicile multe şi proaste. Multă stafisfacţie la culoarea albastră. Culoare din care sunt făcute sutele de lei. O bere joi sau vineri cu prietenii.

CĂLIMARĂ. Împlinirea este obiectivul fundamental. La bucătărie sau în pat. Un arici vă aduce un bilet. Mic. E un număr de la 6 din 49, 7. Săptămâna se termină cu o excursie, nu refuzaţi, spălaţi-vă des pe mâini şi aşa mai departe.

VĂRSĂTOR. O săptămână bogată: vine poşta, ursul, vaca de la păşune, un telefon. Se aleg apele, adică. Cade zugrăveala din apartament, semn că lucrurile nu stau tocmai bine. Atenţie mare în 28 şi 29 sept.

LEU. Câteva reuşite experienţe umane vă pun pe gânduri: Băutul berii, plecatul la război, bătutul amantei. Sunteţi un bun lucrător manual. Veţi face o curea în această spătămână. O curea cu care nu e bine să umblaţi, mai ales că aveţi dese tentative de suicid. Marţi, cinci ceasuri rele.

MĂRGĂRITAR. Vă plouă în casă. Nu-i rău. Cu un lighean rezolvaţi problema. Până joi. Vineri şi sâmbătă la grădina zoologică. Un leu vă va spune: Eşti un bou.

FECIOARĂ. Cine n-are bătrâni să-şi cumpere. Dvs să vă luaţi 10, nu neapărat perechi. Ce se poate face cu 10 babalâci? Păi, abia acum începe să fie bine pentru nativii zodiei.

TAUR. Sufletul are de pătimit. Aveţi 88 de ani, nevasta de 40 v-a făcut un copil cu care s-a stabilit în Belgia cu tot cu banii dvs. De la Tv aţi aflat că copilul nu e al dvs, e amantul ei. Duminică viitoare o veste bună.

BALANŢĂ. Jupiter în concordanţă cu Pluto şi aşa mai departe. Asta înseamnă că plecaţi la pescuit sau că creşteţi în înălţime. Depinde de zi. Credem că se va întâmpla pe 30 sept. 

SCORPION. Legile sunt bune pentru toţi. Cea care spune: Dacă dai cuiva un deget, şi-l bagă în cur, este valabilă şi pentru dvs. Joi, o partidă de cărţi. Vineri nu mergeţi la ştrand. Se fură ţoale.

SĂGETĂTOR. E ceva săptămâna asta cu nativii zodiei, dar noi am uitat. Era ceva cu nişte negri, cu un bilet la Herbie Hanckok şi aşa mai departe. Staţi departe de televizor, veveriţe şi săpun.

RAC. Supoziţii. Nu puteţi trăi cu ele şi atunci mergeţi la femei.  Corpul femeii e acelaşi de când ne ştim, numai noi ne facem că e nou, că mister, că chestii. Niciun mister, mai ales miercuri. Plouă. Umbrelă, şi aşa mai departe.

GEMENI. 10 negri mititei au rămas doar 9. Ăia 9 au rămas doar 8 şi aşa mai departe. Trebuie făcut ceva, Petronia.

Anunțuri

6 comentarii

 1. doar o bere…?!?

 2. Vasile, am o nedumerire. Uite, casazzic: mi-am luat Hyoundai, ca mi-ai zis tu sa fac nu’s ce imn acolo, cu versuri cu tot, ceva cu Hyundai si SM, nu mai tin minte. Asa. M-am uitat la sagetatori sa vad ce-mi mai coace vecina saptamâna viitoare si ziceai tu ceva acolo de Herbie ala. M-am uitat dup-aia iar Hyundai (ca e parcat lânga vecina) si vad ca scrie Hankook pe roti. Ce ma fac ?

 3. Sunt in drum spre Predeal, ca sa zic ca sa faci, Musiu!??? Nu face nimic!!! Adica, chiar nimic!!! Vedem cand ne vedem!!!

 4. Ouchei, ramâne cum am stabilit.

 5. Poate sa intre in cur Timpul ?

 6. CAPRICORN. Realism dur, fără false fiţe. Banii vor fi puţini, gagicile multe şi proaste. Multă stafisfacţie la culoarea albastră. Culoare din care sunt făcute sutele de lei. O bere joi sau vineri cu prietenii.
  wow! ce ati nimerit – o p-asta! exact asa a fost: luni, marti si miercuri am fost la bere. scumpa si femei multe, ca de, era club! un club fara fite! m-am trezit intr-un ealism dur cand a venit nota si aveam bani foarte putini!

  Sunteti geniale, dragele mele!

  P.S: se poate si o astrograma personalizata?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s