O greșeală recunoscută e o greșeală pe jumătate iertată.

Babelor,

Cele dintre voi care ne urmăresc blogul de mai multă vreme știu că nu îmi stă în fire să-mi cer scuze pentru ceva, nici măcar atunci când sunt pe deplin vinovată. În cazul cel mai actual mă văd nevoită să fac totuși o excepție. Să vă povestesc:

Azi dimineață la cafea stăteam pe gânduri ce aș mai putea face. În Barbados am fost, la curse de mașini am participat, la războaie de asemenea, m-am culcat cu bărbați frumoși și bărbați urâți, am fost campioană mondială la fotbal, câștigătoare a unui turneu de ping pong, decorată cu Medalia de Onoare a Marii Britanii, amanta unui președinte și președinta unui amant. Deci ce-a rămas? M-am gândit eu o vreme, bând cafeluța, ronțăind un fursec, și în cele din urmă mi-am zis: ce-ar fi să dau cu bomba atomică în Veta?
Am intrat la ea în cameră, am privit cum dormea liniștită, sforâind de cădeau tablourile (doi Luchian și un Gorzo) de pe pereți, am ieșit, am scos bomba atomică din cutia în care o țin și am aruncat-o în camera soră-mii, râzând veselă de gluma pe care tocmai o făcusem.

Doar că aruncasem prea tare. Bomba a ieșit pe geam, a trecut peste București, apoi peste munți, peste Ucraina, peste Polonia, și a căzut tocmai în Lituania, provocând pagube enorme, numărabile în vieți omenești și animale, case distruse, infrastructură făcută zob.

Și de data asta chiar îmi cer scuze. N-am nimic cu Lituania, oamenii de-acolo nu au greșit cu nimic față de mine, nici măcar nu-i cunosc, și regret profund cele întâmplate. Promit să nu mai dau cu bomba atomică în Lituania, și probabil nici în altcineva. Scuze, deci, dragi lituanieni! Și data viitoare nu mai stați în drum!

Vă pup,

Rhetta

12 comentarii

 1. A ramas juma’ de greseala, mai cere-ti o data scuze si ramâne un sfert, si asa mai departe, vorba stim noi cui.

  Rhetto, înteleg deci de ce nu mai prindeam eu Kaunas-ul la radio-ul meu ala vechi, cu lampi. Pacat, era postul meu favorit, bagau zilnic power play cu Alla Pugaciova. Nu-i nimic, lasa, nu-ti port pica. Collateral damage.

 2. Ce om eşti. O aruncasei cu efect, ca să facă o curbă şi să-i intre Vetei-n cur. Altfel trecea de-a dreptul prin Belarus, nu ocolea prin Polonia. Da’ la consecinţe nu te-ai fi gândit. Adică na, ştiu că aşa ai fi scăpat şi de Veta şi de spălat vasele, dar pereţii? Oraşul? Ţara? Mda, bine, ţara poate n-ar fi simţit nici o diferenţă. Însă totuşi. Nu-i frumos să faci asta vinerea. Lunea e ideal.

 3. Eu cred ca au gresit lituanienii cu ceva. Altfel nu s-ar fi intamplat asa

 4. 3 comm in 2 zile!?

  ai cam ramas in urma. tronia si alexe fac treaba acum. asta e. o gluma buna nu mai e buna cand o zice un necunoscut. nu avem glume intre noi, daa?

 5. propun o AGA in care sa se lamureasca care e treaba la SM.

 6. Tocmai a avut loc AGA de care zici. Concluziile au fost următoarele: să zici că eu şi Alexandre facem toată treaba înseamnă că nu ne citeşti. Dacă nu ne citeşti, asta înseamnă că ne eşti dator cu un vagon de clătite cu dulceaţă de vişine. Eu zic să nu mai ceri AGA că dracu’ ştie la ce concluzii mai ajungem. Poate îţi confiscăm berea (era să zic conopida, dar dacă spui că dă dureri de cap ne abţinem).

 7. miroase a tiranie acolo la voi… nu sunt vorbele tale. parca le citesti din notepad. scrise dinainte…. damn, ce cortina de fier e intre noi. …

 8. Pardon, pe mine m-a prins cortina de fier la cădere şi acum agonizez cu picioarele în tiranie şi capul în democraţie. Ceva teribil.
  Dacă nu erau cuvintele mele nu ştiau de efectele adverse ale conopidei.

 9. oare sa facem un comando evreiesc si sa ne parasutam intr-o noapte sa va scoatem din dictatura SM si sa va punem sa scrieti la piticugras?

 10. Oare să nu?
  Vezi că ai nişte porniri propagandiste care nu prea te recomandă antidot de tiranii. Şi ce zici tu se cheamă răpire şi exploatare, salvatorule.

 11. urato!

 12. Si Veta? S-a trezit macar?


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s