Ştiri pe scurt, 24 sept

* Sondaj electoral al SM: 1. Daca mâine ar fi alegeri şi Traian Băsescu ar candida din nou la preşedinţia României, l-aţi vota? Afirmativ, 99%. Negativ, 3%. 2. Dacă mâine ar fi alegeri şi Traian Băsescu n-ar mai candida la preşedinţia României, l-aţi vota tot pe el? Afirmativ, 97%. Negativ, 5%. 3. Dacă mâine ar fi alegeri şi n-ar candida nimeni, cu cine aţi vota? 99%: Cu Traian Băsescu. 8%: Cu Mircea Geoană. 4. Şi aşa mai departe.

* Cercetătorii americani zic că exploziile solare vor face în 2013 prăpăd pe pământ. Singurul loc care va scăpa va fi Focşaniul. Aici se vor refugia Cătălin Botezatu, Monica Tatoiu şi Tudor Octavian ca să vorbească despre depănuşarea porumbului, maturitatea politică a românului, şi ce vrea să spună Holograf când cântă.

* USA nu va mai conduce mult timp lumea, spune şeful Iranului, Mahmoud Ahmadinajad. România îi va lua locul.

* Concert baban la Viena, zilele trecute, al lui Peter Green. Numai că Peter Green a anunţat cu o seară înainte că nu vine şi câteva mii de români, cehi, bulgari sau nemţi care o luaseră încolo pentru cunoscutul solist au luat plasă. Mişto a fost că în locul lui Green a cântat excelent bătrânul Chris Farlow de la fostul Collosseum.

* Filmul Marţi după Crăciun, al lui Radu Muntean, rulează deja în SUA, Canada, Insulele Capului Verde, Bahamas, Bermude, Anglia, Trinidad Tobago, Călăraşi, Zimnicea, Kiev şi aşa mai departe şi toată omenirea care l-a vizionat şi-a luat o amantă dentistă şi stă cu orele în pat ca Mimi Brănescu. Ce chestie, nene!!!

* Cine-a pus căcat pe clanţă? Ia zi, Piticule!!!

* Carul cu boi al lui Grigorescu a fost scos la licitaţie. Merită luat de MusiuAlexandru, pentru că în car sunt aşa: izmene, doo cd-uri cu Holograf, unul cu AC/DC din perioada lor brăileană, o periuţă de dinţi, prezervative, mămăligă şi-o gagică goală care nu răspunde la niciun nume.

PUBLICITATE

* O babă, un moş, şi-o educatoare de la o grădiniţă de limbă engleză se întâlnesc în Cişmigiu. Yes, Yes zice moşul şi le fute pe amândouă în timp ce dintr-un colţ al ecranului apare Magda Catone şi zice: Curat, de două ori mai curat.

* O babă, un moş, şi o educatoare de la o grădiniţă de limba germană se întâlnesc în Cişmigiu după nouă luni. Începe bătaia. Că ai cui sunt copiii. Şi aşa mai departe.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Crin Antonescu a făcut guvern din umbră. El este premier, preşedinte al României, moderator tv în locul lui Radu Moraru, fashionist în locul Zinei Dumitrescu, bibliotecar, sudor, mingicar şi aşa mai departe.

* Un bilet scris de John Lennon a fost scos la licitaţie pentru suma de 154.000 dolari. Pe bilet scria aşa: „Dragă Elena (De Udrea e vorba, evident), nu fii proastă, întoarce-te la 2 Cocoşi, cârciuma din care te-ai lansat. Nu era mai bine acolo când spălai vasele? Sau ai uitat? Ba, era mai bine, îţi zic io. Că te culcai cu toţi pe sub mese, şi-n felul ăsta turismul avea numai de câştigat. Io ce să-ţi mai spun? Îţi spun aşa: Înapoi la 2 Cocoşi şi aşa mai departe, ştii tu!”. 

* Pe lângă plopii fără soţ trece democraţia română. Bine, bine, şi unde se duce? Păi, numa’ Piticu, Petronia, Musiu, Meea, Anaid, Clubul Femeilor ştiu.

SPORT

* La 3 – 0 scorul a luat-o razna.

* A înscris Bănel Nicoliţă. Rău am ajuns.

WEATHER REPORT

* Cine mai ştie ce temperaturi ne vor fi date să vedem? Cine?

* În subcarpaţii de curbură polei şi aşa mai departte.

A SUIVRE

9 comentarii

 1. Vasile,

  L-am luat si mai elegant. Tabloul, adica. L-am luat usurel, asa cum se cade, ministerial si fara licitatie, à la roumaine, na. Nu era sa stau eu sa ma-ncurc sa tot ridic doua deste sau un cartonas si sa licitez. An’vorbit cu uameneia si s-a facut. Daca vrei ti-l împrumut si tie când ai mosafiri asa, la un coneac. Da bine-n sufragerie.

  Da, discu’ ala cu AC/DC e înregistrare laiv a concertului de la Braila (turneu prevazut dup-aia pe toata linia Focsani – Namoloasa – Galati). Discul e o raritate si se cheama AC/DC goes Dada. Danube Days, adica. E collector, Vasile, e semnat de toata trupa, de inginerul de sunet si de nevasta primarului adjunct. L-am primit cu tot cu gagica aia, care la-nceput nu era goala, dar a avut bilet la concert lânga boxe, si de la suflu i-au zburat hainele. Tot d-aia nici nu mai aude, d-aia nu raspunde când o strigi. Altfel o cheama Cerasela si e constienta de asta.

  Ala cu Holograf nu stiu, cred ca-l avea ea în buzunar. E remasterizat dupa primul disc, ala cu balada controlorului. Si cu versurile alea traznitoare, mai stii ? De la „Te astept sa vii”: Cica „cu florile-n ochi si cu cerul în plete asa vei fi”. De-aia o fi având parul albastru si ochii rosii, nu stiu.

  Izmenele sunt vintage, erau deja în car, cred ca de când a fost pictat. Protexurile ramân însa un mister insolubil. Ca sa cercetam ne trebuie mai multe minute, Vasile. Mult mai multe minute si asa mai departe, vorba ta. Hai ceau, mai vorbim.

 2. Asa e, Musiu!!! Asa e, mai vorbim si asa mai departe!!

 3. Elena udrea este prea mult implicata in tot felul de articole online care de cele mai multe ori nu sunt adevarate si o pun intr-o ipostaza rea.

 4. Pai…noi nu stim, ca dac-am sti poate am fi si noi pe-acolo pe la sedinte de guvern, senat, pe holuri prin palat, pe undeva…:)

 5. Aceasta cetateanCACOsmina îi face cinste ipostaza ei insusi. Fi primul care-ti place ce spune Cosmina !

 6. noi insiva nu ne permitem pentru ca sa ne pronuntam?!?!

 7. Deci chiar am prefera mai bine sa ve dadeti cu parerea.

 8. dac-ar trebui sa ne dadem cu parerea am zice asa: elles sont partout!!!!! 😀

 9. din cate stiu eu, Coloseum e chiar Colosseum (vezi ca-i doar un „l”), nu doar Farlow solo… asa umbla niste DVD-uri… oricum, Green nu mai face, Colo da…


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s