HOROSCOP, 3 – 10 oct

CAPRICORN. Încă de la începutul săptămânii ceva neclar. Ori inventaţi stetoscopul şi sugativa, ori vă lasă femeia şi copiii, ori nu câştigaţi la 6 din 49, ori refuzaţi toate gagicile la aşternut şi aşa mai departe. Aveţi mare grijă joi şi vineri. Vineri excursie la Braşov. La Cetate. De ce?

VĂRSĂTOR. Cu o călimară prin piaţa Amzei. Vă puneţi la dispoziţia ţăranilor pentru a le scrie genealogia. Ţăranii n-au aşa ceva şi atunci începe o bătaie cumplită. Cu ochii umflaţi primiţi o veste bună sâmbătă seară. N-o ignoraţi. Vine de la o gagică al cărui nume începe cu literele IPNMCVF şi aşa mai departe.

LEU. Leii de pe Discovery nu vă seamănă. Dvs  nu mâncaţi leşuri, hiene, nu alergaţi după femele, e exact invers, aşa că ceva nu e în regulă. Consultaţi, joi sau vineri, un psiholog. Vedeţi unde ţine banii. Dacă sunt la vedere, profitaţi.

BERBEC. O săptămână liniştită, fără evenimente, aşa că nu vă deranjăm.

TAUR. Cearcăne la ochi. Învăţaţi prea mult. La chimie. Nu mai e cazul. Roşie la păr. Frumoasă culoare. Roşu pe verdele din parcuri. Roşu pe tembelismul românesc. Duminică excursie. Şi aşa mai departe.

BALANŢĂ. O săptămână politică tembelă, aşa cum suntem obişnuiţi. Nu vă ocupaţi cu politica aşa că nu vă interesează. Ba vă interesează, pentru că politica e în tot ce se întâmplă în jurul nostru, ne este strecurată cu picătura doar doar să observăm că există Tăriceanu, Ponta, Antonescu şi alţi neisprăviţi.

FECIOARĂ. O fecioară, două fecioare. Câteva burţi de bere sau vodcă şi chestia devine conjugare: Io fecioară, tu fecioară, voi fecioară. Da, şi? O veste proastă joi.

SĂGETĂTOR. Multă clorofilă pe pantaloni. De unde, de unde, de unde? Aceasta-i întrebarea. Porumbelul mesager vă aduce un mesaj. În el scrie: Gelule, te iubesc mult, da’ trebuie să ne despărţim că acum îl iubesc pe Mitică, şi Mitică are o Mobră cu care mergem pe malul Neajlovului şi facem dragoste că în casă nu putem că sunt copiii pe care i-am făcut cu tine, aşa că i-aţi copiii, da’ între timp îl iubesc pe Marin, că are o Dacie veche şi mergem pe malul Dâmboviţei şi facem ce facem că în casă sunt cele opt fete ale tale, e-adevărat făcute cu mine, aşa că du-te dracului şi rămâi acolo la Otopeni pân-o da avionul de Paris peste tine. A ta, Tanţa!! Grijă mare!!!

SCORPION. Şi nativilor le aduce porumbelul poştaş un mesaj. În el scrie: E’te pula!!! Până joi. De vineri, soare, ploi abundente de parcă a venit sau a plecat primăvara. 

MONOLIT. Nativii ascultă ultimul Robert Plant: Band of Joy. Bun moşul. Dacă nu asta fac nativii zodiei, atunci ce mama dracului se întâmplă cu ei? O veste cu imobiliare duminică. Vă întâlniţi cu cineva mascat pe un pod. Sau sub un pod. Cam aşa ceva. Cerul trebuie că va fi plumburiu. Da, plumburiu.

Anunțuri

8 comentarii

  1. in sfarsit! ai lasat berbesii in pace. hi hi hih

  2. Da, Anaid, da!!!

  3. Hi, Vasile, hi!!!

  4. RAC. Va simtiti exclusi. Cautati compania altor zodii.

  5. Zâna Eficienţei, am găsit eu pe masă biletul cu Racii, l-a scăpat Vasile în graba de a avertiza Săgetătorii. Scrie aşa: „Racii să stea cuminţi şi să nu caute nimic, că e risc mare să dea peste o oală cu apă clocotită şi compania unei garnituri de avocado. Dacă vă simţiţi excluşi, decideţi să vă simţiţi exclusivi în relaţie cu oala şi avocado şi sunteţi în siguranţă.”

  6. Capricorn : da, Vasile, da…

  7. Daca pestii nu apare, inseamna ca putem sta cu ciuperca la soare toata saptamana?

  8. Din nefericire nu, Kilroy. Înseamnă că iar i-au mâncat pisicile Marx. A se pune capac la acvariu data viitoare. Perforat sau nu, la alegere.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s