Ştiri pe scurt, 1 oct

* Marea Neagră este viitorul energetic al Europei. Aici există nu numai rezerve uriaşe de hidrocarburi ci şi unele colosale de mobilă, cărucioare pentru mall-uri, fuste pentru femei, pălării masculine, ciubote, ghete de fotbal, cătuşe pentru politicienii români şi aşa mai departe.

* Oana Lis crede că sexul oral îngraşă. Aşa s-o fi îngrăşat Piedone? Ne îndoim?

* Lady Gaga vrea să-şi cumpere un castel în Anglia. Asta după ce a încercat, săraca, să-şi cumpere un apartament de două camere în Colentina. Suntem în posesia dialogului dintre Lady Gaga şi agentul Ispravă Dumitru, cel care vindea două pe hol. Agentul: Bani aveţi? Lady Gaga: Da, câţi? Agentul: Păi, dojdămii!! Şi 4% pentru mine. Lady Gaga: Okei, s-a făcut. Agentul: Da’ de ce umblaţi aşa îmbrăcată, puteţi speria copiii din Colentina, ca să nu mai spun de ţăranii din Obor. Lady Gaga: Păi, bă, boule, io nu ies la piaţă, nu mă duc nicăieri, decât la studiouri ca să fac un cover după Mădălina Manole, că am auzit că voi o iubiţi pe proasta aia şi moartă!! Agentul: Da, o iubim, şi nu numai pe ea, ci şi pe Băsescu, şi pe Udrea, şi pe Catedrala Neamului care se face din  banii noştri, iubim şi împrumuturile FMI care nu se fac pentru noi şi aşa mai departe. Aşa că, cară-te dracului de aici, cu banii tăi cu tot. Se spune că, refuzată în Colentina, Lady Gaga a ajuns în Anglia şi aşa mai departe.

* Hertha Muller la Atheneu. Informatorii şi ofiţerii acoperiţi din sală n-au pus nicio întrebare. Şi erau al naibii de mulţi.

PUBLICITATE

* Doi puşti în Cişmigiu. Unul îi taie cu un fierăstrău o mână celuilalt. Şi zice: Vezi mâna asta? Celălalt: Nu.

* O gagică pe scările trenului. După ea şi tren aleargă de zor câţiva tineri. Îi dau pe rând toate bagajele pe care le uitase ea la ei când trecuse să una alta, că nu putem spune. De ruşine. Ce se înţelege din clip? Nimic. Aşa şi trebuie.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Ca să vezi.

* Rovigneta electronică de azi 1 oct. Nasol. Vedeţi în presă amenzile.

* Astronomii au descoperit al doilea Pământ. Numit Gliese 581G. În mijlocul asteroidului este o ţară care seamănă cu România şi, culmea, are capitala, ca şi ţara noastră, la Bucureşti. În mijlocul ţării se vede o mulţime de 20 de milioane de locutori cu pancarte în mână pe care scrie: Suntem proşti, de-asta nu-i schimbăm p-ăştia!!! Astronomii se întreabă despre cine este vorba în expresia „Ăştia”!!!

* Cancerul de piele se vindecă dacă este tratat din timp. Trebuie doar să ne autoexaminăm. Se face aşa: Încerci să numeri bani fără să ai niciun ban în mână. Te apucă durerile de cap, de burtă şi evident de piele. Atunci ai cancer de piele. Altfel nu.

* Continuă cioacele cu sindicatele.

* Clasa politică din România are mulţi securişti în rezervă, buni la orice. Uitaţi-vă la noul de la Interne, Iugaş. Ha!!!

SPORT

* Steaua cu Napoli, pam, pam!!

* Transferul mijlocaşului Ispravă Dumitru s-a făcut joi seară.

WEATHER REPORT

* Pe planeta Titan a venit primăvara. 8 grade la umbră.

* Oana Lis când face sex oral ca să se îngraşe degajă multă căldură. Posibil 50 de grade.

A SUIVRE

Reclame

4 comentarii

  1. oana lis asta e data dracu. 🙂

  2. Da, anaid, da!!!

  3. Ha, Vasile, ha!!!

  4. Isprava Dumitru asta va avea de plata un impozit foarte complex.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s