HOROSCOP, 10 – 17 oct

CAPRICORN. Gata cu hainele de vară. Răceală afară şi-n suflet. Performanţă intelectuală pe 11, 12 şi 13 oct. O gagică vă face semn dintr-o maşină. Are nişte ochi ai dracului de mişto. Pe 15 începe ceva, nu ştim ce.

VĂRSĂTOR. Nimic nu-i deranjează pe nativii zodiei. Dacă vor dorm, dacă vor citesc, dacă vor dorm, asta am mai spus, dacă vor înnoată. Numai joi, mare atenţie, că e ceva cu o tipă care face marmeladă.

PEŞTI. O bârfă vă pune la perete, nu-i rezistaţi. Adică se spune despre dvs că aţi pus căcatul pe clanţă. Numai vineri, pentru că sâmbătă se deschid oportunităţi în toate domeniile: inventaţi sugativa, beţi cereale, acceptaţi o invitaţie la cuină. Neapărat şi aşa mai departe.

BERBEC, TAUR. Un duel între soacra dvs şi soacra dvs. Cu săbiile pe maidanul din spatele caselor dvs din Dr Taberei. Soacra dvs o vâră pe soacra dvs până la brâu în pământ. Soacra dvs o bagă pe soacra dvs în pământ până la gât. După care i-l retează. Face din el o ciorbă de cap de om cum nu s-a mai văzut. Aşa că, atenţie mare la soacra dvs şi aşa mai departe.

LĂCRĂMIOARĂ. Bate la uşă ursul şi aveţi un dialog cu dânsul. Ursul: Am venit după miere. Dvs: N-avem. Ursul: Da’ e un aliment vechi, îl făceau şi dacii. Dvs: N-avem. Ursul: Atunci, daţi-mi carne de porc. 100 de kile. Dvs: N-avem. Moment în care începe bătaia, la care nativii zodiei trebuie să fie foarte atenţi şi s-o înceapă numai după ce trântesc uşa ursului în nas.

FECIOARĂ. Sunteţi plini de înţelepciune şi daţi sfaturi utile tinerilor. Exemplu: Nu vă uitaţi în largul mării prin borcanul plin de muştar. Sau: Nu beţi vin fără să-i scoateţi dopul. Duminică o cină în trei.

BALANŢĂ. Toate speranţele dvs se năruiesc. În cazul în care aţi avut vreuna. Dacă n-aţi avut, atenţie mare joi, că e zi de concedieri. Iarna bate la uşă. Plecaţi de acasă.

SĂGETĂTOR. O excursie în Pirinei vă aduce numai bucurii. Indienii de acolo vă oferă o indiancă de nevastă. Numai că în Pirinei nu sunt indieni. Indienii sunt în India. Aşa că aveţi grijă pe 14 şi 15 oct. Folosiţi o batistă.

SCORPION. Nu mai plânge baby, plânsul n-are rost. O melodie de Pompilia Stoian. Şi aşa mai departe.

LEBĂDĂ. Când a fost Pamela Anderson în România a trecut şi pe la dvs. Şi-a uitat chiloţii albaştri. Sunt în dulap. Luaţi-i, mergeţi la Casa Alice şi puneţi-i la licitaţie lângă picturile româneşti, ca să le mai crească valoarea. Luni.

METEOR. O cină romantică cu peşte, porc, raţă friptă, ciorbă de văcuţă, ulei de usturoi, vin de leuştean, pâin pe vatră, fără sutien şi aşa mai departe.

GEMENI. O fată vă face semn cu basmaua. De luni până vineri. Nu sunteţi atent, basmaua se rupe de atâta fluturat. O bucată din basma ajunge la soţia dvs. O ia, v-o pune în tocană. Sâmbătă, atenţie mare. Că de la Cioplea se rupe un bolovan şi vine spre dvs. Atenţie mare.

Reclame

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s