Detectivistică

Babelor,

Azi dimineaţă, în jurul orei 14, cineva a tras două focuri de armă în direcţia geamului meu. Având în vedere că persoana respectivă a lăsat în urmă opt sâmburi de prună, unsprezece chiştoace de Dunhill roşu, un exemplar al cotidianului italian La Stampa, un termos cu cafea Jacobs, o coajă de banană, o pereche de mocasini, o anvelopă de Dodge Nitro, un bilet pe care scrie „Mamă, soro, cât pot să te urăsc!”, un bec de 40 de waţi, un tablou de Gili Mocanu, trei bilete la filmul Ice Age 3, un buletin de identitate pe numele Marx, Veta, un plic de zahăr de la McDonalds, o forfecuţă de unghii, 12 unghii, o tablă de şah cu piesele aranjate astfel încât alb câştigă în trei mutări, o cutie goală de pateu de porc Sadu, o pungă de la Nic, un eseu intitulat Moartea caprei vecinului în cultura populară suedeză, un letcon, un fir de mărar, programul forumului cultural austriac pe lunile octombrie-decembrie 2010 şi şase lei şi treizeci de bani în monede de cinci bani, deduc că atentatul nu mi se adresa mie şi că a fost, probabil, un simplu accident.

Vă pup,

Rhetta

Anunțuri

19 comentarii

 1. clar!
  😉
  sper ca n-ai chemat politzia?

 2. Pentru mine e clar, a fost electronistu’. A batut omul la usa civilizat dar, cum sunteti surde, a iesit omul la strada si a incercat la geam.. Ciudat e ca nu ai gasit si tuburile cartuselor trase. Cele doua(zeci).. 😛

 3. e clar ca cineva vrea sa bage vrajba-n familia lu surorile lu marxu’!
  ce inscenare perfida , ushor morbida!

 4. Pfff, ce eroare 🙂

 5. Cruela: să chem poliţia să ce? Să le dau şpagă c-au venit, au pus câinele poliţist să miroasă un căcat, au ridicat din umeri şi-au plecat? Niciodată!

  Evergreen: Ştiu, ştiu, dar se întâmplă mai des decât crezi. Aseară, Veta era cât pe-aci să mă arunce într-un cazan de smoală, din greşeală.

  Rower: O supoziţie interesantă. Electroniştii fac des chestii din astea. Voi cerceta mai amănunţit.

 6. 12 unghii. Hm. Deci şi ceva unghii de la picioare, să înţelegem. E în regulă atunci, din alea ar trebui să se poată extrage ADN suficient pentru identificare. Şahul era din ăla pe tablă denivelată? Întreb, nu că ar putea avea vreo legătură cu atentatoarea.
  Şi cafeaua o vreau eu. Mulţumesc.

 7. Petronia, nici vorba de picioare.. se stie ca electronistii si chirurgii au cate 6 degete la o mana, nah..

 8. Rower, aici trebuie să te corectez: doar chirurgii au câte şase degete la fiecare mână; electroniştii au cinci la una şi şapte la cealaltă.

 9. Stalin era si el un fel de chirurg…numai ca el avea câte sase deste la picioare. Deci totul se leaga.
  Dar…
  Indiciul cel mai important e forfecuta de unghii, adica cherchez la femme, fiindca barbatii nu umbla cu asa ceva. Doar cu unghiere. Buuuun.
  Ancheta continua.

 10. Stalin era electronist cu picioarele, adică. Probabil la fel a conchis şi profesorul lui de electronică după ce i-a văzut lipiturile cu fludor: „Iosif, astea-s lipituri?! Parcă-s făcute cu picioarele!” La care Iosif s-a descălţat întru dovedirea nevinovăţiei.

 11. Nevinovatia fiind ca avea doua picioare stângi. Singurul avantaj e ca nu putea sa dea cu stângu’-n dreptu’ si nici vice-versa si nici macar Viceroy, dar din cauza asta colegii de la atelierul de electronica îl poreclisera „double six”.

 12. Tot de aici i s’a tras si orientarea oarecum gauchista. Pacat ca de la picioare n’a imprumutat doar orientarea ci si metoda.

 13. atentie, te lasi prea usor prada unor capcane – para e, cultural vorbind, mai grea decat pruna, Davidoff-ul mai cautat decat Dunhill, deja Beuys a bagat faza cu Lutta Continua in loc de La Stampa, Gili Mocanu nu face tablouri, albul nu castiga niciodata – accident nu exista, ci doar LEBADA NEAGRA

 14. Sau flacăra violetă. Ca să fie cercul complet.
  Rhetta, dacă ai găsit şi nişte scrum violet ai încurcat-o. Presară sare de jur-împrejurul blocului şi îmbracă-l în oglinzi ca blestemele să se întoarcă în ochii ălora de le fac.

 15. prea tarziu

 16. There is no spoon, Rhetta. Aia e! 🙂

 17. Ai ascuns-o tu în sân, Deea.

 18. The spoon in my sân? Oooooh, Alexandros, fiori prin mine urcă 🙂

 19. Sâni de cariatida ascunzând siver spoons, uaaah…

  SHAKIN’ ALL OVER – 04/08/1960

  When you move in right up close to me
  That’s when I get the shakes all over me

  Quivers down my backbone
  I got the shakes down my knee bone
  Yeah the tremors in my thigh bone
  Shakin’ all over

  Just the way that you say goodnight to me
  Brings that feelin’ on inside of me

  Quivers down the backbone
  I got the shivers down the thigh bone
  Yeah the tremors in my back bone
  Shakin’ all over


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s