Ştiri pe scurt, 14 – 15 oct

* Nostradamus a prezis că pe 11 nov 2010 sau 11 va începe al treilea război mondial. Aşa va fi. Suntem în măsură să devoalăm cum se vor petrece lucrurile. 1. Greviştii din Ministerul de Finanţe se vor duce la Ciorogârla, vor fura un AKM şi vor ataca cu el Iugoslavia, ţară veşnic încercată de războaie. 2. Văzând atacul la televizor, englezii vor traversa Atlanticul şi vor cuceri New Yorkul. 3. New Yorkul va rezista. 4. Danemarca va declara război Dobrogei. 5. Petronia lui Musiu Alexandru, ClubulFemeilor lu’ ClubulFemeilor. 6. Sătulă de foametea pricinuită de război, populaţia Bărăganului va ataca Rusia. 7. Şi aşa mai departe.

*  Sfânta Paraschiva a fost la Surorile Marx acasă, inopinant, şi a adus următoarele lucruri: un săpun, două batiste şi aşa mai departe.

* O altă variantă, adică agenţie de ştiri, susţine că Sfânta Paraschiva n-a fost acasă la Surorile Marx, şi că săpunul şi batistele şi aşa mai departe.

* Naveta spaţială chineză s-a pulverizat deasupra unui sat. Locuitorii satului respectiv, 40 de milioane de oameni, s-au refugiat în felul următor: 10 milioane au murit, 20 de milioane n-au murit da’ nici mult nu mai au, iar restul de 10 milioane au întemeiat o nouă ţară numită Ungaria.

* Jennifer Rush a declarat că vrea să înveţe limba română. Primele cuvinte au fost: Mă doare-n cur!!

* Foarte bun materialul din Jurnalul Naţional, 14 oct, al lui Valentin Nicolau, fost TVR 1, intitulat De ce tac intelectualii? Morala? Toţi cei pe care-i vedem la televizor au grade pe umeri. Materialul e cu nume, merită să-l citiţi şi aşa mai departe.

PUBLICITATE

* Anca Pandrea, actriţă ratată, în pizda goală prin presă. De ţâţele ei stă agăţat Iurie Darie. E fără vorbe.

* O babă bea suc galben. Un moş bea suc galben. Reclama e atât de veche, că bieţii oameni sunt acum împăiaţi.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Cercetătorii chinezi relansează cautarea lui Yeti. E la guvern, se numeşte Boc.

* Celebrul Iggy Pop vrea ca rolul său dintr-un film documentar să fie jucat de Lindsay Lohan. Apoi, s-a răzgândit şi l-a numit pe Dan Cipariu, şeful secţiei poezie din US România. Filmările au început nu se ştie unde.

* Iubitul lui Lady Gaga se numeşte Loc Carl. Loc e prescurtarea de la Localitate iar Carl este prescutarea de la Bumbeşti Livezeni.

* Cineva are grijă ca haosul din România să fie total. Sfânta Paraschiva n-a ştiut să ne spună cine e. Atunci?

* Angela Merkel în România. Minciuni că Schengen, că nu ţiganii, că noi suntem un popor veritabil şi vechi până i-a smuls lu’ Boc promisiunea că dă banul nemţilor din România.

SPORT

* Lui Lucescu i se dublează salariul doar doar de nu ne-om califica la nimic.

* La tineret la fel.

WEATHER REPORT

* Deja toamnă. Din înaltul etajului 11 al Spit Municipal, unde suntem internaţi, vedem veveriţe albe, urşi roşii şi vulpi albăstrui din cauză că le-au căzut frunzele.

* Deşi frig afară, mâine, 15 oct, facem angiografie, că până acum n-a mers aparatul.

A SUIVRE

Anunțuri

10 comentarii

 1. Hm. Dacă o sursă zice într-un fel şi alta în felul opus de vizita Sf. Paraschiva e bine – credeam că n-am fost eu cuminte şi de aia n-am primit nimic. Chiar începusem introspecţia, cu provizii pe trei ani alături. Aşa, aşteptăm a treia sursă care va zice probabil ceva de Sf. Filofteia.
  Dacă nu-i declar eu război lui Alexandre lumea rămâne fără conflagraţie generală? Eh. Mereu am ştiut că am stofă de eroină. Foarfece nu ştiam dacă am, să fac costumul. Dacă te joci cu foarfecele faci a ceartă, deci a război, deci mă apuc de croit la costumul ăla.
  Sperăm că angiografia o să fie atât de curată de o să devieze canalul Suez prin arterele sau venele alea. Turism, comerţ, bani, salvare ţară din faliment.

 2. Mersi, Petronia!!!

 3. Hot news: Petronia si cu mine suntem deja la armistitiu, am întors armele împotriva unei damigene de Côtes du Rhone alb si pâna la noua – noua si ceva dam un ordin de zi cum e, daca e bun si asa mai departe.

 4. Da, suntem nişte strategi de temut Alexandre. N-am vrut să stric eu surpriza, că la armistiţiile astea se bagă lumea mai ceva ca la plăcintele alea cu război înapoi. Ceva de speriat. Am zis că măcar din prima damigeană să înţelegem ceva, de-acum tratativele sunt deschise.

 5. Bumbeşti Livezeni?

 6. Ntz. Canalul Rin – Cascada Urlatoarea

 7. Exact, Musiu!!!

 8. Daca ziceai ClubulFemeilor v/s Clubul Femeilor, mai intelegeam, ca pe FB suntem totusi cluburi diferite, dar asa…noi sa ne razboim cu noi? Da’ ce-am innebunit?
  Noi ne dezicem de muierile care se razboiesc pe unde apuca! Ca doar-doar le-o baga si pe ele cineva in seama…

  Iar vorba aceea cu intelectualii care tac, e mostenire de la Herta Muller. Ea vede securisti la tot pasul…mai ales ascunsi in tufe! 🙂

 9. Clubul Femeilor, nu se poate să nu vă războiţi cu voi înşivă, pierdeţi una din marile distracţii ale vieţii. Şi o activitate cu urmări posibil folositoare.

 10. angiografie usoara! si fara stent, daca se poate 🙂


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s