HOROSCOP 17 – 24 oct

VĂRSĂTOR. Evită discuţiile financiare. Nu e momentul. Aruncă în flăcări tricoul de care te-ai îndrăgostit acum 20 de ani, pe  care scrie: 5 roţi, 4 degete cât fac? E o prostie. Joi sau vineri se aud valurile mării.

TAUR. Farmecul tău personal atrage atenţia. Câţiva investori îţi vor cumpăra nasturi. Te frământă un lucru pe final de săptămână, de-aia e bine să stai de vorbă cu Traian Băsescu sau Emil Boc. Minciunile lor te vor linişti.

BERBEC. După statura dvs, după muzica pe care o ştiţi, după mâncarea pe care o comandaţi, după gagicile pe care le aveţi se pare că aveţi mari probleme săptămâna asta. Uitaţi-vă la cretina emisiune a Iulianei Marciuc de pe TVR 2. De fapt la toate. 

LEU. Sosiţi acasă cu un câine vagabond. Mai aveţi 67 şi soţia face isterie. P-ăsta-l gătim, zice femeia. Zis şi făcut. Reţeta o ştie MusiuAlexandru.

FECIOARĂ. Echilibru în balanţa dvs bugetară. Aveţi două camere şi soţia  face grevă într-una. Emisiunile lui Mândruţă de la Antenă sunt atât de proaste că te-ntrebi cui se adresează Antenele. Femeia aude, o apucă plânsul.

SĂGETĂTOR. Bate vântul. Luni, marţi şi miercuri zile de decizii importante. Hotărâţi, printre altele, să vă înscrieţi băiatul de 2 ani direct la Şcoala de Securitate de la Otopeni, poate să ajungă ziarist la 4 ani, şi devine redactor şef în locul lui Alice Năstase, că tipa s-a cam fumat. La ce revistă? Contează?

GEMENI. Aţi făcut ţuica şi n-are decât 10 grade. O veţi folosi pe post de şampon. O să puţiţi tot restul vieţii. Sâmbătă, un băiat în pantaloni albi, fără pălărie vă face curte. Nu refuzaţi.  Sunteţi la vârsta la care nu mai alegeţi.

SFOARĂ. Nativii umblă cu o sfoară de gât. Ai zice că se spânzură, că acum e momentul. Se înfiripă o relaţie cu un coleg de serviciu, care vă fură sfoara. Păcat.

SCORPION. Nativii stau cu ochii pe Jupiter. De-acolo vine un bilet pe care scrie: Bă, Scorpioni, la luptă!! Lupta dvs poate începe de pe Calea Victoriei. Va traversa Bucureştiul, va distruge Titanul şi Ştrandul Tineretului şi se va pune la dispoziţia lui Ponta, viitorul şef al României, care va asana corupţia nu se ştie cum.

CAPRICORN. Socoteli de bani. Vin până la urmă. Cu siguranţă. Asta-i face pe nativi răbdători. O hotarâre luată săptămâna trecută, importană, începe să-şi facă efectul. O schimbare mare în viaţă.

SUGATIVĂ. Aici nu ştim. Predicţia noastră e aburită şi aşa mai departe.

Reclame

3 comentarii

  1. as vrea sa stiu cand pot vorbi despre bani? adica ce spun astrele legat de aceasta problema pentru ca deja a trecut un an de cand am interdictie.
    multumesc

  2. ai uitat de balanta…
    sa inteleg ca intra la sfoara?

  3. Da, Maria!!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s