M-am indragostit

Pe bune, pe foarte bune. Stiti ca am inceput acum scurt timp un serial inspirat din vinurile lui musiu, doar ca facea referire la femei. Numai ca intre timp mi-am dat seama ca nu mai e nevoie de el.

Eram acum cateva zile la The Ark (nume predestinat?), cu sor-mea si ne uitam la un film despre Bansky, sau despre cineva care se lua la tranta cu Bansky, da’ nimeni nu stia daca tranta era pe bune sau era facuta ca sa-l faca pe Bansky si mai Bansky decat e.

Nu asta conteaza. La un moment dat m-am dus la veceu. Cand sa comit fapta, s-a auzit deodata mare galagie cumva, ca si cum cineva ar fi luat locul cu asalt. Am iesit repede, o extraterestra se apropiase de o tabla care era nu se stie de ce acolo si a inceput sa scrie rapid cu creta comenzile de pornire ale unei nave spatiale. Avea un porumbel pe umar. Extraterestru, fireste. Uluita fiind, abia am apucat sa vad ce mesaj a lasat creatura:

Dupa asta, m-a vazut cu o privire rapida din niste ochi din alta parte si a dat sa fuga. Voinica fiind, m-am aruncat peste ea, ca la rugby. Am insfacat-o, cred ca asa se zice, am pus-o pe umar si am dus-o direct acasa. E si acum aici, desi sor-mea protesteaza printre dinti.

Evident, ma doare-n cur ce crede Rhetta despre toate astea. Era timpul pentru o schimbare si am fost suficient de norocoasa sa o primesc. Foarte norocoasa, s-ar putea spune. Sau norocos, las la latitudinea voastra 🙂

Reclame

8 comentarii

 1. Nu io mormăi printre dinţi, nebuno, ci pisicile, care râvnesc neputincioase la porumbelul de pe umărul gagicii tale extraterestre. Şi câinele meu Şerban, căruia i-au tăiat pensia pe motiv că e câine şi n-are drept la aşa ceva.

 2. wow! cu tremur

 3. Luca Delia ori Luca del ia? (del=delete)

 4. Ori Luca de’l ia

 5. moama , asta-i povestea de dragoste dintre luca si delia!

 6. Pffff. Ce om eşti, Veto. Vine un extraterestru în misiune paşnică (vidi porumbelul păcii de pe umăr) şi tu-l plachezi ca la rugby şi-l sechestrezi. Nici o problemă, da’ o să vină misiuni de salvare şi o să iasă răzbel. Noroc că cele două triunghiuri asemenea cu vârf comun sunt o impresa protectoare.

  Dacă nu avariai extraterestra înainte să termine de scris poate reuşea să transmită lumii că vrea să vadă arta lui Luca del(la Robb)ia, deci Italia. N-o să ştim niciodată.

 7. ‘bansky’, LOL
  nu e rus, bre!
  e banKSY! :)))

 8. NU cumva extraterestra avea la ea 2.000 de euro? Erau ai mei!!!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s