Ştiri pe scurt, 23 oct

* Guvernul Canadei vrea să ajute şomerii să înceapă cariere de stripperi şi dame de companie. Exemplul canadienilor va fi urmat şi de guvernul României. Numai că la noi, normal, vor fi în plus câteva calificări: moderatori TV gen Radu Moraru, Dan Negru, soliste vocale gen Sanda Ladoşi, şi ceva gen Bianca Drăguşanu care împreună cu ceva gen Botezatu să ducă faima chiloţilor româneşti şi aşa mai departe.

* Prima instituţie privatizată din România, dec 1989, ian 1990 a fost editura Politică. Ştiţi ce nume a căpătat? Humanitas. Ştiţi cine a fost numit atunci primul ei conducător? Aţi ghicit: Gabriel Liiceanu. Vorbe? Comentarii? Servicii? Intelectuali?

* A doua instituţie privatizată din România a fost România Liberă. Ne referim la cotidianul cu pricina. Mamă, şi ce mai guiţa el cu regele, cu regalitatea. Vă aduceţi aminte?  Ne apucă râsul: Hă, hă, hă!!! Şe te mai miri că nu-l cumpără nimeni.

* O tânără mută până la 5 ani a ajuns solistă de succes. Se pare că e vorba de Emil Boc.

* Moaştele părintelui Ilie Lăcătuşu din Cimitirul Giuleşti sunt făcătoare de minuni. Ele se scoală în fiecare noapte, se duc la Cotroceni şi lucrează. Se pare că este şeful serviciului de dezinformare şi manipulare al preşedintelui Băsescu.

* Medvedev i-a propus lui Schwarzeneger să candideze la primăria Moscovei. Americanul a acceptat, dar numai cu o echipă formată din Piedonne, Vanghelie, Maria Ciobanu, Piţurcă şi Daniela Nane.

* Traian Băsescu i-a scris lui Mircea Geoană. Iată textul scrisorii: Dragul meu Geoană sau cum vrei să-ţi spun, Mai e puţin. Ştii bine că nu mai candidez în 2014. Tu, până atunci joacă cum am vorbit: Dă-te de ceasul morţii că nu-ţi convine ce fac, trânteşte moţiuni de cenzură, apari la sărbătorile cu cârnaţi doar doar de-or uita alegătorii prestaţia ta din 2008, doar doar de te-or crede mai deştept. Ai grijă de tine, Traian.

* Tom Cruise ar putea juca în TOP GUN 2. Pentru asta el se va angaja la Ciorogârla.

PUBLICITATE

* O mână spală pe alta. Una rămâne în chiuvetă. E neagră, curge sânge. Zice: Morţii mă-sii de minute, că niciodată nu-s destule.

* O babă îşi scoate dinţii cu ciocanul. Caninii cad pe covor. Vine balaurul şi zice: Acu’ să-mi sugi pula!!!

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Textul recentei moţiuni de cenzură a PSD: Nimic nu va mai fi ca înainte.  Ştiţi bine că cum venim la putere vom majora, vom micşora şi vom lungi. Totul va fi verde, galben şi mov. De-asta ne şi gândim să schimbă culorile drapelului în verde, galben şi mov, iar imnul naţional să nu mai fie Deşteaptă-te, române ci Deşteaptă-te FMI şi dă banu’. Dacă moţiunea asta nu trece, nu-i nimic, facem alta cu mici, foarte mici schimbări, care să nu deranjeze.

* Lady Gaga este terifiată la gândul că ar putea sfârşi ca John Lennon. Pentru asta şi-a cumpărat o rochie de nuntă de la celebrul designer Nicolae Guţă, pentru a nu fi recunoscută. 

* Filmul porno cu Iurie Darie şi Anca Pandrea, care se va turna în Cehia, va mai beneficia de prestaţia câtorva talentaţi actori români: Zina Dumitrescu, Aurora Liiceanu, Mihaela Tatu, Cabral şi Carmen Tănase.

* Ştire tristă: 80% din elevii gimnaziali din România ies din şcoală analfabeţi. Adică ştiu să citească şi să socotească, dar nu înţeleg de ce. 50% din absolvenţii de şcoli superioare nu-şi găsesc niciodată de lucru. Ştirea este dată de comisia europeană pe educaţie şi se referă la România.

SPORT

* Vorbe că să-l schimbe pe Lucescu de la naţională. Aiureli, ca să pună pe cine?

* Şi dacă tot îl schimbă, sa-l pună tot pe Răzvan Lucescu, dar să ştim şi noi.

WEATHER REPORT

* Vântul suflă rece, rănile ne dor. A mai fost prognoza asta, dar aşa e la meteo, chestiile sunt cu şi aşa mai departe.

* Vărful Omul scade în înălţime.

A SUIVRE

Lasă un comentariu

Niciun comentariu până acum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s