HOROSCOP, 24 – 31 oct

GEMENI. Frământări pe început de săptămână: Să vă alungaţi partenerul sau nu? Să puneţi numai sare în cafea în loc de zahăr? Să înfiaţi copilul care vă aparţine de drept? Pe 27, 28, 29 oct veşti importante de la birou. Un plic ceva şi aşa mai departe.

LEU. Se termină cu abuzurile sexuale pe care le suportaţi de 20 de ani. Poliţia va rezolva cazul. Imediat ce făptaşul îşi va primi pedeapsa veţi simţi nevoia de alte abuzuri sexuale. Ce-i de făcut? Ceva neclar pe 30 oct.

FECIOARĂ. De Halouin cineva mascat în babă cotoroanţă vă va şopti la ureche: Ţi-a mărit salariul. Prostii. Zilele 27 şi 28 oct foarte importante, o excursie la Bran care va lămuri multe lucruri. Unul: Merită să fiţi în UE cu coşurile pe care le aveţi pe faţă?

VĂRSĂTOR. Cineva, tot de Halouin, vă va aduce un paşaport fals. Vă va obliga să vă ridicaţi fustele, să vă radeţi mustaţa. Nu faceţi nimic din toate astea, luaţi doar paşaportul şi emigraţi în Italia.

RAC. E săptămâna în care veţi scrie o poezie. Pentru Dulcedeea. Întrucât sunteţi la Penitenciarul Codlea, v-o scriem noi: ” Soarele a răsărit/Numa’ tu nu ai chelit”. Invitaţie la masă pe 30 oct.  

SCORPION. Halouinul domină săptămâna, ca şi pe nativii zodiei. Mai ales Jupiter în casa a patra are mare influenţă, în sensul că se aliniază cu Marte şi aşa mai departe. Ce rezultă de aici, dracu’ ştie.

BALANŢĂ.  De Halouin trebuie să cântaţi alături de patru pinguini. Zilele de 27, 28 oct o pierdere financiară vă va aduce cu picioarele pe pământ. O batistă sau cam aşa ceva.

SĂGETĂTOR. Curcubeul pe cer. Curcubeul în inimi. Şi aşa mai departe.

CAPRICORN. Aşteptări mari de la sfârşitul acestei decade. Aţi muncit mult şi aţi muncit şi mai mult. De Halouin să vă costumaţi în Cindarellă. O Cindarellă veselă, blondă, cu coşul plin. Veşti bune şi aşa mai departe.

PEŞTI. Un Pitic foarte mic vă intră pe coş. Cade în ciorbă. Aleargă prin casă. Împuşcă vulpea din curte. Nori pe cer. O epistolă nedesfăcută. O babă cheală. Cam aşa ceva.

BERBEC. Cine n-are Berbeci să-şi cumpere. Nu se găsesc, şi-atunci merge şi un porc. Şi-un curcan. Pe 28 oct o veste importantă. Inima dvs tresaltă de pe acum şi aşa mai departe.

IATAGAN. Câteva telefoane. Staţi puţin, să ne mai uităm la Jupiter. Da, ne-am uitat, asta e: Câteva telefoane. Nu ştim ce înseamnă această previziune şi aşa mai departe.

Anunțuri

10 comentarii

 1. Da’ cand e Halouinul?
  Mai precis, asa…

 2. cred ca ma combin c-un capricorn. 😉

 3. Ce bine, ce bine, ce bineeeeeeeeeeeeeeeeee! Că, potrivit poeziei mie dedicate, n-am chelit, deşi întregul soare-însuşi a tot răsărit!

  Mulţumesc, Vasiluş. Practic sunt flatată cum ar veni :):)

 4. Heruvimo, sa-nteleg ca te flateaza rotunjimile Piticului croite anume pe potriva subtirimii cosului ? 🙂

  Ori gândul la endemia nanismului, care atinge nu un Pitic, ci sapte cu totii, întru fericirea unei albe a zapezilor ? La naiba ghem, de ce sa profite numai aia ? Ai tai sa fie, în par.

 5. Oi fi tu rac, dar cu ascendent în sirena.

 6. Alecule, te’ai intors? Te’a inviat vreo sirena cu ascendent in 220 si multi kilojuli?

 7. Halouinu e pe 30 sapt asta!!

 8. Da, Anaid, cu un Capricorn, sigur cu un Capricorn si asa mai departe!! Cat de curand.

 9. Adică data Haloiunului nu depinde de zodia fiecăruia? Ceva nu e ok. Păi atunci de unde să ştie Scorpionii când să-i caute pe cei din Fecioară ca să lămurească o parte din lucrurile ştiute doar de drac (deşi din asta ar rezulta că cei din Fecioară sunt dracu’) şi cum o să se împartă pinguinii ca să poată şi cânta cu cei din Balanţă şi trage trăsura Cindarellelor din Capricorn? Şi mai ales, cum o să reuşească acel „cineva” să livreze două falsuri (un paşaport şi o veste) şi celor din Fecioară şi celor din Vărsător în aceeaşi zi?

 10. Astept plicurile …facturile…:)


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s