HOROSCOP, 31 oct – 7 nov

CAPRICORN. Sună a despărţire cumva. Una bine pusă la punct, gândită de mult. E cu riscuri, dar nativii sunt obişnuiţi cu riscurile, cu noi începuturi. Pe final de săptămână faceţi o musaca de vinete cât mai sunt vinete.

GEMENI. Exerciţiul tăcerii, aşa trebuie să fie acest interval pentru nativi. Probeleme de carieră, de parteneriat. Găsiţi o cireaşă în dulap. E o problemă majoră şi aşa mai departe.

LEU. Nimic nu vă surprinde. Nimic nu vă atinge. Nu vă interesează nimic. Este o sptămână de meditaţii, de lecturi. Încercaţi cu Fraţii Jderi a lui Sadoveanu. O ploaie măruntă duminică. Semn de belşug.

VĂRSĂTOR. Jupiter surprins în piaţa Unirii. Zice: Cu Vărsătorii e dată dracului săptămâna asta. Mai ales pe 4 şi 5 noiembrie. Da, mai ales atunci. Da’ ce se va întâmpla? Jupiter n-a răspuns, a dispărut în ceruri că nimeni n-a-nţeles dacă era el sau Marte, că avea un soi de rachetă americană în spate. 

RAC, SCORPION, SĂGETĂTOR. Potenţial uriaş astral pentru nativii acestor zodii. Potenţial financiar. Este perioada, 3, 4, 5 noiembrie, în care vă veţi putea cumpăra în sfârşit o găleată. Cu ea pe cap, puteţi să mergeţi la cumpărături. Invitaţie la masă duminică 7 nov. Meniu: Limbă cu măsline, roşii, ardei şi aşa mai departe.

FECIOARĂ. O durere în gât.

SĂGETĂTOR. Succes la femei. Unul categoric. Blonde, surde, mute, oarbe, brunete.

BALANŢĂ. Fără modestii. Chiar dacă v-aţi retras din activitate, trebuie să aveţi ambiţii, proiecte mari, altfel vă uită lumea, muriţi ca un pensionar trimis de nepoţi la sifoane şi pâine.

16 comentarii

 1. trebeuie sa recunosc ca cel mai bun horoscop aici il gasesc… desi nu mi-e de fiecare data clar cum ar trebui sa actionez saptamna viitoare:))

 2. Esti tare, rus, si asa mai departe!!

 3. […] va veni, Un gand, Normalitate, Writings…, Arta si desfranare, Utopie, Take it or leave it, Un horoscop…, Job sau cariera, […]

 4. Stimate Basil, de data asta chiar m’ai nimerit. Proiecte mari zici? Cred ca saptamina asta duc gunoiul. O sa’mi schimb si sosetele, se stie ca fericirea sta in lucrurile mici, totusi.

 5. Ha! Azi am fost la cumparaturi. Fara galeata pe cap. Va sa zica nu e adevarat! Destinul ne sta la degetul cel mic.

 6. Of, măi, Vasenka… „pe mine, zise el însuşi calul, m-ai omorât, dar cu Fecioara ce-ai avut? Durere-n gât, durere-n gât”… Suspinez fără sonor, chiar pe câmpul de mohor.

 7. rus e pizda? o vreau nevasta cinstita.

 8. boule! eu fac ca ma razgandesc mereu si mereu fac musaca dar cu cartof nu cu vanata.
  cand o sa scrii ceva util despre mine? ca cand ma insor sau beau 3 sticle?
  numai aiureli ma pui sa fac…

  as vrea ceva eroic. noteaza pe un servetel. capricornosu o sa faca podu pe spate!

  in ce te costumezi azi?

 9. Am gasit, in sfarsit, cheia acestui horoscop – citesc cate un cuvant din fiecare zodie. Tot nu inteleg de ce discriminezi pestii? Om fi noi ultimii pe lista, dar nici in halu’ asta …

 10. kilroy, esti un peste ton gras. uriash…

  practic ar trebui sa aperi capricornii. pentru ca ai suflet bun.

 11. toti pestii ton au suflet bun….

 12. Piticule, sa vezi Capricorn data viitoare!!!

 13. Dulcedeea, si aici poezia are continuare:”Suspinez fara sonor/Chiar pe campul cu mohor/Care-ti toarna-n cur beton. E mai tandra, masi subtire si asa mai departe.

 14. rechine? sa vezi stele verzi data viitoare.

 15. Bun, Piticule!!!

 16. Pitic, ce repede uiti vechile iubiri pentru alea mai noi! chat ca sunt mai octogenare… bine ca nici eu nu am ma oferit iubirii noastre prea multe sanse – ete n-am mai scris nik.
  PS eu tot sper intr-un horoscop util/utilitar!


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s