Ştiri pe scurt, 5 nov

* Bombele cu napalm, hidrogen şi atomică sunt construite în secret de Petronia Marx în atelierele Surorilor Marx.

* Înainte de a ieşi de la guvernare, UDMR a promis că dă gata autostrăzile Bucureşti Tassos, Bucureşti Vama Veche, Bucureşti Iaşi, Constanţa Timişoara şi Timişoara Cluj Iaşi. Ambiţios proiect pentru următoarele două luni când se zvoneşte că ungurii ar părăsi coaliţia puterii.

* Reţetă rapidă de slăbit pentru cititoarele care ne-au scris în sensul ăsta: Luni, Două boabe de mazăre. Marţi, Trei boabe de mazăre. Miercuri, Un pahar cu apă. Joi, Sex, mult sex, nu contează cu cine. Vineri. Sex oral pe o melodie veselă de-a Mădăline Manole. Sâmbătă, zi liberă. De vizionat pe televizor cioacele lui Botezatu, că-s cretine. Duminică, Cu un bob de orez într-o mână, cu paharul de apă în alta, vă dezbrăcaţi şi arătaţi cât aţi slăbit partenerului. Va fi o clipă teribilă, pe care vă rugăm să ne-o povestiţi la Poşta redacţiei.

* Întrebare esenţială pentru cititorii blogului SM: Care ar fi cele trei lucruri pe care le-aţi lua cu dvs în cazul în care aţi fi surghiuniţi la Galaţi. Primele trei răspunsuri care intră în grila noastră se premiază. Premiul 1. Un film baban pe dvd. Premiul 2. O mănuşă veche. Premiul 3. O foto împreună cu Surorile Marx. Premiile se vor acorda în strada Academiei din Bucureşti, lângă Arhitectură. Tot aici se va vinde şi Culinaria, cartea cu reţete culinare din timpul lui Dracula. 

* Paula Selling va reprezenta Elveţia la Eurovizion 2011. Se zvoneşte că Loredana Groza va reprezenta Focşaniul, Florin Salam Anglia, Adi Minune Albania, Emil Boc Transnistria, Botezatu Giurgiu, MusiuAlexandru Calafatul şi aşa mai departe. 

PUBLICITATE

* Două babe, 90 şi 92 de ani, vorbesc urât. Una: Fă, ce pula mea de silicoane ţi-ai pus? A doua: Fă, tu să nu mă-njuri, şi se sculă brusc de sub puştiul de 4 ani cu care se regula şi urlă în aparat: Mai multe minuteeeee, băăăăă!!!

* Două babe, 95 şi 100 de ani, nu vorbesc, doar fac sex cu un puşti de 3 ani. Zice una: Ce scurtă o are. Zice cealaltă: Păi, s-o lungim şi apare un carton Cosmote pe care scrie: Mai lungă sau mai scurtă, convorbirea costă la fel.

CONTINUĂM ŞTIRILE

* Dosarul de informator al lui Ion Ţiriac în Academia Caţavencu. Nume de cod: Titi. P-acolo au mai apărut şi alte dosare: Florin Piersic, Amza Pellea. Ca să vezi.

* Coletul suspect găsit de Angela Merkel în birou conţinea o lamă de ras, un papagal vorbitor, o carte cu Alba ca Zăpada şi nişte izmene. Toate aparţineau lui Emil Boc şi au fost din greşeală incluse în valizele prezidenţiale germane.

* Rapperul Jay Z, Viorica din Clejani, Mădălin Voicu, Nenea Prigoană şi alţii iau în calcul să participe la prezidenţialele din USA. Peste 8, 9 sau 10 ani, desigur. 

SPORT

* Mai proastă ca Steaua, Utrecht a pierdut 4 puncte cu echipa noastră. Ce noroc!! Toată lumea o să zică că Lăcătuş e mare.

* Linişte, că joacă Craiova. Alt mare antrenor român este acolo şi noi n-avem ce să-i facem şi aşa mai departe.

WEATHER REPORT

* 12 grade. Am mai spus.

* În ton cu anotimpul. Şi asta am mai spus.

RUBRICA NOUĂ: UNDE MERGEM ÎN UIKEND?

* Cum unde? La Dulcedeea.

A SUIVRE

Reclame

11 comentarii

 1. vasile, in una din stirile anterioare scriai ca Oana Lis s-a ingrasat de la sexul oral,acusi il reconazi vinerea,pentru slabit? tu vasile da un tratament pentru cresterea in inaltine la 40 si de ani nu ai? eu il vad cam prichindel asa pe saracutul Boc-anila. NU UITA SA PRECIZEZI SI ZIUA, EVENTUAL ORA.

 2. P.S. SI NU FI CARCOTAS CA STEAUA CHIAR A JUCAT BINE. SI AIA DE LA UTRECHT PROST.

 3. Da, Anaid, asa e, aia au jucat prost, dar stiu si retete de crestere in inaltime. Cum sa facem?

 4. Vasile, eu reprezint Podgoria Calafat.

 5. Ma chinui sa comentez la leapsa si al draq telefon nu asculta comanda la mine!

 6. Si pt ca acolo nu merge, iti scriu aci:
  Stimate musiu, cind ma voi imobiliza la un computer normal, promit sa raspund la lepsuiala. Momentan sint doar mobila la taste telefonice. Calatoresc. Pup

 7. Achtung, telefunken ! Drepti ! Und Kommanda la Meea ca daca nein, te pun pe linia de zug.

  Voiajaza, Meea, voiajeaza. Pupam si noi, nu-i graba, raspunde când te imobilizezi.

 8. Vai, Meea, da’ unde calatoresti, ca vrem si noi!!

 9. A, Rechinroll, am uitat să-ţi mulţumesc că ai informat tot Internetul în privinţa activităţilor mele recente. Adică na, n-am avut când, dat fiind că am fost atacată de şase naţiuni, care cu terorişti care cu servicii secrete, ceea ce-i sinonim parţial. Toţi vor chestiile la care ai zis că lucrez. Cu chiu cu vai scriu acum din cămara unde m-am refugiat până-şi fac efectul vaporii de acid cianhidric. Mi-ai pus tot terorismul mondial şi 30 de agenţii secrete pe cap. Aştept o damigeană de sos de afine din Draculinaria în compensaţie pentru zgârietura pe care am căpătat-o pe frunte şi mai ales pentru cât de greu o să-mi fie să scap de toţi.
  N-ai şi o reţetă cu oameni în cartea aia?

 10. Ba da, Petronia!!!

 11. Daca nu subscriu la comentariile anterioare ,sunt las. Daca ma abtin sunt prost sau ma constip. daca ma bucur si ma amuz ,sunt fericit cu 10 ani ! Ce sa aleg mai fratilor din toate cele ,adevarate si reale ? IEU SUNTARA ALA DIN RECLAMA CARMOL !


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s