HOROSCOP, 7 – 14 nov

INTRO. Nu ştim cum se face, dar şi pe noi ne-a surprins să observăm că săptămâna asta stă sub semnul influenţei domnului Doinel Noiembrie şi a doamnei Simona Gugâl Doinescu. O săptămână molcomă, cu influenţe colorate maro, Pluto pe nu ştim unde şi aşa mai departe. 

CAPRICORN. Cu geantă maro în mână, cu pălărie albastră pe o ureche, dl Doinel Noiembrie ne-a spus: Capricornii trebuie să ia câteva decizii pe 9 şi 10 noiembrie de care o să le pară rău. Adică: Să umple stiloul ca să scrie unor gagici cu părul până la umeri sau să spele un prosop cu care să mearga la sex într-un hotel de mâna a doua din Giurgiu. Nativii îşi vor cumpăra lopeţi şi aşa mai departe. După care, dl Noiembrie a plecat şi a zis că mai dă telefon.

BERBEC. De la prima apariţie în public, dna Simona Gugâl s-a arătat împotriva berbecilor. A zis că au coarnele prea mari şi că pe 10 noiembrie trebuie să returneze ceva bani lu’ nu ştim cine şi n-o vor face. Doamna Gugâl a mai zis că nativii sunt sensibili, şi-şi vor iubi foarte tare partenerii joi şi vineri.

VĂRSĂTOR. Domnul Noiembrie era beat într-un şanţ. Când l-am ridicat şi ajutat să meargă acasă a strigat la noi că Vărsătorii aşa merită. Ce merită, am întrebat. Păi, o săptămână zbuciumată, plină de spălat vase sau de atârnat femei în cuier. Această ultimă afirmaţia a făcut-o cu simţ de răspundere şi a indicat şi zilele 8, 9 şi 10 noioembrie. Apoi a adormit.

LEU. Când să vorbim de Lei, dna Simona Gugâl făcea sex. Era cu fustele ridicate, chiloţii alături şi cu mâna în prohabul unui cântăreţ rapp negru. Negrul, mai puţin excitat, a zis: Pe 9 noiembrie e liberă dna Gugâl. Până atunci, Leii să accepte o plimbare la Diham.

TAUR. Dl Noiembrie şi dna Gugâl la restaurant. Zice dl Noiembrie: Taurii au un preţ bun săptămâna asta. Zice dna Gugâl: Să luăm unul. Nu, zice dl Noiembrie, că le merge rău săptămâna asta, le curge nasul, le creşte încă o ureche, florile pe lângă care trec se veştejesc. Mai bine nu. să lăsăm să cumpere un Taur Fecioara şi aşa mai departe.

FECIOARA. Nativa vine de la târgul de animale cu un Taur. Pe ideea ca poate face mariaj cinstit cu el. Drumul trece printr-o pădure şi pe 8 şi pe 9 noiembrie. Taurul era o fiinţă uşuratică, de cum văzu un tufiş o trânti pe Fecioară cu cracii în sus, o regulă patru zile şi fugi. Nativii primesc un telefon de la o soră din America.

GEMENI. Dl Noiembrie plângea. Zicea cu lacrimi: Vai de Anaid, de Meea,de BadDragon,  de Elza, de ClubulFemeilor, de Petronia, de MusiuAlexandru că de PiticuGras nu-mi pare rău. Da’ ce e cu ei, întreb. Nu ştiu, răspunde dl Noiembrie, da’ să se ferească sămbătă, 13, de o fereastră deschisă la etajul 8.

SCORPION. Dna Gugâl mi-a povestiti că este prietenă cu un Scorpion. I-a furat banii, i-a arătat limba, i-a tăiat fusta, i-a şutit chiloţii cei mai buni, i-a furat un copil, unul din cei 20 şi aşa mai departe. Îi vrei numărul de telefon, m-a întrebat. Nu, i-am zis, nu-l vreau.

SĂGETĂTOR. Dna Gugâl şi dl Noiembrie se suie în 331. Îmi arată pe geamul autobuzului un Săgetător. Era un tânăr în maieu, cu o cutie de bomboane în mână. Agăţa gagici. Una s-a lăsat agăţată. Săgetătorul a dus-o acasă. A dezbrăcat-o şi a pus-o, aşa goală, să mănânce toate bomboanele. Pe 9 şi 10 noiembrie Săgetătorul a murit. Pe 12 a primit o invitaţie la masă.

BALANŢĂ. Aici, dl Noiembrie şi dna Gugâl şi-au luat la revedere de la mine. Mi-au mai zis: Voi, ăştia cu Surorile Marx, adică Petronia şi Dulcedeea, o să vă meargă bine. Mai ales în luna decembrie când Moşul va citi scrisoarea prin care cereţi începerea celui de-al treilea război mondial. Atenţie mare sâmbătă, 13 noiembrie, ceva mic, chel, cu mustaţă şi muci la nas vă va intra sub pătură.

Anunțuri

8 comentarii

  1. Deci sâmbătă 13 noiembrie zici să nu stau acasă că e risc să cad pe geam şi să am intruşi în pături. Mulţam de avertizare, Rechinroll. O să plec la Rovaniemi să-i livrez personal scrisoarea lui Moş Crăciun. Poţi să-i întrebi pe d-l Noiembrie şi pe d-na Gugăl dacă e suficient de departe şi o să fiu în siguranţă?

  2. doinel asta mi-a dat toate planurile peste cap! unde zici ca-i fereastra deschisa? am sa fac un luping de la parter fix in noiembrie.

  3. Anaid, te rog sa fii prietenoasa cu Doinel. Nu de alta, dar poate ai sa-l cunosti personal.

  4. Da, Petronia, ideea cu Rovaniemi e buna. Zi-i Mosului si de mine in scrisoare.

  5. Petronia, aranjeaza cu Mosul sa’i aduca lui Vasile o bucatareasa noua si o legatura de ardei capia.

  6. Capia? Nu din ăia mexicani, mici şi iuţi? Of, am greşit comanda. Să ţin minte să rectific când mă duc acolo sâmbătă. Adică ce zic eu, la cât de ocupaţi sunt acolo mai bine corectez comanda de pe acum şi atunci numai o confirm. Da da. Aşa o să fac. Capia, zici. Ceva capricorni, adică na, cornul caprei, pentru horoscop, să nu comand?

  7. Pentru horoscop doua kile jumate de ardei cornucapia. Da’ sa nu fie capii. Damn, Nokia n’are diacritice. Intelegi tu.

  8. Căpii, pentru restul lumii. Naiba s-o ia de Nokie discriminatoare lingvistic.
    Nici o grijă, o să încerc să limitez cantitatea de ardei nebuni care cu siguranţă o să găsească vreo modalitate să mi se strecoare în bagaje cât stau pe-acolo. Dar nu-i bai, pentru cei care totuşi o să-mi scape ştiu o reţetă de tocană dementă.


Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s